Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amic canım bebegini bekleyen tüm anne adayları sag salim kavuşsun yavrusuna
Amin canım önce bebeğinin pıt pıt atan kalbini duymayı sonra hareketlerini hissetmeyi sonrada rabbimin İzniyle kucagına almayı nasip etsin dün karnım ağrıdığı için doktora gittim ultrasona girdim bebeğimi gördüm kıpır kıpır rabbim o duyguyu her anneye tatmayı nasip etsin

Amin canım önce bebeğinin pıt pıt atan kalbini duymayı sonra hareketlerini hissetmeyi sonrada rabbimin İzniyle kucagına almayı nasip etsin dün karnım ağrıdığı için doktora gittim ultrasona girdim bebeğimi gördüm kıpır kıpır rabbim o duyguyu her anneye tatmayı nasip etsin
Oy maşallah ona allahım sag salim kavuşalım yavrularımıza ben tecrübeliyim 2.ci olacak nasipse :) kızımda cok acemiydim

Kizlaar ben artık çok yoruldum dipsiz kuyulardayim sanki geceleri kabus görmekten çift çizgi aramaktan yoruldum. Eşimin sperm sayısı ve hızı az 3 aşılama iki tup bebek tutmadı ve ben sağlığımdan oldum o kadar hormon yükselmesinden sonra artık yeni bir tedaviyi kaldıracak güçte değilim. Her geçen gün içimdeki hasret büyüyor o büyüdükçe yapabileceklerim tükendi. Burdaki pozitif testler beni biraz ümitlendiriyor hadi diyorum sonra yine negatif yine çöküntü bıktım usandim allahim nolur sesimizi duy burda uğraşan isteyen herkesin. Kucağını doldur inşallah
Amin cnm inşallah şu mübarek ayda Rabbim kabul etsin dualarımızı bnde aynıyım kaç gündür şaşı oldum var mı yok mu testi çekiyorum ışık renk ayarıyla oynuyorum yok yok yok bnm de bir tüp bebek başarısız ne yapıcam çaresizlik çok kötü Allah kimseye yaşatmasın

İşteeeee Budur Bea Çooookkkk Sevindim Bidakine kendime bi fikir suncam artik yeter:KK48: Haniii haber vercektinnnn bak yakalarım bole
Bacım heyecanıma yenik düştüm mazur gör beni baya heyecanlıyım hala ogle :) allah razı olsun inşallah sizdende güzel haberi alırım

OLur tabi cnm heyecanlısın normaldir... Yok kız denizli liyim ben o alışkanlık olmuş :KK70: :KK70: :KK70: Eşine yaptınmı süprizi
Yapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu

Eklentiler

• IMG_1638.webp
    IMG_1638.webp
    14 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_1635.webp
    IMG_1635.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_1636.webp
    IMG_1636.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_1637.webp
    IMG_1637.webp
    7 KB · Görüntüleme: 129
Yapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu
Hamilelik haberine bu kadar şok oluyorsa bebeğinizi kucağınıza aldığında sevinçten havalara uçar kesin

Back
X