- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.701
Hayırlısı olsun canım en azından gecikti stresinden kurtuldunRegl oldumerhazan nelerdesin canım.Sabah lekelenmem başladı. sanırım buay geç yumurtladım hiç bukadar gecikme olmazdı.üzgünüm canım..
regl oldum benBen de silik çıkan testlerime güvenmiyorum, hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç belirtim yok tutmadı bu ay zaten son denememdi
gereksiz bir şekilde geç gelmesi gerçekten sıkıcı. bir de sökülse..ne çok derdimiz var.Hayırlısı olsun canım en azından gecikti stresinden kurtuldun
bugün lekelenmem oldu maaleseff..geç yumrtladım.
yaa dün baya heveslenmiştim ben bu testi görünce..bugün lekelenmem oldu maaleseff..geç yumrtladım.
14 gün öncesi yumurtlamadan bir gün sonrada ilişki olmuş..işte buay da böyle biter..yaa dün baya heveslenmiştim ben bu testi görünce..
hayırlısı olsun inşallah ne diyelim, daha zamanı değilmiş demek ki..
bekleyeceğiz birazdaha..
illa 14 gün önce olmak zorunda değil bence, belki de daha uzun sürmüştür. boş günlere denk gelmiştir..14 gün öncesi yumurtlamadan bir gün sonrada ilişki olmuş..işte buay da böyle biter..
ama pozitif değil silikleştiği günü çatlamış oluyor ona bakıp sayacaksın.Birde bişey söyleyim mi regl min devamı gelmiyor peçeteye neler oluyor anlam veremiyorum şaşkının bu ayilla 14 gün önce olmak zorunda değil bence, belki de daha uzun sürmüştür. boş günlere denk gelmiştir..
ben geçen ay 9.gün lh pozitifi gördüm ama 17 gün sonra adetim başladı mesela
eğer ki hamilelik yoksa stresten olduğunu düşünüyorum, sen niye gelmiyor diye sıkıntı yaptıkça daha ileri gidiyor süre.ama pozitif değil silikleştiği günü çatlamış oluyor ona bakıp sayacaksın.Birde bişey söyleyim mi regl min devamı gelmiyor peçeteye neler oluyor anlam veremiyorum şaşkının bu ay
aslında stres falan çok yapmıyorum ,sadece merak ediyorum hani bu duyguya alışıgım 2 senedir bekliyorum hiç böyle olmamıştı bana göre diğer aylardan bir farkı yok ..her ay ilişki ,bekleme,regl aynı gidiyor.eğer ki hamilelik yoksa stresten olduğunu düşünüyorum, sen niye gelmiyor diye sıkıntı yaptıkça daha ileri gidiyor süre.
Bi kan ver kurban olayim :)aslında stres falan çok yapmıyorum ,sadece merak ediyorum hani bu duyguya alışıgım 2 senedir bekliyorum hiç böyle olmamıştı bana göre diğer aylardan bir farkı yok ..her ay ilişki ,bekleme,regl aynı gidiyor.
tamam kanamam böyle devam etmez ise akşam yada sabahtan vereceğim sökülsün diye bekliyorum ama gelmiyor az daha gelmezse söz vereceğim.Bi kan ver kurban olayim :)
İdrari fazla damlatmissin canım bence var bişeyler...biraz bekle bikaç gün yine yapMerhaba arkadaşlar, reglim 1 gün geçti sabah test yaptımşimdi bu pozitif mi negatif mi geçersiz mi Eki Görüntüle 2007486
Kesinlikle öyle yaniltmiyayim ama bende de beyazla karışık şeffaf akıntı geliyo...Bence kesin hamilesin yaa bak o döküntü şeklindeki akıntı benim oğlumda 9ay boyunca geldi beyazımsı
Kızlar dün yaptırdığım kan testi sonucunu aldım çok şükür hamileyim 73.19 çıktı b-hcg Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6.ayimizdi...Kızlar satım 9 Mayıs adetlerim düzensiz yumurtalami tespit ettim 30 mayisti ve ilişki oldu o gun 34 en gec 35.gün adet olurum 22.gün yumurtladim ve bugun yani c.tsi 33.günümdü batim tahmini 11-12-13 haziran...13 hazirani 1 günlük gecikmeyi düzensizlikten dolayi vermistim kendime...belirti yasadigimdan değil sırf meraktan yaptım bu testi ve çokça çay su kola içtim gittigimiz yerde ona rağmen böyle çıktı allah aşkına söyleyin bu pozitif mi?markası laboquick testin bu arada...
tebrik ederim benimde bat 9 hazirandı ama olmadı bugün 5. gün regl oldum sandım ped koydum lekelenmem oldu devam etmediKızlar dün yaptırdığım kan testi sonucunu aldım çok şükür hamileyim 73.19 çıktı b-hcg Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6.ayimizdi...
Selam canim topik topik gezerken bu topiktede kendime uygun konular buldum:). Bata 7 gunum var ve beklemek cok sıkıcı. Canim senin bu ay denedigin farkli birseyler oldumu artik 4. Denemem olucak ve stres oluyorum.Kızlar dün yaptırdığım kan testi sonucunu aldım çok şükür hamileyim 73.19 çıktı b-hcg Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6.ayimizdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?