- 6 Nisan 2008
- 150
- 104
- 303
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.001
Benim bildiğim de aynı şekilde iki sebebi var ya gebelik ya adet. Beklemek lazım malesef beklemek çok zor .Arkadaşlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :)
Sizinle bu rahim kalınlaşması ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi rica ederim kızlar , teşekkürler
Ah kızlar hafi bana da bakıverin lütfen. 3 tüp denemem var. 3.sü 8 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bu ay ovulasyon testi ile deneyim dedim. Pik gördükten sonra 8. Gün
Evet gebelik testiGebelik testimi bu
Inan cevabini okudugumda yüzüm gülfü cok sevindim. Eger herhangi bi catlatma ignesi vs olmadiysan hayirli olsun Rabbim yavrunu size bagislasin :)Evet gebelik testi
Allah razı olsun. Çatlatma iğnesi olmadım. En son kürtaj olmuştum adet olmadım sonra. Ovulasyon testi ile takip edip ilişki oldum. İnşallah mucize olurInan cevabini okudugumda yüzüm gülfü cok sevindim. Eger herhangi bi catlatma ignesi vs olmadiysan hayirli olsun Rabbim yavrunu size bagislasin :)
Ne zaman kürtaj oldun? Bir ay 40gün gecmediYse ondanda kalmis olabilir amaAllah razı olsun. Çatlatma iğnesi olmadım. En son kürtaj olmuştum adet olmadım sonra. Ovulasyon testi ile takip edip ilişki oldum. İnşallah mucize olur
Hmm doğru söylüyorsunuz 3 haftayı bir gün geçtiNe zaman kürtaj oldun? Bir ay 40gün gecmediYse ondanda kalmis olabilir ama
Sabah idrarinmi? Yarin bence bugunki yaptigin ayni saate tekrarla sabah idararnla yapmaHmm doğru söylüyorsunuz 3 haftayı bir gün geçti
Canim hamilesin insallah, adet geçtikten sonra kan testiyle kesinleştir. Allah bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben de göreyim artık bu cizgiyiiii aminnnKizlarr bata 3 var son yaptigim test
Insallah canim ama bi yarim saat bekledi bakalim kismet daha inanamiyorum halen isteyen herkese nasip olsunCanim hamilesin insallah, adet geçtikten sonra kan testiyle kesinleştir. Allah bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben de göreyim artık bu cizgiyiiii aminnn
TamamdırSabah idrarinmi? Yarin bence bugunki yaptigin ayni saate tekrarla sabah idararnla yapma
Beklese de negatif olsaydı o çizgi çıkmazdı canım çok test yaptım valla 3 gün beklettim yine çıkmadıInsallah canim ama bi yarim saat bekledi bakalim kismet daha inanamiyorum halen isteyen herkese nasip olsun
Insallah ya dedigin gibi olurBeklese de negatif olsaydı o çizgi çıkmazdı canım çok test yaptım valla 3 gün beklettim yine çıkmadı
İkiz olma ihtimali var mı sende ? Altı gün öncesinde pozitif görmüşsün hemde erken gebelik testi olmadan yada erken mı yumurtladin mu ay ?Eki Görüntüle 2017013 kizlaarr var mi bisey sizce...
Bence pozitif. Allah tamamına erdirsinSelam kizlar. Ben bu ay folekul yetisdirme icin ilac kullandim. Adetimin 14 cu gun ayin 26 si catlama iynemi oldum. Bu gun ignenin 14 cu gunu adetime 3 gun var testim boyle hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 2018278
Amin canim insallah. Her kese allahim kismet etsin bende icinde. Yarin kan vermeye gidicem bakalimBence pozitif. Allah tamamına erdirsin
Negatif bu kuruyunca cikmis cizgiSelam kizlar. Ben bu ay folekul yetisdirme icin ilac kullandim. Adetimin 14 cu gun ayin 26 si catlama iynemi oldum. Bu gun ignenin 14 cu gunu adetime 3 gun var testim boyle hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 2018278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?