- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.621
Yok iliski sonrasi akinti diye dusundum seffaf,hani regl gelmiyorsa iliski ve dus regl getirdin stres yapmayim dedim yok gelen giden yokBence kesin hamilesin yaa bak o döküntü şeklindeki akıntı benim oğlumda 9ay boyunca geldi beyazımsı
Maşallah ne guzel canim. Ilkinde kur'an-i kerimi aciyorum amameryem suresine geldigimde sayfalari bos görüyorum. Bu ruyayi senin icin meryem suresi okuduklarinda görmüştüm. Ikinci olarak da dun gece ikimizin de bir bekleyis icinde oldugunu, senin henuz sürenin dolmadigini, benimkini de aciklamadiklarini gördüm. Allah hayra cikarsin. Tum kalbimle dua ettim az evvel de, Rabbim gonlune gore versin..Aaa ne ruyasi bende okuyorum meryem az once ogle namazinndan sonrada okudim calisoyorum namazlarimi hafta sonlari tam kiliyorum ve elimden geldigincr kurandan okuyup tilavet secdesini bile yapiyorum,Dua et giyabinda yapilan daha makbulmus
Insallah hayirlisiyla, sagol desteğin içinSenmerak. Etme insallah seninkide saglikli gebelik
Cok etkilendim ne demek acaba bos sayfa,acaba benim olmayacakmi ?bende bir kere sayfada bir kzin nic ini adini gordym sira sende diyordu kiz epeydir bekliyordu dedim bu ay hazi ol ruamda gordum kiz gercekten o ay hamile kaldi hemde kan degeri 2 cikmisti,gec dollenme olmusMaşallah ne guzel canim. Ilkinde kur'an-i kerimi aciyorum amameryem suresine geldigimde sayfalari bos görüyorum. Bu ruyayi senin icin meryem suresi okuduklarinda görmüştüm. Ikinci olarak da dun gece ikimizin de bir bekleyis icinde oldugunu, senin henuz sürenin dolmadigini, benimkini de aciklamadiklarini gördüm. Allah hayra cikarsin. Tum kalbimle dua ettim az evvel de, Rabbim gonlune gore versin..
Ben au sekilde dusundum, herkes senin icin meryem suresi okumuştu, bir tek ben okumamistim, okumam gerekiyormuş seklinde. Bazen ruyalar da hissettiriyor sanırım. Inşallah hayra cikar, ben de ilk firaatta okuyacağımCok etkilendim ne demek acaba bos sayfa,acaba benim olmayacakmi ?bende bir kere sayfada bir kzin nic ini adini gordym sira sende diyordu kiz epeydir bekliyordu dedim bu ay hazi ol ruamda gordum kiz gercekten o ay hamile kaldi hemde kan degeri 2 cikmisti,gec dollenme olmus
Çok silik gördüm canım inşallah bebiştirKızlar testin son hali sizce var mı birşeyler ?
Canim insaallah belki senin duan gececektir bellimi olur bu isler birer vesile okuyunca haber verirmisin canim kalben hissetmis olman ne mutlu bana.Ben au sekilde dusundum, herkes senin icin meryem suresi okumuştu, bir tek ben okumamistim, okumam gerekiyormuş seklinde. Bazen ruyalar da hissettiriyor sanırım. Inşallah hayra cikar, ben de ilk firaatta okuyacağım
Öyle muhakkak canım, inşallah hakkimizda hayirli olur hepsi. Elbette okuduğumda haber veririm inşallah.Canim insaallah belki senin duan gececektir bellimi olur bu isler birer vesile okuyunca haber verirmisin canim kalben hissetmis olman ne mutlu bana.
Çok silik gördüm canım inşallah bebiştir
Dun iftara davetli idik sanki peceteye akinti bulanik sekilde geldi regl olurum diye niyet etnedim,sanirim olacagim belirti yok ama akinti sanki toz ucuk pembe seklinde gibi bioemiyorum bir kere silince 2,ye gelmiyor ama,,Öyle muhakkak canım, inşallah hakkimizda hayirli olur hepsi. Elbette okuduğumda haber veririm inşallah.
bence negatif. idrarı çok damlatmişsin ve pembe olmus dağılmış yani ve ikinci cizgi yeri beyazMerhaba arkadaşlar, reglim 1 gün geçti sabah test yaptımşimdi bu pozitif mi negatif mi geçersiz mi Eki Görüntüle 2007486
Test yapsanerhazan canim niyet etmedim gece sanki akintim degisikti regl olacak gibi ama sabah yine bir sey yok henuz oruc ta tutmadim belki bugun gelir pecetwyw gelmiyor ama aksam boyle rwgl oncesi akintisi gibiydi suan hic birsey yok ama goguslwede hafif soluluk hissediyorum bilemiyorum
var gibi sanki hafif..Sabah yaptığım test - reglime son 9gün
çıkmıyor ya testte offfTest yapsan
Hayırlısı olsun o zaman takma kafanaçıkmıyor ya testte offf
Biraz daha belirginleşti sanki yarın tekrarlıycam daha belirgin olması gerek yarınvar gibi sanki hafif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?