Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba aranızda yeniyim. Son adet tarihim 03etkis 11.07 çatlatma iğnesi oldum. Bu sabah ilk idrarla evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam kan testi yaptırdım 8 çıktı. Var mı yok mu inşallah iğnenin etkii değildir Bu arada adetim düzenli bat 03.08

Hanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Bugune kadar iki kez catlatma tedavisi gormus biri olarak umut var diyebilirim. Bildigim kadari ile 12. gunden sonra ignenin etkisi bitiyor. Senin neredeyse 15 gun olmus. Insallah vardir. Gelismelerden haberdar et bizi de.

Canım merhaba,

Benim de seninle aynı belirtilerim oluyor tam 2 haftadır hem de. 1 hafta da adetim gecikti. Ama ben hamile değilim. Adet olacağım inş, ama bu ay beni biraz fazla zorluyor sanırım ondan hep kasıklarımda batmalar, ağrıların bacağa vurması, ara sıra adet sancılarımın gelip gitmesi, göğüs ucu acıması vs...

Adetiniz gecikirse test yapın. Umarım hamilesinizdir :)

Merhaba. Bugune kadar iki kez catlatma tedavisi gormus biri olarak umut var diyebilirim. Bildigim kadari ile 12. gunden sonra ignenin etkisi bitiyor. Senin neredeyse 15 gun olmus. Insallah vardir. Gelismelerden haberdar et bizi de.

Bu sabah 1 idrar testi daha yaptım yine silik çizgi inşallah bu sefer olmuştur yarın yine kan testi yaptırcam artmış mı bakıcam cevap için sağol canım umudumuzu yitimeyelim hiç rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

Öncelikle insallah bebisin gelmistir :) her iki testte silik cikmissa vardir insallah. Testlerin resimlerini yüklesen bizde görebilsek ona göre yorum yapariz. Benimde regl günüme 4 gün kala regl sancisi kasik sancisi ve bacagima vuran acilar cektim. Hatta bu ayda olmadi erken regl olacam diye aglamistim regl günüme bir gün kala test yaptim ve su an cok sükür hamileyim :)

Fotoğraf çekmiştim aslında sildim işten eve gidince çekerim yine eşim görmesin diye saklıyorum :) Benim de kasık ağrım oldu geçti ama göğüs ağrım geçmedi çok sancı var yarın belli olur inşallahhhh :)

Hamilesin bence iğne etkisi geçmiştir bende igne oldum bu ay ignenin 12. Günü bakalım sonuç ne olacak. Testin resimlerini atasana

Ben adet olmadım testler negatif canım bugün 19. Gün doktora gideceğim aslında faydası olmultu ilk aylar
Kac aydir olmuyorki.. Sen git yinede adetin cok gecikmis ve adet olursan sogan suyu icmeni tavsiye ederim bnmde asiri düzensizdi ama bir bucuk yildir cok düzenli tam gününde geliyo sogan suyu sayesinde

Kac aydir olmuyorki.. Sen git yinede adetin cok gecikmis ve adet olursan sogan suyu icmeni tavsiye ederim bnmde asiri düzensizdi ama bir bucuk yildir cok düzenli tam gününde geliyo sogan suyu sayesinde
Bebek mi kaç Aydır olmuyor canım 8 Aydır falan deniyoruz bilmiyorum sonda değerim yükselecekse ama sanmam yani hala olmadım ve acayip kaşık agrım var ömrümde bu kadar agrı çekmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…