- 7 Temmuz 2013
- 535
- 438
- 73
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.601
Insallah gelmez canim, haber et lutfen arada gelismelerden, dun ruyamda da seni gordum, yani kisi olarak degil de seninle bekleyiste oldugumuzu ve haberlestigimizi gordum. Inşallah hayra cikarYok sıkıldim testten canim gelmezse kan verecegim
Ha bide oglanici n nobetci eczaneye gittim test falan hic aklima gelmedi regl bile gelmiyor agrim falan yok cunkuIliski sonrasi bazenvgelirvya dun oldu bide korktum hamileysem bisey falan olur die,dunku dokuntu geliyor seffaf seffaf baskada bisey yokerhazan
Yerlesme kanamasi gibi bir sey olma ihtimali var mi acaba? Adet boyle olmaz zatenIliski sonrasi bazenvgelirvya dun oldu bide korktum hamileysem bisey falan olur die,dunku dokuntu geliyor seffaf seffaf baskada bisey yokerhazan
Ha bide oglanici n nobetci eczaneye gittim test falan hic aklima gelmedi regl bile gelmiyor agrim falan yok cunkuIliski sonrasi bazenvgelirvya dun oldu bide korktum hamileysem bisey falan olur die,dunku dokuntu geliyor seffaf seffaf baskada bisey yokerhazan
Yok kiz iliski sonrasi sperm dokuntusu reglye veya yerleskeye ait hic birsey yok seffaf ya bildiginYerlesme kanamasi gibi bir sey olma ihtimali var mi acaba? Adet boyle olmaz zaten
Agri olmayabilir de, bende de oyle agri yok su an ama belim cok kotu, o da oglani surekli kucagimda tasimaktan sanırımHa bide oglanici n nobetci eczaneye gittim test falan hic aklima gelmedi regl bile gelmiyor agrim falan yok cunku
Evet canim senin kucuk cocuk daha dikkat hafif kanamanda oldu devsm ediyor mu halaAgri olmayabilir de, bende de oyle agri yok su an ama belim cok kotu, o da oglani surekli kucagimda tasimaktan sanırım
Cok merak ettim, ay inşallah hamilesindir canim, sen yine de dikkat et kendineHa bide oglanici n nobetci eczaneye gittim test falan hic aklima gelmedi regl bile gelmiyor agrim falan yok cunku
Yok kiz iliski sonrasi sperm dokuntusu reglye veya yerleskeye ait hic birsey yok seffaf ya bildigin
Tekrar olmadi canim cok şükür, inşallah ikimizde de kanama olmaz artik :)Evet canim senin kucuk cocuk daha dikkat hafif kanamanda oldu devsm ediyor mu hala
Insallah gelmedikce umufim artiyor cok sagol destegin icin bakalim. Bugunde gelmezse heyecanlanirim hergun diyorum yarin gelir 1 kere hayatimda gecikme olmustu kisto lusmus onuda regly ile atmistim ,daha da uzun sureli gecikmem olmadiCok merak ettim, ay inşallah hamilesindir canim, sen yine de dikkat et kendine
Amin canim brnimde netlessrydi 12 mayis a gore hesaplasana 28vgunde bir oluyorum gecikmem ne kadarTekrar olmadi canim cok şükür, inşallah ikimizde de kanama olmaz artik :)
Kist falan olsa agrisi olurdu sanki, inşallah oyle bir sey degildir. Dua ediyorum bol bol, inşallah hayirli hamilelik olurInsallah gelmedikce umufim artiyor cok sagol destegin icin bakalim. Bugunde gelmezse heyecanlanirim hergun diyorum yarin gelir 1 kere hayatimda gecikme olmustu kisto lusmus onuda regly ile atmistim ,daha da uzun sureli gecikmem olmadi
Allah razi olsun ismim Selma,cok sevinirim duana katarsan benideKist falan olsa agrisi olurdu sanki, inşallah oyle bir sey degildir. Dua ediyorum bol bol, inşallah hayirli hamilelik olur
3 gunluk bor gecikme olmus oluyor sanki benim hesabima gore. Aslinda kanda cikar sanirim ama yarin falan test yapsan miAmin canim brnimde netlessrydi 12 mayis a gore hesaplasana 28vgunde bir oluyorum gecikmem ne kadar
Benim ismim de hamide bu arada, isminle dua ederim canim, hatta ruya gordum 2 kez, senin icin Meryem suresi okuyacagim inşallahAllah razi olsun ismim Selma,cok sevinirim duana katarsan benide
Bekliyim biraz daha yoksa cok uzulurum sonra,takvimdede 3,gun diyor bakalim pazartesi durum ne olur3 gunluk bor gecikme olmus oluyor sanki benim hesabima gore. Aslinda kanda cikar sanirim ama yarin falan test yapsan mi
Hadi inşallah hayirli haberlerini aliriz canim , dogru diyorsun, insan kalp atisini bile duymadan inanamiyor zatenBekliyim biraz daha yoksa cok uzulurum sonra,takvimdede 3,gun diyor bakalim pazartesi durum ne olur
Aaa ne ruyasi bende okuyorum meryem az once ogle namazinndan sonrada okudim calisoyorum namazlarimi hafta sonlari tam kiliyorum ve elimden geldigincr kurandan okuyup tilavet secdesini bile yapiyorum,Dua et giyabinda yapilan daha makbulmusBenim ismim de hamide bu arada, isminle dua ederim canim, hatta ruya gordum 2 kez, senin icin Meryem suresi okuyacagim inşallah
Senmerak. Etme insallah seninkide saglikli gebelikHadi inşallah hayirli haberlerini aliriz canim , dogru diyorsun, insan kalp atisini bile duymadan inanamiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?