Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Insallah olur bende 1 yil8aylik evliyim ilk iki uc ay hap kullandim sonra istedik iste bir yil sonra hamile kalabildim üc ay önce iste ondada düsük yaptim malesef ptesi günü doktora gitcem tedaviye baslamaya herhangi bi sorunum yoktu düsükden öncede gitmisdm doktora ama pek guvenemedm ona bakalim simdidki doktorum nasl olcak.. Sen gittinmi doktora
Gittim canım bende pko var yumurta tembelliği :( ama 3 aydir kendiliğinden oluyordu bu ay yine olmadi

Soğanı 1 ay denedim adetim olmamıştı ama içtiğim ay yumurtalillarim da çok ağrı olmuştu ama adet gelmemişti başkada denemedim hiç soğan suyunu.incir hiç denemedim
Bence asil yumurtaliklarin icin incir dene bnmde sadece bi yumurtdam olgun bende ictim gecen ay yarin yine baslicam iki ay 21 gün iciyosun adetin baslarken adet bitince havuc kürüde yaptm oda yumurtayi catlatiyormus bisey kaybetmezsn bence dene

Merhaba kızlar geçen çarşamba hamile olduğunu öğrenmiştim hatırlarsınız belki bugün 2.kontrole gittik kese gelişimi yavaş düşükle sonlanir dedi kahverengi akintımda geliyor basima ne gelecek bilmiyorum sevincim 1 hafta sürdü :KK43::KK43:

Merhaba kızlar geçen çarşamba hamile olduğunu öğrenmiştim hatırlarsınız belki bugün 2.kontrole gittik kese gelişimi yavaş düşükle sonlanir dedi kahverengi akintımda geliyor basima ne gelecek bilmiyorum sevincim 1 hafta sürdü :KK43::KK43:
Canım benim inşallah düşük olmaz yavrunu kucağına alırsın bol bol dua et

pregestoran vermesi lazım dr un .dr değiştir tutunmasını sağlayacak iğne felan yapyor geliminde bir sıkıntı varsa onu bilemiyorum tabi.Hayırlısı dua et.

Insallah cnm Hic sorun degil
yakı regl bittikten sonra bildiğin eczaneden alınan yakıdan bele yapıştırılıyor.3 gün boyunca belde kalıyor 3 gün sonra zaten işlevini yitiriyor.bir ay 1 yakı yetiyor Amacı rahmi aşağı çekiyormuş böylelikle sperm akışını daha kolay yakalıyor ilerleme sağlıyormuş. Buınlar sebepler işte Allah nasip ederse olur.Denedim olursa yazarım.

kulis kulis canimmm başka doktoru da dene bence.bende ilk öğrendiğimden hafta lekelenmem olmuştu. Doktorum hemen iğne verdi.progestan hap verdi.igne de oydu sanırım.oyle hatırlıyorum.baska doktora git ve elinden geleni yap canım. Yataktan çıkma.surekli uzan.ayagijin altına yastık köy uzan.yere eğilme bişeye uzanma.bebegin seninle dır inşallah. Üzülme...ilk hafta lekelenme normal bebis yerleşiyor.dualarim seninle

Back
X