Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benimde kaybim var cnm gecen sene kurtaj oldum kimyasal gecirdim en son rahim flmi cektim 2 ay sonra kaldim suan bende gecen hafta ogrendim yeniyim daha haftaya veya bu hafta doktora gidcm insallah hersy yolundadir rabbim seninde budef yüzünü guldursun insallah dua edelim birbirimize daha yeni ya takvime eklemedim ondn
Bende gunum gecmeden ogrenmedim 3 gun vardi suan 3 gun gecti bakalim

Belirtim cok yorgunum uykum gelio surekli akintim fazla yok ara sira karnim agrio ve ara sira midem bulanio goguslerm bugun buyumus gibi daha erken 6 7 haftada abca ins ozmana gelirimde kalp atisini duyarim sende dikkat et dinlen

Amin canım Allah razı olsun..Belirti durumun nedir?
Valla karnım ağrıyo 3-4 gündür aralıklı bi şekilde hatta erken gelicek sandım inşallah gelmez :KK33: Göğüsleri şiş acıyo ama bana regl öncesi olur bunlar hep o yüzden belirti olduğunu sanmıyorum.. Daha önceki gebeliklerde de belirtilerim 5-6. haftalardan sonra çıkmıştı..

Belirtim cok yorgunum uykum gelio surekli akintim fazla yok ara sira karnim agrio ve ara sira midem bulanio goguslerm bugun buyumus gibi daha erken 6 7 haftada abca ins ozmana gelirimde kalp atisini duyarim sende dikkat et dinlen
İnşallah sağlıkla duyarsın canım inşallahh :KK33::KK33: Ben de artık dikkat edicem kendime :KK60:

Valla karnım ağrıyo 3-4 gündür aralıklı bi şekilde hatta erken gelicek sandım inşallah gelmez :KK33: Göğüsleri şiş acıyo ama bana regl öncesi olur bunlar hep o yüzden belirti olduğunu sanmıyorum.. Daha önceki gebeliklerde de belirtilerim 5-6. haftalardan sonra çıkmıştı..
Anladım canım ovlasyon kullandın mı nezaman yumurtladığını biliyormusun?

Ben gerçekten inanamıyorum şu anda :skandal:martta tüp bebek tedavisine başlamıştım toplama günü yumurtalarım alınamadığı için tedavim yarım kalmıştı haziranda tekrar başlıycaktık:KK1: Bu gerçek mi inanamıyorum yanılma payı olabilir mi laboquick testin markası ovulasyon testinin yanında hediye göndermişler bugün geldi resmen bi deniyim diye yaptım :skandal:

Canım yanılma payı yok bende bu marka testle raglime 4 gün kala öğrendim. Çok sevindim. Hemen kan testi yaptır :)

Canım yanılma payı yok bende bu marka testle raglime 4 gün kala öğrendim. Çok sevindim. Hemen kan testi yaptır :)
Ay tebrik ederim Allah sağsağlim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah :KK33::KK33: umarım yaa peki 10 dakika sonra bu hale gelmesi normal mi 5 dakika sonra gölge gibiydi az kalsın atıcaktım biraz daha bekleyim dedim.. hemen çıkmadı yani 10 dakika sonra böyle oldu yine de var mıdır yani?

Ay tebrik ederim Allah sağsağlim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah :KK33::KK33: umarım yaa peki 10 dakika sonra bu hale gelmesi normal mi 5 dakika sonra gölge gibiydi az kalsın atıcaktım biraz daha bekleyim dedim.. hemen çıkmadı yani 10 dakika sonra böyle oldu yine de var mıdır yani?
Sağol canım inşallah. Tabiki normal. İlk 10 dk önemli. Kırmızı çizgi var orda. Gebelik olmayınca hiç çıkmıyo zaten biliyosundur. Mutlaka kan testi yaptır hemen

Sağol canım inşallah. Tabiki normal. İlk 10 dk önemli. Kırmızı çizgi var orda. Gebelik olmayınca hiç çıkmıyo zaten biliyosundur. Mutlaka kan testi yaptır hemen
Valla beni yanıltan markalar oldu ya da kimyasal mı yaşadım bilmiyorum o da olabilir miratech denilen markada nerdeyse hep pozitif görüyorum bi daha almıyorum onu.. Bi de herkes ilk 1-2 dakikada çıkar falan diyoya biraz ondan tereddüt ettim ilk 1-2 dakikada bişey yok gibiydi çünkü 5 dakikada gölge gibiydi 10 dakikada pembeleşti böyle oldu.. Benim galiba senin 4 gün kala testinle hemen hemen aynı gibi.. Şimdi benim 3 gün var yarın tekrar yapiim bakalım sabah idrarıyla nasıl çıkıcak? Eğer bişey çıkarsa yarın akşam iş çıkışı teste giderim.. Sen kan testini ne zaman vermiştin ve kaç çıkmıştı?

Back
X