Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Birazcik kirpmak gerekiyormus evet :) coook tskler. Bu arada ben de 65 kiloyla gebe kaldim:)
ay bende başta öyleydim hahaha :) çektiğin fotodan az da olsa kırpma yap. ondan sonra aşağıda dosya yükle diyor. ordan ztn telefonundan fotoyu seçiyorsun sonrada yükleniyor :)

Eklentiler

• 20170703_095312-1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 94
:)) kolay gelsiin sakin sakin yap islerini :)

Yarin 4 gun kalmis olacak benim bata. Yarin sabah yapicam. Ins silik de olsa gorurum ben de cizgiyi :)

Birazcik kirpmak gerekiyormus evet :) coook tskler. Bu arada ben de 65 kiloyla gebe kaldim:)
ooo maşallah ya ne kdr belli. benim daha bugün regl olcktım işte. benimde böyle koyulaşır dimi.
çok değişik bir duyguymuş ya :)

:)) kolay gelsiin sakin sakin yap islerini :)

Yarin 4 gun kalmis olacak benim bata. Yarin sabah yapicam. Ins silik de olsa gorurum ben de cizgiyi :)
çizgi çıkmazsada telaş yapmak yok tmm mı canım. bi daha yaparsın testi. sabah idrarınla yap. hadi bakalım hayırlı haberler alırsın canım inşallah. haber et bana da lütfen :)

çizgi çıkmazsada telaş yapmak yok tmm mı canım. bi daha yaparsın testi. sabah idrarınla yap. hadi bakalım hayırlı haberler alırsın canım inşallah. haber et bana da lütfen :)
Sagol canim :)) tabi haber ederim

gecmis olsun sana da dinlen bol su meyve sebze :))

QUOTE="chemistry_eng, post: 51958001, member: 796362"]ooo maşallah ya ne kdr belli. benim daha bugün regl olcktım işte. benimde böyle koyulaşır dimi.
çok değişik bir duyguymuş ya :)[/QUOTE]
Tabiiki koyulasir:)) ama yanlis hatirlamiyorsam siz kan testi ile kesin sonucu aldiniz. Hatira olsun isterseniz 4-5. Haftada cok belirgin bi 2. Cizgi elde edebilirsiniz:))) ben kan testi yaptirmadim henuz. Ayyyy cok heyecanliii [

QUOTE="chemistry_eng, post: 51958001, member: 796362"]ooo maşallah ya ne kdr belli. benim daha bugün regl olcktım işte. benimde böyle koyulaşır dimi.
çok değişik bir duyguymuş ya :)
Tabiiki koyulasir:)) ama yanlis hatirlamiyorsam siz kan testi ile kesin sonucu aldiniz. Hatira olsun isterseniz 4-5. Haftada cok belirgin bi 2. Cizgi elde edebilirsiniz:))) ben kan testi yaptirmadim henuz. Ayyyy cok heyecanliii [[/QUOTE]
evet kanda 85 çıktı. 1-2 haftaya tekabül ediyormuş :) hastaneyi gitmeden ara istersen. biz aradık.yorumlamayız ama testi yaparız dedi. zaten yan tarafında aralıkları söylüyor. kaç çıkarsa negatif kaç çıkarsa şukdr haftalık die :)

Okudukca icim gidiyor benim de ya. Ins. Bende de iki cizgi cikar. :) aksam yapicam test. Eger sabredebilirsem yarin sabah.

Kizlar test yaptim bat a 6 gun kala ikinci cizgi silik bi sekilde bi saat kadar sonra cikti. Ama belli yani. Belki de daha once ama ben o zaman farkettim. Tamam bi sure sonra cikinca gecersiz oluyo ama bi umut iste. Boyle olupta hamile oldugunu ogrenen var mi acaba sonradan

Testini yüklermisin cnm

Evet silik bayaa ama ne bileyim sonradan gorunce yine de bi umitlendim. Iki gun gecsin yine tekrar edicem.
Evet ama ben bir bucuk yildir test yapiyorum sayisini bilmedigim sadece bi kere basima geldi 4-5saat sonra cok ince bi cizgi olustu yani düsük bi ihtimal bence ve aksam idrarimla yaptim diosun bide yarin sabah dene insallah vardir Rabbim yüzümüze gülsün

Aminn canim hepimizin. Ve de hayirlisiysa olsun.

Arkadaslar bu produktor bata 7 gun var sizce bu kendi seridimi anlayamadim

Eklentiler

• IMG_20170704_151735.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 129
Benim testime benzio canim. Bende onu dusundum acaba kendi seridi mi diye ama hafif pembelikte var gibi ama. belki de daha cok yeni veya erken oldugu icin boyle cok siliktir. Yarin bi daha yapmayi dusunuyorum ben . Esim hayir hayir diyip duruo bekle diyo ama . Gel bana sor onu bi de ilk yaptigimda boyleydi benim. Bi saat filan sonra hafif renk geldi. Seninde oyle olur belki.

evet seninkini gördüm kaç gün var bat a, belirtin varmı benim şuan hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…