Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben de silik çıkan testlerime güvenmiyorum, hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç belirtim yok tutmadı bu ay zaten son denememdi

Test yaptım bembeyaz kaldı kaç saat geçti silik bile çıkmadı daha öncesinden neye dayanarak silik çıkardı bu testler hayret valla neyse regle kadar yine beklerim ama hiç umudum yok herşeyde vardır bi hayır hamilelik düşündüğüm için işten ayrılacaktım bekle dediler bana iyi ki de çıkmamışım şöyle bi iki sene daha beklerim artk

illa 14 gün önce olmak zorunda değil bence, belki de daha uzun sürmüştür. boş günlere denk gelmiştir..
ben geçen ay 9.gün lh pozitifi gördüm ama 17 gün sonra adetim başladı mesela
ama pozitif değil silikleştiği günü çatlamış oluyor ona bakıp sayacaksın.Birde bişey söyleyim mi regl min devamı gelmiyor peçeteye neler oluyor anlam veremiyorum şaşkının bu ay

ama pozitif değil silikleştiği günü çatlamış oluyor ona bakıp sayacaksın.Birde bişey söyleyim mi regl min devamı gelmiyor peçeteye neler oluyor anlam veremiyorum şaşkının bu ay
eğer ki hamilelik yoksa stresten olduğunu düşünüyorum, sen niye gelmiyor diye sıkıntı yaptıkça daha ileri gidiyor süre.

eğer ki hamilelik yoksa stresten olduğunu düşünüyorum, sen niye gelmiyor diye sıkıntı yaptıkça daha ileri gidiyor süre.
aslında stres falan çok yapmıyorum ,sadece merak ediyorum hani bu duyguya alışıgım 2 senedir bekliyorum hiç böyle olmamıştı bana göre diğer aylardan bir farkı yok ..her ay ilişki ,bekleme,regl aynı gidiyor.

Kızlar dün yaptırdığım kan testi sonucunu aldım çok şükür hamileyim 73.19 çıktı b-hcg Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6.ayimizdi...

Kızlar dün yaptırdığım kan testi sonucunu aldım çok şükür hamileyim 73.19 çıktı b-hcg Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6.ayimizdi...
Selam canim topik topik gezerken bu topiktede kendime uygun konular buldum:). Bata 7 gunum var ve beklemek cok sıkıcı. Canim senin bu ay denedigin farkli birseyler oldumu artik 4. Denemem olucak ve stres oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…