- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.321
Sağol canım inşalşah sizdende güzel haberler bekliyorumHayirli olsun, Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin darisi da bize olaun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşalşah sizdende güzel haberler bekliyorumHayirli olsun, Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin darisi da bize olaun..
Amin canım inşallah.Sağol cnm saglıkla kavuşalım inş
Hayırlı olsun Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallah67.52 cıkmıs allaha şükür kızımda 60.73 tu :) 14 dpo
Buda 67.52 :)
Amic canım bebegini bekleyen tüm anne adayları sag salim kavuşsun yavrusunaHayırlı olsun Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallah
Amin canım önce bebeğinin pıt pıt atan kalbini duymayı sonra hareketlerini hissetmeyi sonrada rabbimin İzniyle kucagına almayı nasip etsin dün karnım ağrıdığı için doktora gittim ultrasona girdim bebeğimi gördüm kıpır kıpır rabbim o duyguyu her anneye tatmayı nasip etsinAmic canım bebegini bekleyen tüm anne adayları sag salim kavuşsun yavrusuna
Oy maşallah ona allahım sag salim kavuşalım yavrularımıza ben tecrübeliyim 2.ci olacak nasipse :) kızımda cok acemiydimAmin canım önce bebeğinin pıt pıt atan kalbini duymayı sonra hareketlerini hissetmeyi sonrada rabbimin İzniyle kucagına almayı nasip etsin dün karnım ağrıdığı için doktora gittim ultrasona girdim bebeğimi gördüm kıpır kıpır rabbim o duyguyu her anneye tatmayı nasip etsin
Benimde 2. Bende kızımda çok acemiydim bunda tadını çıkara çıkara yaşıyorum hamileliğimiOy maşallah ona allahım sag salim kavuşalım yavrularımıza ben tecrübeliyim 2.ci olacak nasipse :) kızımda cok acemiydim
Amin cnm inşallah şu mübarek ayda Rabbim kabul etsin dualarımızı bnde aynıyım kaç gündür şaşı oldum var mı yok mu testi çekiyorum ışık renk ayarıyla oynuyorum yok yok yok bnm de bir tüp bebek başarısız ne yapıcam çaresizlik çok kötü Allah kimseye yaşatmasınKizlaar ben artık çok yoruldum dipsiz kuyulardayim sanki geceleri kabus görmekten çift çizgi aramaktan yoruldum. Eşimin sperm sayısı ve hızı az 3 aşılama iki tup bebek tutmadı ve ben sağlığımdan oldum o kadar hormon yükselmesinden sonra artık yeni bir tedaviyi kaldıracak güçte değilim. Her geçen gün içimdeki hasret büyüyor o büyüdükçe yapabileceklerim tükendi. Burdaki pozitif testler beni biraz ümitlendiriyor hadi diyorum sonra yine negatif yine çöküntü bıktım usandim allahim nolur sesimizi duy burda uğraşan isteyen herkesin. Kucağını doldur inşallah
bende ögle canım doya doya yaşıycamBenimde 2. Bende kızımda çok acemiydim bunda tadını çıkara çıkara yaşıyorum hamileliğimi
geç döllenme olasılıgı varsa bekle cnm nasipten öte yol yokPOWERHACK benim test yine negatif oda ultra erken gebelik testi bata 2 gun var
İşteeeee Budur Bea Çooookkkk Sevindim Bidakine kendime bi fikir suncam artik yeter67.52 cıkmıs allaha şükür kızımda 60.73 tu :) 14 dpo
Buda 67.52 :)
Bacım heyecanıma yenik düştüm mazur gör beni baya heyecanlıyım hala ogle :) allah razı olsun inşallah sizdende güzel haberi alırımİşteeeee Budur Bea Çooookkkk Sevindim Bidakine kendime bi fikir suncam artik yeterHaniii haber vercektinnnn bak yakalarım bole
Aynen canm Allah nasip ettikten sonra ne zaman cikacagi belli olmazgeç döllenme olasılıgı varsa bekle cnm nasipten öte yol yok
OLur tabi cnm heyecanlısın normaldir... Yok kız denizli liyim ben o alışkanlık olmuşBacım heyecanıma yenik düştüm mazur gör beni baya heyecanlıyım hala ogle :) allah razı olsun inşallah sizdende güzel haberi alırım
Yapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyorduOLur tabi cnm heyecanlısın normaldir... Yok kız denizli liyim ben o alışkanlık olmuş![]()
![]()
Eşine yaptınmı süprizi
Hamilelik haberine bu kadar şok oluyorsa bebeğinizi kucağınıza aldığında sevinçten havalara uçar kesinYapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu