Pozitif İdrar Testi Örnekleri

evet seninkini gördüm kaç gün var bat a, belirtin varmı benim şuan hiç yok
5 gun kaldi ama hic bisey yok. Yalniz bugun oglen hafif alt karin bolgemde batma gibi seyler oldu . Ama cok az. Belki de psikolojik. O kadar odaklandim ki belirti yasayayim diye ama yok aslinda.

5 gun kaldi ama hic bisey yok. Yalniz bugun oglen hafif alt karin bolgemde batma gibi seyler oldu . Ama cok az. Belki de psikolojik. O kadar odaklandim ki belirti yasayayim diye ama yok aslinda.
benim ilk gebeliğimde hiç belirti yoktu ve regl gününde yapmama rağmen testim negatifti 5 gün sonra kad değerim 2,500 lerdeydi son bir hafta hiç geçmiyor.2 yıldır bekliyorum ya sen?

benim ilk gebeliğimde hiç belirti yoktu ve regl gününde yapmama rağmen testim negatifti 5 gün sonra kad değerim 2,500 lerdeydi son bir hafta hiç geçmiyor.2 yıldır bekliyorum ya sen?
Bende bir yili 1 ay gecti evleneli. Subatta bi dusuk yaptim canim. Sonra korundum hep. Simdi tekrar istedik iste . Ilk denememiz olcak dusukten sonraki. Ikinci bebegin mi olcak. Olursa ins. Canim senin.

Normal test mi alsam acaba erken gebelk testlerinden mi alsam yine. Bilmiyorum. Iki de bir erken testlere para veresim de gelmio o kadar ama.

Hayir bence silinmemis . Var ve yeni gibi sanki. benimde 5 gun var bugunu saymazsam. Yarin sabah bi test daha yapmayi dusunuyorm.

Inşallah vardır sizinde ben 3 senedir bekliyorum ve Hep bi hayal kirikligi o yuzden hic inandırıcı gelmiyor ..
Yaa.. ins. Vardir o zaman canim. biz daha bir yil oldu evleneli. Daha once bi dusugum oldu. Simdi tekrar denemeye karar verdik iste. Bakalm nolcak. Cokta umitli degilim aslnda cunku hic bi belirti yok bu defa ama iste. Icim icimi de yiyo acaba acaba

Inşallah vardır güzelim Allah kimseye artmasın o hayal kırıklığı nedir en iyi ben bilirim sanırım o yüzden çift çizgiye inanamiyorsunuz

Inşallah vardır güzelim Allah kimseye artmasın o hayal kırıklığı nedir en iyi ben bilirim sanırım o yüzden çift çizgiye inanamiyorsunuz
Hayirlisi olsun misss gibi pozitif bizlerede dua et benim 6 yil oldu hala olmadi 2 yil once bi defa hamile kaldim onuda 3 ayllikken kaybettiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…