Pozitif İdrar Testi Örnekleri

yok canım ya yarın bat günüm bugün lekelenmem var pembe değil ama sanırım testler bozuk anlayamıyorum ben bu işi kan vermedim regl olacam diye
Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu
çook negatif gördüm ondan kanda o yüzden vermiyorum ve bugün bebe time test tekrar yaptım negatif ..ti ee leke de oldu bence regl günüm yarın zaten
Allah allah resmen 2. Çizgiyi gördüm ben bilemiyorum canım sen bilirsin istersen bekle

Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu

Allah allah resmen 2. Çizgiyi gördüm ben bilemiyorum canım sen bilirsin istersen bekle
iki testtede vardı baktınmı . evet canım belliydi ama testler bazen bozuk olabiliyor demek ki benim kiler bozuk olan bebe time dada 4 5 saat sonra silik çıktı geçersiz. diğeri 30dk da biri 2 saate yakın çıkmıştı muhtemelen kimyasal falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…