Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Selam canim topik topik gezerken bu topiktede kendime uygun konular buldum:). Bata 7 gunum var ve beklemek cok sıkıcı. Canim senin bu ay denedigin farkli birseyler oldumu artik 4. Denemem olucak ve stres oluyorum.
Benimde bat bi hafta sonra kac kere silik cikti ama ben umutsuzum beklemiyorum bu ay ikinci denememizdi ve vazgectim artik ara vermeyi dusunuyorum esim de istemezse

tebrik ederim benimde bat 9 hazirandı ama olmadı bugün 5. gün regl oldum sandım ped koydum lekelenmem oldu devam etmedi
Saol canım benim...olmayacak diyordum artik valla hiç belli olmuyo biliyomusun akıntı son anda değişti gelmediyse adetin bi.umut var merak etme Rabbim öyle bi zamanda verir ki nasip ettiyse saşar kalırsın vallaha...
Selam canim topik topik gezerken bu topiktede kendime uygun konular buldum:). Bata 7 gunum var ve beklemek cok sıkıcı. Canim senin bu ay denedigin farkli birseyler oldumu artik 4. Denemem olucak ve stres oluyorum.
Canim artık olmayacak diye ümitsizce gidip Hayıt tohumunun kapsülünü aktardan almistim bunuda deniyim diye ama yani çok fazlada kullanmadım ,düzenli hiç kullanmadım..yumurtlama testi de kullandım yine..antibiyotik almistim birde geçen ay20lik diş ağrısından ondan olcak ki yumurtlama testlerim hep silik çıktı tek bi gün dışında yumurtlama günümde ilginç bi şekilde sadece çift çizgiyi gördüm 30 Mayıs öncesi ve sonrası ilginç bi şekilde silik nasip etti heralde diyorum Rabbim birde aklıma geldikçe içtim o kapsülü 30 u icmistim yumurtlama günu yani gerci dengesizlik yoktu hormonlarda ama Hayıt ile hamile kalan çok diye aldım 90 kapsül var içinde 5 gun 5 tane icmisimdir en fazla ona da bağlamak istemiyorum ama bilmiyorum 28 ve 30 u ilişki oldu hangisinden tuttu bilmiyorum çünkü 30 u çift çizgi çıktı ertesi gün hemen siliklesti inan bu ay da olmaz diye düşündüm ve okadar çok istediğim aylarda olmadı artık takmam olmuyor heralde dedim oldu ve testi yaparken bile yine negatif çıkar diye yaptım şok oldum çizgiyi görünce...bence yine de denemeye değer diyorum kapsülü biraz pahali 35 tl ye aldım ben ama kapsülün içinde zaten Hayıt tohumunun dövülmüş olanı var sadece kapsülü direk İçmesi kolay suyu da varmış bir araştır ama topiklerde falan vardır aklına hangisi yatarsa onu alırsın...

Canim testte bişey yok malesef ama bende senin gibi dayanamayıp erkenden yapmıştım böyle çıkmıştı...yum.akıntısinin geldiği günleri inşallah degerlendirmissinizdir önemli olan o akintilarin olduğu gün canım yani 17-18-19-20 olması gerekliydi dediğine göre 18 ve 20 si bile olurdu yada 17-20 tuttuysa bile daha erken ben yum.üstünden 11 gün geçince öğrendim c.tsi idi sanırım ilk silik çizgiyi görmem yum.testlerinde 30 Mayısta çift çizgiyi gördüm ve ilişki oldu 10 haziranda da idrar testinde ikinci silik cizgi çıktı işte 3-4 gün daha bekle derim ben....

Canim sagol yazdigin icin.. Iki gün gecikmem var test negatifti sabah suan hesaba göre 9.günüm. Yarin 10.gün ve randevu aldim kan vermeye gitcem.. Rabbimden hayirlisii.. Senide tebrik ederim :))

Tebrikler canim Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla
Amin canım sagol inşallah...inşallah en yakın zamanda sende alırsın güzel haberi öyle vazgecsen bile korunma yine öylesine devam et sen tam bende senin aşamaya gelmiştim bırakıyodum inan olmazsa korunmam yine ama ne yum.testi ne adet tarihi yum.tarihi takip yapmam diyodum bence içime doğuyor sende ben gibi umitsizsin sende iyi haber alacaksın bak gör burada yazarsın artık merak ederim ben ona göre

Agzindan baaaaal damliyor:) insallah canim tabiki yarin yazcam sonucu insallah.. :))

Ask olsun kizlar kimse cevab vermiyor.
Hayirlisiyla olursa haber veririm canim ama dedigim gibi hiiicc umudum yok :) aslinda olmamasi da bi yonden isime gelir 12 saatlik yola cikicam bayramdan sonra hamilelik olursa doktorum izin vermeyecek muhtemelen gidemesem cok uzulucem bakalim hersey nasip kismet olursa da olmazsa da illa ki vardir bir hayir :)

Kizlar kan verdim 2 saat aonra dedi gittim drvyoktu kizcdegerimi soylemedi dedi doktor 1 hafta sonra polk gelip tekrsr kan vermesi gerekiyor demis testede negatif diyor ama degerimi soylemedi,kan vermelisin tekrar dedi anlamadim

Kan testi degerimi soylwmiyor 1vhafta sonra tekrar kan vermeliymisim simdilik negat8f ne demek ya,disim de apse var ilacta apamiyorum x9k bunaldim

Benimde bat bi hafta sonra kac kere silik cikti ama ben umutsuzum beklemiyorum bu ay ikinci denememizdi ve vazgectim artik ara vermeyi dusunuyorum esim de istemezse
Silik cikiyo ve umutsuzmusun bence cok erken bu fikre kapilmissin. 7 gun once silik cikmasi cok cok normal 3 gun sonra tekrarla koyulasacaktir.

Markasini soylermisn hap olarak hic duymadim direk ona bakayim

Silik cikiyo ve umutsuzmusun bence cok erken bu fikre kapilmissin. 7 gun once silik cikmasi cok cok normal 3 gun sonra tekrarla koyulasacaktir.
Gunler oncesinden silik cikan testler iki gundur net bi sekilde negatif cikiyo o yuzden kalmadi umudum normalde silik cikan test her seferde koyulasmasi gerekirken benim her seferde daha da kayboldu ikinci çizgi :))

Kan testi degerimi soylwmiyor 1vhafta sonra tekrar kan vermeliymisim simdilik negat8f ne demek ya,disim de apse var ilacta apamiyorum x9k bunaldim
Canım bakabiliyosan internetten kendin bak hadta numarası protokol numarası tc noyla filan gir tüm laboratuar tetkiklerin gözükür inşallah vardr bişeyler

Canım bakabiliyosan internetten kendin bak hadta numarası protokol numarası tc noyla filan gir tüm laboratuar tetkiklerin gözükür inşallah vardr bişeyler
Anladim canim haklisin o zaman inanamamakta. Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum 2 gun once cizgi cikmasi gereken yer dagildi boyle kalin kalin kirmizi oldu test bozuk diye yorum yapilmis hep ama cizgi cikmasi gereken yerde yarim cizgi cikmis. Kirmizilarin altindan gorunuyo. Onun disinda beni umutlandirabilcek hicbir belirtim yok. Insallah seninde vardir ve cikmamistir. Yanlis mesaja alinti yapmisim :)

Bahsettiğin durum bende de oldu canım tam da hamileyim diye seviniyoken ondan sonra yaptığım testlerin tamamı net bi şekilde negatif çıktı bak yükledim o testi

Eklentiler

• IMG_5918.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…