Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hala regl belirtim yok cook uykum var amacramazana ve isevgitmeye bagliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-10-00-45-58-1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar selam az önce test yaptım negatif çıktı ama adetim 6 gün gecikti acaba oruçtan ötürü vücut dengem mi bozuldu yoksa gidip kan testi yaptirsam mi negatifte çıktı sonuç ama bilemedim

Rwgl henuzolmadim. Akinti vevleke bile yok bugun 30,gunum kist falan olmadiysam 35,gune kadar bekleyip. Kan verecegim insallah gelmez
Insallah oyle birsey olmaz canim. Dun gece benim de pembe akinti gelmis, sabah farkedip acile gittim, onlar da 2 gun sonraya kadar adet gormezsen kan testi yaptirip tekrarla, yoksa 2 hafta sonra gel, erken gelmissin deyip gonderdi. Her bir surec ayri bir olay bu hamilelikte. Allah yardimcimiz olsun..

Gebelikte akinti olurvyerleskeden,dr dra degisr mutlaka dr gidip muayyenebol pregestoran vereceklerdir

Canim bu hangi marka test? Şöyle ki bir cizgi var, bazen ucuz testler boyle az goateriyor. Benim beta hcg 866 cikti ama ucuz bir testte hala silik gorunuyordu. Bata 4 gun kala baska markadan yaptigimda ise daha netti
Nova cnm.. Ilk yaptigimda dikkat etmedim baktim gectim bi kac saat sonra böyle olmus.. Ben hep test yaparim nerdeyse iki yildir hic ikinci cizgi cikmazdi.. Ama hic ümitli degilim hayirlisi artik bu arada tebrik ederim seni bizler icinde dua et :)

Allah razi olsun canim, inşallah hamilesindor, Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Dua ederim elbet hepimiz icin :) ben bile henuz inanamıyorum, burada kimyasal gebelik haberlerini falan okudukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…