- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.041
pardon oda 4 5 saat sonra silik uyduruktan testlerin hepsi yanlış al bi, mearetech ve bebe time..çook negatif gördüm ondan kanda o yüzden vermiyorum ve bugün bebe time test tekrar yaptım negatif ..ti ee leke de oldu bence regl günüm yarın zaten
Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun buyok canım ya yarın bat günüm bugün lekelenmem var pembe değil ama sanırım testler bozuk anlayamıyorum ben bu işi kan vermedim regl olacam diye
Allah allah resmen 2. Çizgiyi gördüm ben bilemiyorum canımçook negatif gördüm ondan kanda o yüzden vermiyorum ve bugün bebe time test tekrar yaptım negatif ..ti ee leke de oldu bence regl günüm yarın zaten
iki testtede vardı baktınmı . evet canım belliydi ama testler bazen bozuk olabiliyor demek ki benim kiler bozuk olan bebe time dada 4 5 saat sonra silik çıktı geçersiz. diğeri 30dk da biri 2 saate yakın çıkmıştı muhtemelen kimyasal falanCanım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu
Allah allah resmen 2. Çizgiyi gördüm ben bilemiyorum canımsen bilirsin istersen bekle
Hayırlısı olsun canım benim ne deyimiki testtede vardı baktınmı . evet canım belliydi ama testler bazen bozuk olabiliyor demek ki benim kiler bozuk olan bebe time dada 4 5 saat sonra silik çıktı geçersiz. diğeri 30dk da biri 2 saate yakın çıkmıştı muhtemelen kimyasal falan
Anladım canım bayağı belirgin çıkmış.. Adrtinden kaç gün önceydi??
tamam canım sonradan okudum :) hadi hayırlısı inş..Canım öncesinde yapmadım, adet gecikmem olmuştu 3 gün. 3 gün gecikmeden dolayı test yaptım yazmıştım
Hafif görüom sanki. Adetine kaç gün var. Çok silik bu.Eki Görüntüle 2019117 kırmızı çizgi goren var mi
ewwet canim cok silik daha var ben yaptim negatif cikti birkaç saat sonracikti boyleHafif görüom sanki. Adetine kaç gün var. Çok silik bu.
inşallah benim yaptığım testler biri ki saat sonra bariz pozitifti ama regl oldum umarım bebiş seninledir testini tekrarla farklı marka ile bu hangi marka?ewwet canim cok silik daha var ben yaptim negatif cikti birkaç saat sonracikti boyle
yok canim ya ben istemiyorum bebek henuz 1ySİNDA BİR bebegim varinşallah benim yaptığım testler biri ki saat sonra bariz pozitifti ama regl oldum umarım bebiş seninledir testini tekrarla farklı marka ile bu hangi marka?
şüphen mi var regl günün mü geçti günün geçmediyse bazen hormonlardan emziriyorsan sütten bile böyle çıkabiliyor.yok canim ya ben istemiyorum bebek henuz 1ySİNDA BİR bebegim var
yon camım emmiyoda amakucukbir suphem vardiye yaptim olesineşüphen mi var regl günün mü geçti günün geçmediyse bazen hormonlardan emziriyorsan sütten bile böyle çıkabiliyor.
günün geçip geçmediğine bak günün geçti ise tekrarla testi geçmedi ise regl bekle derim ,yiyecek ekmeği varsa gelir tabi.yon camım emmiyoda amakucukbir suphem vardiye yaptim olesine
bilmiyorum canim ya reglgecmedi henuZama ilkbebegimde regkgecmeden ogrenmustimgünün geçip geçmediğine bak günün geçti ise tekrarla testi geçmedi ise regl bekle derim ,yiyecek ekmeği varsa gelir tabi.
hayırlısı ozaman silik gördüm ben.bilmiyorum canim ya reglgecmedi henuZama ilkbebegimde regkgecmeden ogrenmustim
Başka foto atsana canım bunda belli olmuyobune şimdi ne olduğu belirsizEki Görüntüle 2019212
Başka foto atsana canım bunda belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?