- 13 Mayıs 2017
- 77
- 50
- 8
- 27
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.301
Ben evde degilim test yapmyorum testlerim evde bata 2 gun kaldi cooook heycan ve korku varVerdim cnm 1.5 saatim kaldı 3 te cıkıcakmıs yine testi yaptım koyulaşıyor allaha şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evde degilim test yapmyorum testlerim evde bata 2 gun kaldi cooook heycan ve korku varVerdim cnm 1.5 saatim kaldı 3 te cıkıcakmıs yine testi yaptım koyulaşıyor allaha şükür
Yarın denersin cnm inş görürüsn cizgini gelmiştir meleginBen evde degilim test yapmyorum testlerim evde bata 2 gun kaldi cooook heycan ve korku var
Ozaman böyle silik olması normal benimde 8.gün ögleydiBilmiyorum yaa, reglden hemen sonra ovs akintim basladi 22 mayista kasikta batmam oldu 2 gun, hesaplayamiyorum 8 veya 9 gun gibi sanki
Benimde yarım saatim kaldı cnm ay maşallah kaç cıktı deger :)Kızlar kan tahlili sonucuna göre Allah'ın izniyle hamileyimmmmmm.
RABbim tüm bebek isteyenleri muradına erdirsin.
139.1 değer, dün gece acile gittim tahlil verdim orda öğrendim.Benimde yarım saatim kaldı cnm ay maşallah kaç cıktı deger :)
duruyormu elinde 8.gümkü testin?Ozaman böyle silik olması normal benimde 8.gün ögleydi
Ay maşallah cnm bende verirken test yaptım cizgi iyi ama bakalım kaç çıkıcak benimde :) freely marka aynı sanırım senin twst ile allahım bende heyecanlıyım cok139.1 değer, dün gece acile gittim tahlil verdim orda öğrendim.
Heyecan yaptım
Allah'ın izniyle hamilesin canım.Ay maşallah cnm bende verirken test yaptım cizgi iyi ama bakalım kaç çıkıcak benimde :) freely marka aynı sanırım senin twst ile allahım bende heyecanlıyım cok
Amin cnm inş bekliyorumAllah'ın izniyle hamilesin canım.
Ins canm ya seninde sonuclar cikinca cvp bekliyorumYarın denersin cnm inş görürüsn cizgini gelmiştir melegin
peki hemen mi çıkmıştı 8.günde çizgi?Ozaman böyle silik olması normal benimde 8.gün ögleydi
evet aynı çok zor görünüyor..7
8
8
9 cnm testler
Tebrikler canım vallahi çok sevindim darısı başımıza inşaallah..67.52 cıkmıs allaha şükür kızımda 60.73 tu :) 14 dpo
Buda 67.52 :)
Hayırlı olsun kuzum.67.52 cıkmıs allaha şükür kızımda 60.73 tu :) 14 dpo
İnş canım :) sagolTebrikler canım vallahi çok sevindim darısı başımıza inşaallah..
Sağol cnm saglıkla kavuşalım inşHayırlı olsun kuzum.
Hayirli olsun, Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin darisi da bize olaun..67.52 cıkmıs allaha şükür kızımda 60.73 tu :) 14 dpo