- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.481
testi tekrarlayın hamile gibi görünüyorsunuzEki Görüntüle 2005053 Eki Görüntüle 2005053 kizlar adetime 2gun var test boyle cikti
Kaç gündür sürekli sana bakmak için giriyorum çok merak ediyorum inşallah hamilesindirtesti tekrarlayın hamile gibi görünüyorsunuz
yaaaa..Kaç gündür sürekli sana bakmak için giriyorum çok merak ediyorum inşallah hamilesindir
zaten ogünlere yoğunlaşıp diğer günleri es geçmek de insanı yoruyor relax olmakta fayda varda gelde dinle işte.Geçen ay kimyasal yaşadım bu ay pek ümitli değilim hatta istekli de değilim bugün ve bi kaç gün dahil yumurtlama günüm ama değerlendirmedim içimden de gelmiyo pek yine de kısmet bakalım olursa mucize olur
İnşallah olmazsın adet ve hamilelik belirtileri birebir aynı bence hamilesin öyle hissediyorum Allahım hayırlısını nasip etsinyaaaa..çok sağolasın buralardaki bazı ları ile gönül bağı kurduk çok sagol bat 9 ama sanırım regl olacakmışım gibi geliyor
kimyasal rahme tutunmamış olan gebelik sanırım kalabiliyorsan kalırsın ben 2.yi 2 yıldır bekliyorumİnşallah olmazsın adet ve hamilelik belirtileri birebir aynı bence hamilesin öyle hissediyorum Allahım hayırlısını nasip etsin
Aynen canım üzerine düşünce kendimizi kaybediyoruz negatifi görünce yada olumsuzu yaşayınca attan düşmüş gibi afallıyoruz ben saldım geçen ay ki şoku atlattğımdan berizaten ogünlere yoğunlaşıp diğer günleri es geçmek de insanı yoruyor relax olmakta fayda varda gelde dinle işte.
Bende daha yeni denemeye başladım ikinci için oğlum ilk ayda olunca buna da öyle şartlandım ama olmadı bakalım kısmet ne zamanakimyasal rahme tutunmamış olan gebelik sanırım kalabiliyorsan kalırsın ben 2.yi 2 yıldır bekliyorum
kaç yaşında benim ki 8,5 biraz geç kaldık sanırım ama ilaç vs kullanmadım hiçBende daha yeni denemeye başladım ikinci için oğlum ilk ayda olunca buna da öyle şartlandım ama olmadı bakalım kısmet ne zamana
3,5 yasında benimkide aslında daha küçük ama ben geç olma ihtimaline karşı erken başladım çalışmalara ne zaman tutarsa artıkkaç yaşında benim ki 8,5 biraz geç kaldık sanırım ama ilaç vs kullanmadım hiç
Yerinde karar mis,,3,5 yasında benimkide aslında daha küçük ama ben geç olma ihtimaline karşı erken başladım çalışmalara ne zaman tutarsa artık
Tekrarladim canim hamileymisimtesti tekrarlayın hamile gibi görünüyorsunuz
tebrik ederim canım belirtin varmıydı benim de bat 9 haziran silik görüyorum bende ama seninki daha koyu.Tekrarladim canim hamileymisim
Cnm gözlerim seni aradı dün naptın varmı haber bata varmış bayatebrik ederim canım belirtin varmıydı benim de bat 9 haziran silik görüyorum bende ama seninki daha koyu.
son testim negatif canım bn erken yumurtladığımı düşünrken hala regl olmadım bugün 27.günümdeyim batı bekliyorum.Cnm gözlerim seni aradı dün naptın varmı haber bata varmış baya
Demekki geç yumurtladın cnm nasip kismet bekliyorum güzel haberinison testim negatif canım bn erken yumurtladığımı düşünrken hala regl olmadım bugün 27.günümdeyim batı bekliyorum.
Tsk ederim cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin.Belirti olarak sivilcelenmem coktu cnm baska pek belirti yoktu bndetebrik ederim canım belirtin varmıydı benim de bat 9 haziran silik görüyorum bende ama seninki daha koyu.
kasıkta batma göğüste şişme?Tsk ederim cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin.Belirti olarak sivilcelenmem coktu cnm baska pek belirti yoktu bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?