Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kesinlikle,ben de olumlu düşünmek istiyorum,benim adet günüme daha 8 gün var,acele etmek istemiyorum yarın sabah testi tekrarlayayım bakalım yine pozitif çıkacak mı ona göre karar veririm artık kan vermeye
Maşallah canımm 8 gün kala epey net çıkmış yumurtlama günün ayın kaçındaydı acaba? Benimde 7 gün var bat a ama erken diye test yapmadım mayıs 25 sat.

Bende aynı durumdayım inşallah güzel haberler alırız. 7 gün var bat a ama hüsrana uğramamak için test yapmadım henüz erken diye bikaç gün daha bekleyelim bakalım inşallah çifte bayram yaşarız :)

Maşallah canımm 8 gün kala epey net çıkmış yumurtlama günün ayın kaçındaydı acaba? Benimde 7 gün var bat a ama erken diye test yapmadım mayıs 25 sat.
Canım ben erken yumurtladım bu ay,haziran 1-2-3 te çift çizgiydi ovulasyon testim,sen normal sürede yumurtladıysan bir hafta daha bekle moralini bozma boşuna

Cnm o gönderdiklerim zaten hemen yapar yapmaz çektim yani 5 dkka anca olmuştur...Dün akşam yine yaptım çok silik çıktı..

Merhaba arkadaşlar adetim 13 gün geçti test yaptım pozitif çıktı geçen ayda silik çizgi görmüştüm sonra adet oldum acaba bu test doğru mu bu kadar koyu olup yanılma payı var mı test markası oncomed

Eklentiler

• 20170616_132809.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 139
Kız beta baya yüksek cıkacak kopkoyu olmus t oncomed marka güvenilir hadi hayırlı olsun bence direk git keseyi gör derim

Ama benim hiç adete yakın lh koyulaşmamıştı
Simdi koyulaştı o esnada hcg de başladı cıkmaya
Benimde hep çok silik çıkardı görünmezdi bile ilk defa böyle oldu ve dün yaptığım lh de hiç bişey yok Çok aşırı silik..Hcg da da hiç bişey çıkmıyor ... bu yüzden dedim adete yakın koyu çıkanlar varmış olabilirmiş yani illa gebelik söz konusu olmuyormuş..

Allah allah şaşırdım şimdi bekle bakalım inş olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…