- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.521
Yaş faktorun yoksa bak isine,ben 36 oldum ve ilgim tamemen cocuga kaydi.Netten 25li hcg testi aldım sıkıldıkca yapıyorum işin eğlencesine kaçtım iyice bu ay da tutmazsa ara vericem iş yerinde yükselme planım var ya hayaller yada hayatlar bakalım ne görücez
Regl gunum bugun daha onceleride silik gordugum icin pedimi bile aldim dunden ama regl belirt bile yok,,Yenimi yaptin? Ben gördüm ikinci cizgiyi
Su gec dolllenmeyi bir kac degisim yorumayisi var nedir gec dollenme ki tam olarakVar gibi yaaa geç döllenmemi acaba
Dünkü testi islatıp islatıp tekrar mı kullanıyorsun yenisini yapsana yokmu canım yada yarın hiç kullanılmamış test yap böyle saglıklı sonuc alamazsınRegl gunum bugun daha onceleride silik gordugum icin pedimi bile aldim dunden ama regl belirt bile yok,,
Regl olmazsam alicam canimDünkü testi islatıp islatıp tekrar mı kullanıyorsun yenisini yapsana yokmu canım yada yarın hiç kullanılmamış test yap böyle saglıklı sonuc alamazsın
İnş olmazsın belki geç yumurtladın o yüzden geç döllenme olduCanm bugun reglgunum olmazsa tekrar yapacagim ama regl belirtim bile yok
Yumurtanın adet gününe yakın tarihte döllenmesi diye biliyorumSu gec dolllenmeyi bir kac degisim yorumayisi var nedir gec dollenme ki tam olarak
26 yasındayım bnde bana kalsa ikinciyi yapmam ama oğlum yalnız olmasın diye istiyorumYas f
Yaş faktorun yoksa bak isine,ben 36 oldum ve ilgim tamemen cocuga kaydi.
Kan versen bütün sorular silinir kafandan emin olmuş olursunBugun ki testim silik,
günüm geçsin gelmezse zaten vereceğim az daha sabır..Kan versen bütün sorular silinir kafandan emin olmuş olursun
kesinlikle ,ekmeğin elindeyse bak hayatına yap çocuğu..26 yasındayım bnde bana kalsa ikinciyi yapmam ama oğlum yalnız olmasın diye istiyorum
Baya silik cnm acaba göz yanılmasımı dedim de var kan versene degere baktıeBugun ki testim silik,
Kendimden çok sana odaklandım ben eminim benim gibi merak edenlerde vardırgünüm geçsin gelmezse zaten vereceğim az daha sabır..
böyle böyle insan kafyı yiyor regl ye kadar at bakalım bi.Dün yaptığım test bomboşken bu sabah yaptığım testte hayali cizgi oluşmuş yanlış mı görüyorum acaba deyip attığım testi alıp yanyana koydum ama ciddi ciddicizgi cıkmış tam da vazgecmişken olursa gerçekten çok şaşırırm gece işe gitcem ama meraktan uyuyamıyorum şimdi
evet canım bir kaç kişi sağolsun önemsediler takipteler umarım boşa çıkmaz umutlarım,2yıldır beklentim son bulur.Kendimden çok sana odaklandım ben eminim benim gibi merak edenlerde vardır
günüm geçsin biraz canım ,çok silik geç döllenme nasıl oluyor sadece yumurtlama ilemi ilgili yoksa geöç yuvalanması ile mi?Baya silik cnm acaba göz yanılmasımı dedim de var kan versene degere baktıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?