- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.781
Evet canim insllah saglikla gelsin bayram hediyesi olsun sanaAynen canım bana da öyle geliyor çok Yen'i sanırım ayyy inşallah sağlıklıdır rabbim duysun sesimizi bak bu fotoğrafta daha belli çizgi
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsinGerçekten çok belli büyük ihtimalle hamilesin inşallah. 2. Çizgi hemen çıkıyor değil mi
Evet canım var çizgi inşallah hamişsindir. İstersen kan ver biKızlaaaaarrrr idrar yolu enfeksionu oldum bata var diye bitürlü baslayamadim herneyse
Bata bugun itibariyle 3 gün var kan testi yaptirmistim 5 kala 0.100 cikti garanti olsun diye de bugun test yaptim ve sanırım cizgi cikti ne diyosunuz birazdan tekrarlicam testi idrarimi tutmya calisiyorum
Ay inşallah inşallah en güzel hediyem sağlıklı olsun inşallah bebişim. Senin ne güzel bebiş büyümüş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim ne güzel bir duygudur karnının şişmesi oynaması kıpır kıpır oluşuEvet canim insllah saglikla gelsin bayram hediyesi olsun sana
kanı 5 gün kala vermiştim 0.100 çıkmıştı o ara yükseldiyse bilemem de adet görmezsem pazartesi kan vericemEvet canım var çizgi inşallah hamişsindir. İstersen kan ver bi
İnşallah güzel hamiş haberleri alırsın canım benimkanı 5 gün kala vermiştim 0.100 çıkmıştı o ara yükseldiyse bilemem de adet görmezsem pazartesi kan vericem
bende adet gecikmesi olmaz cünkü hesapladıgım gibi gelir insallah vardır canım
ayy hayırlı olsun insallah bende sabah bu tabloyla karşılaşırım ve ağlarım yani
amin insallahh okadar iyi gelirki suan o haberi almak :)İnşallah güzel hamiş haberleri alırsın canım benim
insallah canım benim...1 saattir yerimde duramıyorum.....Rabbim isteyen herkese versinnayy hayırlı olsun insallah bende sabah bu tabloyla karşılaşırım ve ağlarım yani
kanı 5 gün kala vermiştim 0.100 çıkmıştı o ara yükseldiyse bilemem de adet görmezsem pazartesi kan vericem
bende adet gecikmesi olmaz cünkü hesapladıgım gibi gelir insallah vardır canım
dualarım anne olmak isteyen herkes için......Hayirli olsun canim saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah bizlere duanda yer
tahmin edebiliyorum insan cıldırır ozellikle uzun zamandır bekleyen biri icin :)insallah canım benim...1 saattir yerimde duramıyorum.....Rabbim isteyen herkese versinn
bata kac var? bende suan yüzde yüz var diyemiyorumInsallah saglikla yukselir bende de tık yok iyice sinirim zipladi
Tebrikler tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bata kac var? bende suan yüzde yüz var diyemiyorumkanada korkuyorum
test avutuyor beni işte napiyim
evet canım erken gebelik...ama ben bekledim bat dündü...testi bgn yaptımmm..Tebrikler tatlım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaherken gebelik testimi canım o ?
Cok zor düşünebiliyorum bide beni düşün kaç doktor gezdik hic sorun yok diyorlar buda ne demek sorun yoksa tedavide yok yani ortada ölece kaliyorsun bazen sebebi tedavisi belli bir sorunum olsaydı demedim degil yani aman hepsi zor yaCanim pkoluyum ben progestan kullanarak adet oluyorum temmuzda 36. Gunde adet oldum bu ay sogan kuru yaptim ilacimi da ictim 2 gun leke geldi bi kac gun once suan tik yok deliricem 17 temmuzdu son adetim sen dusum halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?