Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?
Ben sana en başta da söyledimm var biseylerrrr :KK9:ne olur git bi kan testi yaptır kız çatlayacağım:KK48:

Ben sana en başta da söyledimm var biseylerrrr :KK9:ne olur git bi kan testi yaptır kız çatlayacağım:KK48:

Canim kan verdim simdi bekliyorum :) Ama yine de cok umutlu degilim. Bu sabahki testim coook daha silik cikti. Isiga tutunca zar zor gorunuyor. Ustune bir de kanamam basladi. Bat bugun. Gerci cok gelmedi 2-3 damla geldi sadece. Simdi esimle hastane yakinlarinda bir yerde sonucun cikmasini bekliyoruz. Dua et benim icin nolur :)

:KK43:peki neden çift çizgi çıkıp duruyormuş öyleyse ya çok çok çok üzgünüm eşek kafam size ümit verdim o kadar özür dilerim :KK42:

Yok canim ya olur mu oyle sey. Kim olsa pozitif derdi o teste ki oyle de oldu zaten :) Uzuntum azaldi biraz daha iyiyim simdi.

Yok canim ya olur mu oyle sey. Kim olsa pozitif derdi o teste ki oyle de oldu zaten :) Uzuntum azaldi biraz daha iyiyim simdi.
Inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla çok çok çok daha güzel bi haber verirsin bize söz sana kendimden daha çok dua edicem Allah'ım sağlıklı bir evlat nasip etsin :KK200::KK200::KK200:

Sag ol canim bana da kimyasal gibi geliyor. 4 yil sonunda su cift cizgiyi gormek bile beni nasil mutlu etti anlatamam. Ilk kez basima geldi. En azindan bir gunlugune bile olsa mutluluk iyi geldi :)

Canımsın bende çatlatma iğnesi olduğumda görmüştüm ona bile sevinmiştim. :KK200:

Herkese merhaba. Dün akşam 3 saatlik idrarla test yaptım. Bu testi yaptıktan 2-3 saat sonrası ve filtreli hali. Işığa tutunca filan bişey göremiyorum açıkçası. Yumurtlamadan sonra 10. Gündü dün. Buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi bu beyaz gibi duran çizgi acaba? Umutlanmayayım değil mi? Bat 25 Temmuz.

Eklentiler

• IMG_6235.webp
    IMG_6235.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 138
Herkese merhaba. Dün akşam 3 saatlik idrarla test yaptım. Bu testi yaptıktan 2-3 saat sonrası ve filtreli hali. Işığa tutunca filan bişey göremiyorum açıkçası. Yumurtlamadan sonra 10. Gündü dün. Buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi bu beyaz gibi duran çizgi acaba? Umutlanmayayım değil mi? Bat 25 Temmuz.
Valla canim ben bir şey göremedim yaaa ;(

Merhabalar. Benim adetim 33 ,35 günde geliyo bugün 26. Gün . Adete 1 hafta kadar var. Gögüslerim 1 haftadir aciyor karnim agriyo ve batiyor. Bugün idrarda silik cizgi cikti . Kan testi yaptirdim beta hcg 4 cikti. Bu ay klomen icmistim ama doktora gitmeden. Klomenin etkileri mi bunlar yoksa hamilemiyimbeklemedeyim bakalim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back
X