- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.921
Kızlar bu testte ikinci çizgi var mı
Sağol canım cvp verdiğin için gönül rahatlıyla ağrı kesici içebilirim artıkBen goremedim canim benim
Canım nerde yaptırdın testiHiç üzülme Rabbim hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın denemeye devam hem belki daha erkendir cikacak belki bayramdan sonra inşallah çıkar.
Bence var hafif çizgi canım sen görebiliyorsun dimi daha net ?Kızlar bu testte ikinci çizgi var mı
Ladytimer canım programın ismi. İnşallah canım Allah razı olsunResim attigin programim.adi ne canim.. insallah hayirli haberler alirsin
Tesekkur ederim.. bende asilama oldum eger olumlu sonuc olmzsa programi bnde indrip ordan takip edeyim..Ladytimer canım programın ismi. İnşallah canım Allah razı olsun
Numune hastanesinde canimCanım nerde yaptırdın testi
Herkese merhaba lutfen bir akil verin. Evet cok erken biliyorum ama bu ay tup bebek yaptircaktk kendiginden olmuyordu. Adetime 10 gun vardi oylesine test yaptim negatifti ertesi gun testi unutmusum atayim diye elime aldim cok silik ikinci cizgiyi gordum. Testi tekrarladim 3 gun boyunca cogunda silik cizgi cikti. Kan verdim 1.2 cikti. Ama 10 gun vardi daha. Bu deger yukselir mi ??? Bosa mi umutlaniyorum yoksa. Aradan biraz gecince pozitif oluyor hemen olmuyor. Hic bir ilac vs kullanmiyorum.
Bence var bir kan testi ver istersenBenim testime bi bakarmisiniz benimde bat pazar günüydü. 3 gün geçti bugün yaptım hemen ikinci çıktı galiba ne dersiniz
Teşekkür ederim yarın sabahtan vereceğim inşallahBence var bir kan testi ver istersen
Benim testime bi bakarmisiniz benimde bat pazar günüydü. 3 gün geçti bugün yaptım hemen ikinci çıktı galiba ne dersiniz
Az önce test yaptım hemen değil ama duşa girip çıktıktan sonra baktım fotodaki ile birebir aynı şu an.. İhtimal vermiyorum çünkü hiç bebek için denemedik çünkü zaten 6 aylık bir oğlum var.. Sizinki hemen çıktıysa kan da da belirir, oğlumda da hemen çıkmıştı ikinci çizgi.. Şu an neler oluyor vallahi bilmiyorum anlayamıyorum acaba ihtimali var mı hiç denemesek bile??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?