Pozitif İdrar Testi Örnekleri

20170723_201951.webp
20170723_201951.webp

Oldu galiba bu sefer. Sabah ve ögleden sonraki testlerim bunlar. Dün beta hcg 4 cikti. Adete 5 6 gün var.
yaa ben gordum cizgi vaar bhem adete de daha varmis. betan artar umarim ama yeni gebelikse 4 normal zaten 5 ve ustu gebelik var demek degil mi sen 2 gun sonra bu testleri tekrarla kesinlesir. idar testini hangi markayla yaptin canim erken gebelik testi mi?

yaa ben gordum cizgi vaar bhem adete de daha varmis. betan artar umarim ama yeni gebelikse 4 normal zaten 5 ve ustu gebelik var demek degil mi sen 2 gun sonra bu testleri tekrarla kesinlesir. idar testini hangi markayla yaptin canim erken gebelik testi mi?
Cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Test 'pregnancy test "markasi. Bir kac gündür test yapiyordum silik cizdi daha netlesti bende kanda baktirdim ama oda 4 cikti. Beklemekten baska care yok

Cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Test 'pregnancy test "markasi. Bir kac gündür test yapiyordum silik cizdi daha netlesti bende kanda baktirdim ama oda 4 cikti. Beklemekten baska care yok
2 gun hemencecik gecer ya dikkat et bu aralar agir kaldirma insallah hersey istedigin gibi gider canim

Kızlar iyi akşamlar adetim 15 gün geçti bi de benimkine bakın yapıyorum çıkmıyor geç döllenme olmuş olabilir mi

Eklentiler

• IMG_9964.webp
    IMG_9964.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 188
Yok cnm o test kuruduktan sonra cikan ikinci cizginin yeri beyaz zaten
Canım ben duphaston kullanıyorum doktor bunu kullan adet olursun dedi adet düzensizliği vardı bu hap bebeğe engel deil dedi .. adet olmazsan bilki hamilesin dedi ilk iki ay bu hapla çok güzel adet oldum ama bu ay Yok o yüzden şüpheleniyorum ama idrar da. Da çıkmıyor

Arkadaslar merhaba. Ben yasmin kullaniyorum. 5 aydir
Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum.

Arkadaslar merhaba. Ben yasmin kullaniyorum. 5 aydir
Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum.

Merhaba canım,

Benim çok yakın bir arkaaşım, düzenli Yasmin kullanırken; antibiyotik de aynı anda kullandığı için hamile kaldı. Antibiyotik meğerse ilacın etkisini 0'lıyormuş direk.

Şurup da içinizdekini çıkarttırdığı için ilacın korumama ihtimali olmuş olabilir. Ama şurubu içerken ilişkiye girmediyseniz bir risk yoktur diye düşünüyorum ben...

Canım ben duphaston kullanıyorum doktor bunu kullan adet olursun dedi adet düzensizliği vardı bu hap bebeğe engel deil dedi .. adet olmazsan bilki hamilesin dedi ilk iki ay bu hapla çok güzel adet oldum ama bu ay Yok o yüzden şüpheleniyorum ama idrar da. Da çıkmıyor
Sen yinede gidip bi kan ver.. Kac gün oldu duphaston biteli bende kullandim onu

Sebebi bilinmiyor canım. Eşimde de bende de bir sorun yok. Gebeliğe engel değil demelerine rağmen yine de 5 mm'lik bir polibim vardı rahim girişinde, 7 ay önce onu aldırdım sadece. O da sırf içim rahat etsin diye. Tüplerim açık, yumurta rezervim iyi, hormon değerlerim normal, eşimin sperm test sonucu iyi, adetlerim düzenli, yumurtlamam düzenli, üstelik takip de ediyorum. Günlerimi de çok net biliyorum yani. Ama işte kısmette yoksa olmuyor herhalde ne bileyim. Başka neyi gözden kaçırıyorum bilmiyorum.
canım ne yaptın? vakti saati vardır eşimle bendede bir sorun yok demelerine ramen ilk gebeliğimde 2 yıl sonra kalabilmiştim.

Merhaba canım,

Benim çok yakın bir arkaaşım, düzenli Yasmin kullanırken; antibiyotik de aynı anda kullandığı için hamile kaldı. Antibiyotik meğerse ilacın etkisini 0'lıyormuş direk.

Şurup da içinizdekini çıkarttırdığı için ilacın korumama ihtimali olmuş olabilir. Ama şurubu içerken ilişkiye girmediyseniz bir risk yoktur diye düşünüyorum ben...
Canim suruptan 2 gun sonra iliskim oldu. Zaten hapi ictikten 7 saat sonrq falan ishal oluyordum. Hap kana karismis olmazmi 7 saatte

Back
X