- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.481
Üzüldüm ya 15 gün sonra rahat cikardi hayirlisi buymus cnm sen yinede git doktoruna agrim cok decanim bu sabah yaptim dunku gibi silik cikmadi bata 5 gun var ama bugun silik gormedim umudum kirildi
doktora gitmek icin adeti bekliyorumÜzüldüm ya 15 gün sonra rahat cikardi hayirlisi buymus cnm sen yinede git doktoruna agrim cok de
Tup bebek ya da asilama mi? Yoksa yumurta takibi mi?doktora gitmek icin adeti bekliyorum
canim klomenle 2 yumurtam oldu catlamis ignenin 15. gunundeyim 12. gun ve 14. gunde silik cikmisti bekleyince ama diger testlerde çıkmadı bugunde yaptim cikmadi bat 4 agustos beklemedeyim sag kasigimda agri hep sagda oldu agrim zatenTup bebek ya da asilama mi? Yoksa yumurta takibi mi?
Catlatma iğnesinin arkasindan 13 ile 14.gun adet olman gerekir bugun 15 ise ve olmadiysa yarin sabah ilk idrar ile testi tekrarla
canim bu sabah yaptim dunku gibi silik cikmadi bata 5 gun var ama bugun silik gormedim umudum kirildi
bilmem canim sag kasigimda agri var belimde agri oluyor ama testler negatif daha gunumede var ben ignenin 16.gunu diye umut kestimcanım şubatta gebe kaldığımda 4. ğün önce test yaptığımda nefatifti o yüzden hemen olumsuz olma derim
Kızlar merhaba benimde bir kızım var 2.düşünüyorum ancak adet bitti ilişki yaşadım acaba ondan hamilelik riskin! Olur mu
Adet döngünüze bağlı o aslında, kaçgünde bir oluyorsunuz ve düzenli midir?
biraz farkli cikmis ama bence var tedavi falan gördün mu canimBat 2 ağustos bugün sabah idrarımla yaptığım test acaba hamile miyim ikinci çizgi tam T nin altın da çıkmamış o yüzden acaba dedim ilk defa kaset test kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 2028127 Eki Görüntüle 2028128
Bence hamilesin canım bi test daha yap ya da kan ver kesinleştir hayırlı olsun inşallahBat 2 ağustos bugün sabah idrarımla yaptığım test acaba hamile miyim ikinci çizgi tam T nin altın da çıkmamış o yüzden acaba dedim ilk defa kaset test kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 2028127 Eki Görüntüle 2028128
Hayır hiçbir tedavi görmedim hiç ilaç kullanmadım hiç belirtim de yok sadece yumurtlama günlerini değerlendirdimbiraz farkli cikmis ama bence var tedavi falan gördün mu canim
Teşekkür ederim yarın adet günüm eğer olmazsam kan için giderim evde başka testim yok şuan. amin inşallahBence hamilesin canım bi test daha yap ya da kan ver kesinleştir hayırlı olsun inşallah
Evet düzenli 28 günde bir ama ilk kez ilişkiden sonra kasık ahirim oldu ve adet sancısı gibi sancım geldi
Benim sonucum böyleydi fakat hamile değildim.umarım sen hamilesindirKizlar bugune kadar cok test yaptim daha koyularinida gordum sadece bu testin cizgisimi ayirt edemedim boyle gorupte hamile olan varmi aranizda
Kendi cizgisi bacım o inş gebesindirKizlar bugune kadar cok test yaptim daha koyularinida gordum sadece bu testin cizgisimi ayirt edemedim boyle gorupte hamile olan varmi aranizda
Baska bir foto daha ekler misin canimKizlar bugune kadar cok test yaptim daha koyularinida gordum sadece bu testin cizgisimi ayirt edemedim boyle gorupte hamile olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?