- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.661
Yeni mi yaptın canım ben silik cizgi görüyorum ama
bugün canım ama geç çıktı maalesefYeni mi yaptın canım ben silik cizgi görüyorum ama
Cnm kan versene sen böyle testle uğraşmasan daha koyu cıkması lazım hep silikten öte cıkıoPOWERHACK . KAPALI HALI
ondan vermiyorum ya az koyulaşsa tamam var dicek yok herhalde siye regl bekliyorum hayal kırıklığı olmasın diyeCnm kan versene sen böyle testle uğraşmasan daha koyu cıkması lazım hep silikten öte cıkıo
Off ben de aynı ama test yapmaya korkuyorum negatif görmek istemiyorum
İnşallah ben de hamişimdir sen de sağlıcakla kavuş yavruna
Benumde boyle bugun 32, gundeyum regl 28 gynde bir
Cnm bende tam 5+0 hamileyim bugün keeyi gördüm ama hafif kasık ağrım var sendede oluyormuCnm kan versene sen böyle testle uğraşmasan daha koyu cıkması lazım hep silikten öte cıkıo
Oluyor arada korkma canım normal o ben gecen hafta vajinal gördüm bu hafta karından bakıcakCnm bende tam 5+0 hamileyim bugün keeyi gördüm ama hafif kasık ağrım var sendede oluyormu
Ben karından gördüm cnm ama kasık ağrısı korkutuyor beni.Oluyor arada korkma canım normal o ben gecen hafta vajinal gördüm bu hafta karından bakıcak
Korkma canım doktor karındada görebilirmişiz dedi garanti olsun diye vajinal baktı :)Ben karından gördüm cnm ama kasık ağrısı korkutuyor beni.
Sağol cnm benim doktorum her ihtimale karşı progestan başladı 2 gün sonra tekrar gidicem değerin kaç çıktı benim 1750 kalp atışını duyana kadar rahat tok artıkKorkma canım doktor karındada görebilirmişiz dedi garanti olsun diye vajinal baktı :)
Sordum ben cok siddetli degilse normalmış
2 haziranda 414.21 cıktı bir daha baktırmadım doktor gerek görmediSağol cnm benim doktorum her ihtimale karşı progestan başladı 2 gün sonra tekrar gidicem değerin kaç çıktı benim 1750 kalp atışını duyana kadar rahat tok artık
Hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş cnm2 haziranda 414.21 cıktı bir daha baktırmadım doktor gerek görmedi
İnşallah canım haber et duyarsan bir sonraki randevun ne zamanHayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş cnm
sonuç nedir??Kan verdim bekliyorum.. 4 de çıkacak. Çok tuhafım. Eşime demedim kendim geldim.
Belim ağrıyo ara sıra birazda göğüslerim ağrıyor canım benim reglim belirti vermez gelmeden 10dk önce bi anda belim ağrır en fazla bi saat içindede regli olurumBelirtin varmı canım gebelik ya da regl belirtisi.
Var çizgiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?