Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hamilelik haberine bu kadar şok oluyorsa bebeğinizi kucağınıza aldığında sevinçten havalara uçar kesin
Pkoyum diye doktor zor olur dedi o yüzden beklemiyordu 1.5 senedir korunmuyoruz ve beklemiyordu :) o yüzden baya sok geçirdi şoku atlarınca herkezi aradı söyledi anneye babaya gidip haber verdık :)

Pkoyum diye doktor zor olur dedi o yüzden beklemiyordu 1.5 senedir korunmuyoruz ve beklemiyordu :) o yüzden baya sok geçirdi şoku atlarınca herkezi aradı söyledi anneye babaya gidip haber verdık :)
Ay ne güzel heyecanlar bunlar benimkide inanmamıştı kan testini verdim eline kaldı öle kızım dedi babacım baba oluyorsun annem hamile demişti:-)

Ay ne güzel heyecanlar bunlar benimkide inanmamıştı kan testini verdim eline kaldı öle kızım dedi babacım baba oluyorsun annem hamile demişti:-)
Benim kızım ufak 2 yasına 2 ay var çok konuşamıyor daha o uyuyordu ben sürprizi yaparken :) oda güzel bir sürpriz imiş

Benim kızım ufak 2 yasına 2 ay var çok konuşamıyor daha o uyuyordu ben sürprizi yaparken :) oda güzel bir sürpriz imiş
Benimki benden daha heyecanlı bi yorulsam anne hamilesin kardeşim var otur şuraya der küçük kaynana diyorum ben kızıma

Yapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu
wawwwwwwwww süper olmuş yaaaaa süper fikir süper düzen bayıldımmm valla bende birgün hamiş olursam böle yaparım :D :D Rabbim Mutluluğunuzu daim etsinn kuzumm inşallah sağlıcakla gelir bebişin...

wawwwwwwwww süper olmuş yaaaaa süper fikir süper düzen bayıldımmm valla bende birgün hamiş olursam böle yaparım :KK70: :KK70: Rabbim Mutluluğunuzu daim etsinn kuzumm inşallah sağlıcakla gelir bebişin...
Amin canım bu seferki güzel olsun oldum öglede oldu kızımda birlikte ögrenmiştik :) allah razı olsun canım inş rabbim sizede nasip eder mıtlulugunuza mutluluk katar

Herkese merhaba,
Yeni katıldım aranıza.3,5 yıllık evliyim son 7 aydır bebek düşünmeye başladık.1 adet boş gebeliğin ardından bekleme süresi ve nihayet çalışmalara yeniden başladık.Regl günüm 5 haziran ama beklemeye dayanamıyorum sabırsızlıktan çatlıcam :)

selam kizlar 25mayis testde cift cizgi cikmisti biliyorsunuzz.sonrasi husran :( dun usg oldum tekrar 2gun once kanamam vardi acilde dusuk yapiyorsun dediler ama dusuk degilmis kesenin gelisimi durmus :( dun 3hafta 6gunluk gebelik kurtajla aldilar dusuk olmamisdi...cok kotuyum kizlar Rabbimden hayirlisinu diliyorum.korunma suresi vermedi gebelik haftam kucuk oldugu icin..bakalim cok az hafif kanamam var onun disinda agrim falan yok

Eklentiler

• 20170531_164619-1.webp
    20170531_164619-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 111
Back
X