Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim senin henuz erken degil mi, 12 mayista gormussun ya en son, bor dahaki testi acaba biraz daha sonra mi yapsan? Benim bat 9u, bir hafta kala yaptım ama silik bile cikmadi. Onceki gebeligimde 8 gun once cikmisti silik mesela.
Erken dollendiyse cikar gec dollenme ise cikmaz,yumurtlama ve dollenme suresi onemli olan,,bakalim artik benim ilk gebelikte reg gunu negatifti ama hamileymisin 5 gun sonra kan verdim 2500 lerdeyi deger

Insallah canim, insallah sana da bize de nasip olur bu. Peki belirtin var mi su an hic
Seninde 9 haziran degilmi bat ?gecmis batin nedir? aslinda sanki sol kasikta arada batma varvgibi bide cok uykum geliyor gerci orucluyum bide ise gidiyom gece kalkiyorum aptal gibiyim,anlayamiyorum

Seninde 9 haziran degilmi bat ?gecmis batin nedir? aslinda sanki sol kasikta arada batma varvgibi bide cok uykum geliyor gerci orucluyum bide ise gidiyom gece kalkiyorum aptal gibiyim,anlayamiyorum
Evet bat 9, gecen bat da 9 nisandi. Inşallah hepsi gebeliktendir ya, insan umutlaninca sabirsizlik da oluyor

kızlar bende 30 nisanda adet oldum 31 mayıs olmam lazımdı olmadım söktürücü kullanıyorum iki gündir hala yok gelen
Evet canim 30 gun periyod, negatif cikti yaptigim test, bir de pazartesi denesem mi tekrar diye düşünüyorum. Amiiin, insallah hayirli guzel haberler aliriz...
Erken cnm daha son. 3 4 gun daha saglikli bende cok sabirsizlaniyorum

Kizlar benim yumurlama 22 mayis ti denek ogun degilmis yoksa rwgl/olmam gerekirdi 9 hazirani bekliyecegiz oeki 22 de kasik agrim niye oldu acaba?

Eklentiler

• IMG_20170604_043218-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…