Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben de adetim gecmeden kan vermeyecektim ama yarin hastanede olcam mecbur bakcaklar

Kızlaaar selam. Bilenler bilir adetime 13 günkala idrartesti yapmıştım 8 9 saat sonra 2. Çizgi hafif çıkmıştı. 11 gün kala bir daha yaptım bu sefer 3 4 saat sonra belirmişti. Adetime 9 gün kala kan testi verdim değerim 20.66 çıkmıştı. Bugün adetime 7 gün var ve dayanamayıpbir daha test yaptım bu sefer 2. Çizgi idraeı damlatır damlatmaz çıktı. Demekki değerim yükseliyor. Çokşükür rabbime.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk gebeliğim 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı inşallah bi daha bunu yaşamam. Dualarınıza ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG-20170822-WA0013.webp
    4 KB · Görüntüleme: 157
Maşallah canim ya hayırlı olsun demek ki erken döllenme olmuş ne güzel. Benimde adetime 7 gün var test yapsam silik çizgi bile cikmaz heralde

Maşallah canim ya hayırlı olsun demek ki erken döllenme olmuş ne güzel. Benimde adetime 7 gün var test yapsam silik çizgi bile cikmaz heralde
Valla canım anlamadım ama ilk gebeliğimdede adetime 8 9 gün varken çıktı ama öldü kürtaj oldum. Bu gebeliğimdede 13 gün kala 8 9 saat sonra 2. Çizgi çıktı peşini bırakmadım :) ben sanırım adetten hemen sonra yumurtluyorum.. O yüzden uygulamalara vs güvenip o günlerde sadece düzenli ilişki yaşamayın. Ben hamile kalmak istediğimde 2 günde bir düzenli ilişki yaşıyorum eşimle ve öylelikle oluyo taniki rabbimde isterse.. Darısı başına inşallahcanım benimm

Aynen canim adetten hemen sonra yumurtluyosun demekki. Güzel bişey aslında hamileligi erken öğreniyosun. İnşallah bu hamileligin sağlıkli geçer bebişini kucagina alirsin

Herkese merhaba..sizce döllenme olduktan kaç gün sonra testte çıkar?çünkü benimde yumurtlamam adetten hemen sonra oluyor..

Canim üzülme denemeye devam. Herhangi bir engel var mi esinde ya da sende bebis icin
Doktorlara göre yok.. bende çikolata kisti var tek tarafimda. Onun disinda bisi yok aslinda pek.
Şimdi doktora gittim geldin antibiotik verdi ilaca baslamalimiyim beklesemmi fikri olan varmi bata 5 kala 0.100 cikmisti fikir verin kizlar

Mrb arkadaşlar nasılsınız
Adetime 4 gün var testim böyle çıktı sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• IMG_4466.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…