- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.801
Cok zor düşünebiliyorum bide beni düşün kaç doktor gezdik hic sorun yok diyorlar buda ne demek sorun yoksa tedavide yok yani ortada ölece kaliyorsun bazen sebebi tedavisi belli bir sorunum olsaydı demedim degil yani aman hepsi zor ya
ya insallah canımm 1 bucuk yil valla icim dışıma cıktı artık beklemekten her an her ayAynen hepsi zor valla ama icime doguyor sen hamissin insallah hayirlisi ile sikma kendini
Ay maşallah ya çok sevindim havalara uçuyorsundur şuan sen ama dikkat et kendine hormonlu yiyeceklerden uzak durmaya çalışevet canım erken gebelik...ama ben bekledim bat dündü...testi bgn yaptımmm..
ya insallah canımm 1 bucuk yil valla icim dışıma cıktı artık beklemekten her an her ay
sende biliyorsundur gerci Allah hepimize tattirsin o duyguyu
Bence hamile olmasan çıkmaz böyle tabi testte sorun yoksa başka 1 tane daha yap istersenKızlar merhaba sabah yaptığım idrar testi 6 saat sonra pozitif gösteriyor ama ben umutlu değilim ne dersiniz Eki Görüntüle 2037740
Aaa olsun bidahaki ayaCok sukur adet oldum eylul ayina kaldi umutlar
Ama benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeliBence hamile olmasan çıkmaz böyle tabi testte sorun yoksa başka 1 tane daha yap istersen
Aaa olsun bidahaki aya
Ne güzel masallah bir evladin var Allah ikinciyide nasip eder artık ikide kolay degil biliyorum
Ablamda baya ugrasiyor onunda 1 evladı var
Bende öyle düşünmüştüm sabah idrariyla yaptım ama 10 dk içinde çıksaydı keşke buarada tüp bebek benimki 10.günüm bugunAma benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeli
2ci kez tadisim mukemmel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsincanim evlat bambaska gercekten :)Ay inşallah inşallah en güzel hediyem sağlıklı olsun inşallah bebişim. Senin ne güzel bebiş büyümüş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim ne güzel bir duygudur karnının şişmesi oynaması kıpır kıpır oluşu
Canım bilmiyorum ama benim duyduğum bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa çıkmıyor ne kadar beklerse beklesin çünkü bende öyle oluyor yoksa 1 hafta da beklese bişi çıkmıyorAma benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeli
Canım bilmiyorum ama benim duyduğum bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa çıkmıyor ne kadar beklerse beklesin çünkü bende öyle oluyor yoksa 1 hafta da beklese bişi çıkmıyorAma benim bildigim max. 10 15 dakka icinde o sonuc çıkmalı daha geç olanlar geçersiz sabah ilk idrarla denemeli
Belki daha erkendir 2 gün sonra tekrarlaBende öyle düşünmüştüm sabah idrariyla yaptım ama 10 dk içinde çıksaydı keşke buarada tüp bebek benimki 10.günüm bugun
Amin balım inşallah2ci kez tadisim mukemmel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsincanim evlat bambaska gercekten :)
Haber ver bana kesinlesince
Bilemedimki banada oldu ve adet görüdm hayırlısı ya ben 10 dak icinde ve koyu olmadikca kendi testime bile inanmicam dedim öylede yapiyorumCanım bilmiyorum ama benim duyduğum bildiğim kadarıyla hamilelik olmasa çıkmıyor ne kadar beklerse beklesin çünkü bende öyle oluyor yoksa 1 hafta da beklese bişi çıkmıyor
Amin balım inşallah2ci kez tadisim mukemmel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsincanim evlat bambaska gercekten :)
Bende sabah yapcam paylaşalim buradaAmin balım inşallah
Mutlaka haber ederim tşk ederim ilgin için kuzum yarın sabah tekrar yapacam idrar testi bakalım dua et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?