- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.841
Bende düşünüyorum bir kaç ayaIstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum
Evet inş yükselir pzt tahlil yaptıracağım tekrar doktor geç döllenme olabilir diyorönemli olan 2 gün sonra 2 ye katlamasi yükselme ihtimali var yani
Yaaaaaa sorma sanki o test gel beni al diyor çantamda beni dürtüyor resmen ama inat etttim sabah yapacamUmarımmmm ya okadar çok test yapasim var ki suan sana anlatamam okadr zor tutuorumki
Ben yaptim koca bir negatiffffYaaaaaa sorma sanki o test gel beni al diyor çantamda beni dürtüyor resmen ama inat etttim sabah yapacam
Benim pembe akıntım başladi sabah o derece negatif artık umutlar eylüleBenimde negatif
Benimde ekim tedavisine inşallahBenim pembe akıntım başladi sabah o derece negatif artık umutlar eylüle
İnsallah canım aynı hastanede devammiBenimde ekim tedavisine inşallah2.denemeden umutluyum inşallah kaliteli embriyolarla olacak bu sefer inanıyorum
Tabi doktorumdan çok memnunum sorunumuz belli oldu en azından , yani kaliteli yumurta olması için farklı ilaç tedavisi uygulayacak yani bu işlem yapılmadan anlayamazdik bundan sonra inşallah güzel yumurta güzel embriyolar ve sonra bebeler inşallah :)İnsallah canım aynı hastanede devammi
Ay hadi insallah moral bozmak yok, önceden cok bozardım bende moralimi ama ister normal yolla yada tüp aşılama bir şekilde olcak eminim. Cünkü okadar imkansiz vakaların cocukları olmuşki cok şükür büyük problemlerimiz yok bizimkilerde nazlı napalım biraz uğraştırcaklar:)Tabi doktorumdan çok memnunum sorunumuz belli oldu en azından , yani kaliteli yumurta olması için farklı ilaç tedavisi uygulayacak yani bu işlem yapılmadan anlayamazdik bundan sonra inşallah güzel yumurta güzel embriyolar ve sonra bebeler inşallah :)
Aynen nazlı bizimkiler bizde de hiç sıkıntı yok yani öyle biliyorduk gerçi kalite her ay degisebilen birşey belki birdahakine kaliteli yumurtalarim olucakAy hadi insallah moral bozmak yok, önceden cok bozardım bende moralimi ama ister normal yolla yada tüp aşılama bir şekilde olcak eminim. Cünkü okadar imkansiz vakaların cocukları olmuşki cok şükür büyük problemlerimiz yok bizimkilerde nazlı napalım biraz uğraştırcaklar:)
Evet insallah eylülde de olmazsa bende ekimde ilk aşılamayla baslıcamAynen nazlı bizimkiler bizde de hiç sıkıntı yok yani öyle biliyorduk gerçi kalite her ay degisebilen birşey belki birdahakine kaliteli yumurtalarim olucakhepimizin yüzü güler bu yolda inşallah canım
Hadi hayırlısı diyelim o zamanEvet insallah eylülde de olmazsa bende ekimde ilk aşılamayla baslıcam
Yaaa üzüldüm canımBen yaptim koca bir negatiffff
Kuzum geldim ama sanırım ben adet olacam test de hafif çizgi var hala yani çizgi daha belirgin olmuyor hala aynı hafifsedamsf kiz nerelerdesn
Biraz daha koyu cikmasi lazimdi kimyasal mi olucak yine acabaYaaa üzüldüm canım
Benim de böyle silik çizgi var ama umutlu değilim adet olacağım bence bende
Varmi lekelenme felan geliyormu adetKuzum geldim ama sanırım ben adet olacam test de hafif çizgi var hala yani çizgi daha belirgin olmuyor hala aynı hafif
Bak testime
Bilmiyorum ki inşallah öyle olmaz acaba diyorum çok Yen'i ondan mı böyle oluyorBiraz daha koyu cikmasi lazimdi kimyasal mi olucak yine acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?