- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.561
Amin canım Allah razı olsun..Belirti durumun nedir?Sabah digital testle tekrarlıycam yarın akşam da kan veririm inşallah güzel haberler veririmSen her zaman dualarımdasın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsun..Belirti durumun nedir?Sabah digital testle tekrarlıycam yarın akşam da kan veririm inşallah güzel haberler veririmSen her zaman dualarımdasın
![]()
Bende gunum gecmeden ogrenmedim 3 gun vardi suan 3 gun gecti bakalimBenimde kaybim var cnm gecen sene kurtaj oldum kimyasal gecirdim en son rahim flmi cektim 2 ay sonra kaldim suan bende gecen hafta ogrendim yeniyim daha haftaya veya bu hafta doktora gidcm insallah hersy yolundadir rabbim seninde budef yüzünü guldursun insallah dua edelim birbirimize daha yeni ya takvime eklemedim ondn
Valla karnım ağrıyo 3-4 gündür aralıklı bi şekilde hatta erken gelicek sandım inşallah gelmezAmin canım Allah razı olsun..Belirti durumun nedir?
İnşallah sağlıkla duyarsın canım inşallahhBelirtim cok yorgunum uykum gelio surekli akintim fazla yok ara sira karnim agrio ve ara sira midem bulanio goguslerm bugun buyumus gibi daha erken 6 7 haftada abca ins ozmana gelirimde kalp atisini duyarim sende dikkat et dinlen
Insallah cnm haberlesirz yineİnşallah sağlıkla duyarsın canım inşallahhBen de artık dikkat edicem kendime
![]()
Anladım canım ovlasyon kullandın mı nezaman yumurtladığını biliyormusun?Valla karnım ağrıyo 3-4 gündür aralıklı bi şekilde hatta erken gelicek sandım inşallah gelmezGöğüsleri şiş acıyo ama bana regl öncesi olur bunlar hep o yüzden belirti olduğunu sanmıyorum.. Daha önceki gebeliklerde de belirtilerim 5-6. haftalardan sonra çıkmıştı..
Kullanmadım canım işte kullanmak üzere almıştım bu reglmle kullanacaktım bugün geldi testlerim.. İnşallah bu sonuç doğrudur da gerek kalmaz kullanmayaAnladım canım ovlasyon kullandın mı nezaman yumurtladığını biliyormusun?
Ben gerçekten inanamıyorum şu andamartta tüp bebek tedavisine başlamıştım toplama günü yumurtalarım alınamadığı için tedavim yarım kalmıştı haziranda tekrar başlıycaktık
Bu gerçek mi inanamıyorum yanılma payı olabilir mi laboquick testin markası ovulasyon testinin yanında hediye göndermişler bugün geldi resmen bi deniyim diye yaptım
![]()
hamile kalırsan bana gönder alırımKullanmadım canım işte kullanmak üzere almıştım bu reglmle kullanacaktım bugün geldi testlerim.. İnşallah bu sonuç doğrudur da gerek kalmaz kullanmaya![]()
Haa bide hamile ise koyu çıkar lh baksana bir nasıl çıkacak..hamile kalırsan bana gönder alırım![]()
Canım adet günün geçtimiKızlar bu testte çizgi görüyor musunuz çok silik
Ay tebrik ederim Allah sağsağlim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallahCanım yanılma payı yok bende bu marka testle raglime 4 gün kala öğrendim. Çok sevindim. Hemen kan testi yaptır :)
Sağol canım inşallah. Tabiki normal. İlk 10 dk önemli. Kırmızı çizgi var orda. Gebelik olmayınca hiç çıkmıyo zaten biliyosundur. Mutlaka kan testi yaptır hemenAy tebrik ederim Allah sağsağlim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallahumarım yaa peki 10 dakika sonra bu hale gelmesi normal mi 5 dakika sonra gölge gibiydi az kalsın atıcaktım biraz daha bekleyim dedim.. hemen çıkmadı yani 10 dakika sonra böyle oldu yine de var mıdır yani?
Tamam canım daha yeni lavobaya gittim akşam yaparım bilgi veririm inşallah gerek kalmazsa da sana tabiki gönderirim neden göndermeyimhamile kalırsan bana gönder alırım![]()
tebrikler 1 kala ile 4 kala arası çok fark yok ama regl geçince nasıl da belli oluyor..
Evet canım gebelik olunca hemen çıkıyo çizgi önceki aylarda saatlerce ışık tutardım çizgi arardım. Allahım harmese nasip etsin çok zor beklemektebrikler 1 kala ile 4 kala arası çok fark yok ama regl geçince nasıl da belli oluyor..
Valla beni yanıltan markalar oldu ya da kimyasal mı yaşadım bilmiyorum o da olabilir miratech denilen markada nerdeyse hep pozitif görüyorum bi daha almıyorum onu.. Bi de herkes ilk 1-2 dakikada çıkar falan diyoya biraz ondan tereddüt ettim ilk 1-2 dakikada bişey yok gibiydi çünkü 5 dakikada gölge gibiydi 10 dakikada pembeleşti böyle oldu.. Benim galiba senin 4 gün kala testinle hemen hemen aynı gibi.. Şimdi benim 3 gün var yarın tekrar yapiim bakalım sabah idrarıyla nasıl çıkıcak? Eğer bişey çıkarsa yarın akşam iş çıkışı teste giderim.. Sen kan testini ne zaman vermiştin ve kaç çıkmıştı?Sağol canım inşallah. Tabiki normal. İlk 10 dk önemli. Kırmızı çizgi var orda. Gebelik olmayınca hiç çıkmıyo zaten biliyosundur. Mutlaka kan testi yaptır hemen
tamam canım haberini bekliyorum..Tamam canım daha yeni lavobaya gittim akşam yaparım bilgi veririm inşallah gerek kalmazsa da sana tabiki gönderirim neden göndermeyim![]()