Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Iliski sonrasi bazenvgelirvya dun oldu bide korktum hamileysem bisey falan olur die,dunku dokuntu geliyor seffaf seffaf baskada bisey yok erhazan
Ha bide oglanici n nobetci eczaneye gittim test falan hic aklima gelmedi regl bile gelmiyor agrim falan yok cunku
Yerlesme kanamasi gibi bir sey olma ihtimali var mi acaba? Adet boyle olmaz zaten
Yok kiz iliski sonrasi sperm dokuntusu reglye veya yerleskeye ait hic birsey yok seffaf ya bildigin

Cok merak ettim, ay inşallah hamilesindir canim, sen yine de dikkat et kendine
Insallah gelmedikce umufim artiyor cok sagol destegin icin bakalim. Bugunde gelmezse heyecanlanirim hergun diyorum yarin gelir 1 kere hayatimda gecikme olmustu kisto lusmus onuda regly ile atmistim ,daha da uzun sureli gecikmem olmadi

Insallah gelmedikce umufim artiyor cok sagol destegin icin bakalim. Bugunde gelmezse heyecanlanirim hergun diyorum yarin gelir 1 kere hayatimda gecikme olmustu kisto lusmus onuda regly ile atmistim ,daha da uzun sureli gecikmem olmadi
Kist falan olsa agrisi olurdu sanki, inşallah oyle bir sey degildir. Dua ediyorum bol bol, inşallah hayirli hamilelik olur

Benim ismim de hamide bu arada, isminle dua ederim canim, hatta ruya gordum 2 kez, senin icin Meryem suresi okuyacagim inşallah
Aaa ne ruyasi bende okuyorum meryem az once ogle namazinndan sonrada okudim calisoyorum namazlarimi hafta sonlari tam kiliyorum ve elimden geldigincr kurandan okuyup tilavet secdesini bile yapiyorum,Dua et giyabinda yapilan daha makbulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…