Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen hepsi zor valla ama icime doguyor sen hamissin insallah hayirlisi ile sikma kendini

ya insallah canımm 1 bucuk yil valla icim dışıma cıktı artık beklemekten her an her ay
sende biliyorsundur gerci Allah hepimize tattirsin o duyguyu

Benim bi kizim 7 yasinda cok ksrdes istiyor subat ayinds 3 aylikken dusuk oldu canim simdi bekliyoruz hala bisi yok inan her seferinde insan dahs fazla istiyor cok iyi bilirim ama sakin skinti yapma ben kizima nasil hamile kaldigimi bile bilmem dogum kontrol ilacini biraktim o ara kalmisim hic bir testte cikmadi 7 haftalikken ogrendim hem kalp atisini hemde bebegi gormustum dusun ama simdide bekliyoruz diye olmuyor malesef

2ci kez tadisim mukemmel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsincanim evlat bambaska gercekten :)
Haber ver bana kesinlesince

Ama benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeli
Canım bilmiyorum ama benim duyduğum bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa çıkmıyor ne kadar beklerse beklesin çünkü bende öyle oluyor yoksa 1 hafta da beklese bişi çıkmıyor

Ama benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeli
Canım bilmiyorum ama benim duyduğum bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa çıkmıyor ne kadar beklerse beklesin çünkü bende öyle oluyor yoksa 1 hafta da beklese bişi çıkmıyor

Bende öyle düşünmüştüm sabah idrariyla yaptım ama 10 dk içinde çıksaydı keşke buarada tüp bebek benimki 10.günüm bugun
Belki daha erkendir 2 gün sonra tekrarla
Banada öyle denk geldi ve olmadi boi umut olmasin diye söylüyorum yanlis anlama beni sonucta hepmiz bekliyor ve istiyoruz insallah bebişin seninledir nazlaniyordur sıpa:)

2ci kez tadisim mukemmel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsincanim evlat bambaska gercekten :)
Amin balım inşallah
Mutlaka haber ederim tşk ederim ilgin için kuzum yarın sabah tekrar yapacam idrar testi bakalım dua et olurmu

Bilemedimki banada oldu ve adet görüdm hayırlısı ya ben 10 dak icinde ve koyu olmadikca kendi testime bile inanmicam dedim öylede yapiyorum

Amin balım inşallah
Mutlaka haber ederim tşk ederim ilgin için kuzum yarın sabah tekrar yapacam idrar testi bakalım dua et olurmu

Amin balım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…