- 27 Haziran 2017
- 67
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.941
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok zor bilirim yani o kadar umudum yok ki şuan tahmin edersiniz en iyi bekleyen anlar..Hayirlisi olsun misss gibi pozitif bizlerede dua et benim 6 yil oldu hala olmadi 2 yil once bi defa hamile kaldim onuda 3 ayllikken kaybettiim
Umudun olsun canim seni cok iyi anlıyorum hamileligin süresince ne yasayacagini da biliyorum benim hamileligimde surekli kaybetme korkum vardi ve kaybettim de kendini sakin dinleme pozitif ol ve bugün kan ver belki progestana baslaman gerekebilirRabbim hepimize nasip etsin inşallah çok zor bilirim yani o kadar umudum yok ki şuan tahmin edersiniz en iyi bekleyen anlar..
Bu sabah tekrar baktınmı canım merak ettmÇok sağolun ilginiz icin:)
Evet baktım iki çizgi de aynı renkte :) öğleden sonra kan testine gidicem :)Bu sabah tekrar baktınmı canım merak ettm
Maşallah gözün aydın cnmEvet baktım iki çizgi de aynı renkte :) öğleden sonra kan testine gidicem :)
belirtin varmı acaba? kan sonucunu n yaptın?Inşallah vardır sizinde ben 3 senedir bekliyorum ve Hep bi hayal kirikligi o yuzden hic inandırıcı gelmiyor ..
benımde boyle cıkmıstı hamıleydım umıtlendırmek ıstemem ama var gıbıArkadaslar bu produktor bata 7 gun var sizce bu kendi seridimi anlayamadim
Kizlar testin bizuk olma ihtimalu varmi yaklasik 2 saat sonra boyle oldu
bu çok bellic değilmi sizce benim ilk gebeliğimde bat günümde bile böyle değildi.canım 5 dk içinde çıkmalı çizgi
bu çok bellic değilmi sizce benim ilk gebeliğimde bat günümde bile böyle değildi.
evet 2 saat sonra birden belirdi danki hcgyi geç algılamış gibi oldu sağdan bir başladı sola doğru ilerşedi ilerlerken de t nin altı kızardı ama hemen değilbelli tabiiki ama hemen çıkmadı gibi anladım ben 2 saat sonra yazmışsın o yüzden dedim .inşallah vardır benim bu kadar bile değildi 2. çizgi varla yok arası birşeydi
Hanımlar gebeyim:))
evet 2 saat sonra birden belirdi danki hcgyi geç algılamış gibi oldu sağdan bir başladı sola doğru ilerşedi ilerlerken de t nin altı kızardı ama hemen değil
Kizlar testin bizuk olma ihtimalu varmi yaklasik 2 saat sonra boyle oldu
reglının kacıncı gunu bugnKizlar testin bizuk olma ihtimalu varmi yaklasik 2 saat sonra boyle oldu
Bat 11 12 temmuz test bozuk degil cok yaptim sadece gec algiladi ama dogru algiladimi onu bilmiyorum birkacgu oncede wrkwn hebelik yapmistik.reglının kacıncı gunu bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?