- 12 Ekim 2012
- 600
- 354
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.781
Maşallah canımm 8 gün kala epey net çıkmış yumurtlama günün ayın kaçındaydı acaba? Benimde 7 gün var bat a ama erken diye test yapmadım mayıs 25 sat.Kesinlikle,ben de olumlu düşünmek istiyorum,benim adet günüme daha 8 gün var,acele etmek istemiyorum yarın sabah testi tekrarlayayım bakalım yine pozitif çıkacak mı ona göre karar veririm artık kan vermeye
Bende aynı durumdayım inşallah güzel haberler alırız. 7 gün var bat a ama hüsrana uğramamak için test yapmadım henüz erken diye bikaç gün daha bekleyelim bakalım inşallah çifte bayram yaşarız :)Hiç belirtim yok diye umutlanmayı kesmiştim ama sabahtan beri kasığımda bi değişiklik hissediyorum ağrı desem ağrı değil batma değil dolgunluk gibi mi tuhaf bişey wc varmış gibi anlatamıyorum ama işte öyle bisey :) bata son 6gun bekliyorum bakalim
Canım ben erken yumurtladım bu ay,haziran 1-2-3 te çift çizgiydi ovulasyon testim,sen normal sürede yumurtladıysan bir hafta daha bekle moralini bozma boşunaMaşallah canımm 8 gün kala epey net çıkmış yumurtlama günün ayın kaçındaydı acaba? Benimde 7 gün var bat a ama erken diye test yapmadım mayıs 25 sat.
Cnm o gönderdiklerim zaten hemen yapar yapmaz çektim yani 5 dkka anca olmuştur...Dün akşam yine yaptım çok silik çıktı..Zaten kuruyunca bakma bacım ilk 10 dakika önemli lh hatta benim innovita da 5 dakika diyordu 5 dakikayı baz almıştım hep t c den koyu oldu sonrada bembeyaz oldu yumurtlamadan 8.ci günü tekrar koyulaştı baktım hcg de silikti
Acaba çatladımı sen yinede degerlendirseydın kuzumCnm o gönderdiklerim zaten hemen yapar yapmaz çektim yani 5 dkka anca olmuştur...Dün akşam yine yaptım çok silik çıktı..
Bilmiyorum ki 2 kere yumurtlama ihtimali varmı ? değerlendirdim canım ama yumurtlamayı düşünmeden değerlendirdimAcaba çatladımı sen yinede degerlendirseydın kuzum
gözüm hep seni aradı, nerdeydin :)Cok uzuldum canim ama canını sıkma lütfen, Rabbim inşallah bu ay hayirliaiyla verir, basta da demistik ya yilmak yok diye,dua edelim, duaya ve calismaya devam
sen le ben bu test bitirme konusunda çok iyiyiz, umarım birgün çift çizgili hcg mizi paylaşırız.Test yaptim yine 25 li paketi bitirmek uzereyim :)))
En iyisini yapmışssınız cnm hadi inş tuttugunun haberini alırızBilmiyorum ki 2 kere yumurtlama ihtimali varmı ? değerlendirdim canım ama yumurtlamayı düşünmeden değerlendirdim
Cok feci bir bel agrisi geciriyordum, hastaneye falan gittim yerimden kalkakamadim. Ben geldim sen yoktunn iyice meraklandim.gözüm hep seni aradı, nerdeydin :)
Kız beta baya yüksek cıkacak kopkoyu olmus t oncomed marka güvenilir hadi hayırlı olsun bence direk git keseyi gör derimMerhaba arkadaşlar adetim 13 gün geçti test yaptım pozitif çıktı geçen ayda silik çizgi görmüştüm sonra adet oldum acaba bu test doğru mu bu kadar koyu olup yanılma payı var mı test markası oncomed
Kız beta baya yüksek cıkacak kopkoyu olmus t oncomed marka güvenilir hadi hayırlı olsun bence direk git keseyi gör derim
Sagol canım al tabi :) hadi saglıkla gelsin annesiTeşekkür ederim doktoruma randevu alayım o zaman sizinde bebeğiniz hayırlı olsun
Sagol canım al tabi :) hadi saglıkla gelsin annesi
Zannetmiyorum tutcağını da ama buyuk ıhtimal adete yakın olduğu için koyu çıktı lhEn iyisini yapmışssınız cnm hadi inş tuttugunun haberini alırız
İnşallah canım benimhepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallah
Ama benim hiç adete yakın lh koyulaşmamıştıZannetmiyorum tutcağını da ama buyuk ıhtimal adete yakın olduğu için koyu çıktı lh
Benimde hep çok silik çıkardı görünmezdi bile ilk defa böyle oldu ve dün yaptığım lh de hiç bişey yok Çok aşırı silik..Hcg da da hiç bişey çıkmıyor ... bu yüzden dedim adete yakın koyu çıkanlar varmış olabilirmiş yani illa gebelik söz konusu olmuyormuş..Ama benim hiç adete yakın lh koyulaşmamıştı
Simdi koyulaştı o esnada hcg de başladı cıkmaya
Allah allah şaşırdım şimdi bekle bakalım inş olmazsınBenimde hep çok silik çıkardı görünmezdi bile ilk defa böyle oldu ve dün yaptığım lh de hiç bişey yok Çok aşırı silik..Hcg da da hiç bişey çıkmıyor ... bu yüzden dedim adete yakın koyu çıkanlar varmış olabilirmiş yani illa gebelik söz konusu olmuyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?