Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet canım var çizgi inşallah hamişsindir. İstersen kan ver bi

Evet canim insllah saglikla gelsin bayram hediyesi olsun sana
Ay inşallah inşallah en güzel hediyem sağlıklı olsun inşallah bebişim. Senin ne güzel bebiş büyümüş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim ne güzel bir duygudur karnının şişmesi oynaması kıpır kıpır oluşu

Evet canım var çizgi inşallah hamişsindir. İstersen kan ver bi
kanı 5 gün kala vermiştim 0.100 çıkmıştı o ara yükseldiyse bilemem de adet görmezsem pazartesi kan vericem
bende adet gecikmesi olmaz cünkü hesapladıgım gibi gelir insallah vardır canım

kanı 5 gün kala vermiştim 0.100 çıkmıştı o ara yükseldiyse bilemem de adet görmezsem pazartesi kan vericem
bende adet gecikmesi olmaz cünkü hesapladıgım gibi gelir insallah vardır canım
İnşallah güzel hamiş haberleri alırsın canım benim

bata kac var? bende suan yüzde yüz var diyemiyorum kanada korkuyorum
test avutuyor beni işte napiyim

Canim pkoluyum ben progestan kullanarak adet oluyorum temmuzda 36. Gunde adet oldum bu ay sogan kuru yaptim ilacimi da ictim 2 gun leke geldi bi kac gun once suan tik yok deliricem 17 temmuzdu son adetim sen dusum halimi

Canim pkoluyum ben progestan kullanarak adet oluyorum temmuzda 36. Gunde adet oldum bu ay sogan kuru yaptim ilacimi da ictim 2 gun leke geldi bi kac gun once suan tik yok deliricem 17 temmuzdu son adetim sen dusum halimi
Cok zor düşünebiliyorum bide beni düşün kaç doktor gezdik hic sorun yok diyorlar buda ne demek sorun yoksa tedavide yok yani ortada ölece kaliyorsun bazen sebebi tedavisi belli bir sorunum olsaydı demedim degil yani aman hepsi zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…