- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.801
iyimisin şimdi geçmiş olsun neden olmuş ki?Cok feci bir bel agrisi geciriyordum, hastaneye falan gittim yerimden kalkakamadim. Ben geldim sen yoktunn iyice meraklandim.
Sagol, oglum rahatsizdi biraz onu butun gece taşımıştım, sanirim ondan oldu, dinlenince gecti sukur. Sen nasilsin peki, ne alemdesin canim? Hep dua ettim senin iciniyimisin şimdi geçmiş olsun neden olmuş ki?
Insallah canim ben bitsin de kafamdan atayim diye yapiyorum yoksa surekli bi belirti uydurup test yapasim geliyo :))sen le ben bu test bitirme konusunda çok iyiyiz, umarım birgün çift çizgili hcg mizi paylaşırız.
Hahaha tatlı tesadüflerPOWERHACK canim simdi farkettim de sen benim 2. Dogurdugum gunlerde dogum yapicaksin. Seninle biz ayni zamanlarda hamile kalip ayni zamanlarda doguruyoruz demek ki ahahaha
Bizde yok pek kiskanclik, yani bebege zarar verme seklinde yok cok sukur ama bebekle biraz fazla ilgilenirsek aglamaya basliyor, ilgi bekliyor. Onun disinda iyiyiz yani, darisi basinaHahaha tatlı tesadüflernasıl bebişler kıskanclık varmı benim kızım 3 yaşında olucakta korkuyorum kıskanclık olacak diye
Epey erkenmiş canımm ya benim normal zamanındaydı daha varsa da çıkmaz diye beklemedeyim :) merakta etmemek mümkün değil gerçi 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebeliği erken öğrenip iğne başlıcaz nasipse o yüzden hep tetikteyim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına canımm.Canım ben erken yumurtladım bu ay,haziran 1-2-3 te çift çizgiydi ovulasyon testim,sen normal sürede yumurtladıysan bir hafta daha bekle moralini bozma boşuna
Amin canım :) sen büyüttün küçügüde ne güzel hayal etmesi :)Bizde yok pek kiskanclik, yani bebege zarar verme seklinde yok cok sukur ama bebekle biraz fazla ilgilenirsek aglamaya basliyor, ilgi bekliyor. Onun disinda iyiyiz yani, darisi basina
Ben de kimyasal gebelik yaşadım nisanda ve bende de pıhtılaşma var ama iğneye kalp atışlarını duymadan başlamıyorlar,belki hap falan başlarlarsa bilemem,umarım sen de tez Zamanda güzel haberler alırsınEpey erkenmiş canımm ya benim normal zamanındaydı daha varsa da çıkmaz diye beklemedeyim :) merakta etmemek mümkün değil gerçi 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebeliği erken öğrenip iğne başlıcaz nasipse o yüzden hep tetikteyim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına canımm.
Kaç yaş fark var kızlar arada merak ettim?Amin canım :) sen büyüttün küçügüde ne güzel hayal etmesi :)
Benim kızım 3 yasında olucak ben dogurunca arkadaşın az araları baya hemdeKaç yaş fark var kızlar arada merak ettim?
3 idealmiş gerçekten,ben de şimdiki aklım olsa 3 yaş arayla yapardımBenim kızım 3 yasında olucak ben dogurunca arkadaşın az araları baya hemde
Yinede korkuyorum nedense gerçi ikisinede yetebilirim ama endişe işte şimdiden sardı :)3 idealmiş gerçekten,ben de şimdiki aklım olsa 3 yaş arayla yapardım
Amin canım :) sen büyüttün küçügüde ne güzel hayal etmesi :)
Kaç yaş fark var kızlar arada merak ettim?
Maşallah peş peşe olacaklar,biraz yıpranırsınız ama ilerde çok rahat olur,sağlıkla gelsin inşallah bebişlerinizYok be canim ne buyumesi, daha minnacik
Benim 1,5 yas var aralari.POWERHACK 3 yas olacak diyor ama tam 2,5 olcak onun da
Sagol canim benimki dogdu zaten subatta, visnelininkini bekliyoruzMaşallah peş peşe olacaklar,biraz yıpranırsınız ama ilerde çok rahat olur,sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz
Aspirin 3 aydır kullanıyorum zaten canımm dr hamileliği öğrenir öğrenmez clexane 04 başlıcaz dedi zaten kalp atışı oluşmuyor biri 9 diğeri 6 hafta da düştü bebeğe kan akışı rahat gitmediği için ilerlemiyor gebeliğim inşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsunBen de kimyasal gebelik yaşadım nisanda ve bende de pıhtılaşma var ama iğneye kalp atışlarını duymadan başlamıyorlar,belki hap falan başlarlarsa bilemem,umarım sen de tez Zamanda güzel haberler alırsın
Benimde yarın ama ne gebelik pozitiff ne de adet belirtisi var...Olsamda rahatlasam...hayaller temmuzaAman yine test yaptım bi cacık çıkmadı sıkıldım artık reglime 3gün kaldı olsam da kafamdan atsam artık acaba var mı diye düşünceleri
Sagol canim benim ya giremedim canım sonuç nedir ??var dimi bebis?Canim sagol yazdigin icin.. Iki gün gecikmem var test negatifti sabah suan hesaba göre 9.günüm. Yarin 10.gün ve randevu aldim kan vermeye gitcem.. Rabbimden hayirlisii.. Senide tebrik ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?