- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.941
Var bence cnm cok yeni dahaBenim testime bi bakarmisiniz benimde bat pazar günüydü. 3 gün geçti bugün yaptım hemen ikinci çıktı galiba ne dersiniz
kizlar MerhabA. Adetime daha 3 gun var ama.Test yaptim.Sizce hamilemiyim bakarmisiniz lutfen
Cok tesekkur ederim canim icime su serptin. Yaparim yineGordum cizgiyi var canim :) hayirli olsun tekrarlayin yarin sabah daha net cikar
Var bence cnm cok yeni daha
Rica ederim ins katlanir degerin saglikla tutunsun minikCok tesekkur ederim canim icime su serptin. Yaparim yine
Ozaman ilk idrar daha net cikar sekerim hadi hayirli olsun saglikla gelsinler :)Çok sağol cevap için sabah tekrarliyacagim inşallah. Zaten bu yaptığım ilk idrar değildi öğleden sonra yapmıştım
Aminn inşallah :)Ozaman ilk idrar daha net cikar sekerim hadi hayirli olsun saglikla gelsinler :)
Bence var çizgi görülüyor. Kan testiyle sonuç kesinleşirKızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım 1 haftadır özellikle şu 3 gündür kasıklarımda ara ara adet ağrısına benzer şiddetli ağrı var gittim bugün erken gebelik testi aldım pyro clinice marka akşam üstü yaptım ama sonuç bu bakar mısınız sizce hamile miyim ?
Var görünüyor canım. Ama iki katı artması lazım hergünKızlar bugün adet olmam lazımdı ama olmadım 1 haftadır özellikle şu 3 gündür kasıklarımda ara ara adet ağrısına benzer şiddetli ağrı var gittim bugün erken gebelik testi aldım pyro clinice marka akşam üstü yaptım ama sonuç bu bakar mısınız sizce hamile miyim ?
Var görünüyor canım. Ama iki katı artması lazım hergün
Bence var çizgi görülüyor. Kan testiyle sonuç kesinleşir
Canım agrı herkeste oluyormuş kasıklarda. Adet günün nezaman. Adet geçtikten bi iki gün sonra çıkıyormuş sanırım. Buarada hastaneler resmi tatil oldugu için kan tahlili yapmıyor. Özel hastane yapıyor sadeceCevaplarınız için çok teşekkür ederim kime gösterdiysem hepsi umutlarımı kırdı beni mutlu ettiniz çok sağolun Peki bu ağrılar normal mi acile gitmek istiyorum ama korkuyorum adet ağrısıdır diye yarın sabah normal gebelik testinden yapmalı mıyım biraz daha mı beklemeliyim
Korkma tutunacağı varsa tutunur. Allahım sağlıkla tutunan bebekler versin isteyene ikimize de.Canım agrı herkeste oluyormuş kasıklarda. Adet günün nezaman. Adet geçtikten bi iki gün sonra çıkıyormuş sanırım. Buarada hastaneler resmi tatil oldugu için kan tahlili yapmıyor. Özel hastane yapıyor sadece
Korkma tutunacağı varsa tutunur. Allahım sağlıkla tutunan bebekler versin isteyene ikimize de.
Korkma tutunacağı varsa tutunur. Allahım sağlıkla tutunan bebekler versin isteyene ikimize de.
Yarın normal test yap cok sabırsızlanırsan. Amin canım inşallah.Amin canım inş adet olmam lazımdı bugün pcosluyum klomen kullandım ağrım var kist olabilir diye de şüphelendim testte böyle çıktı en iyi beklemek inş yine kırmızıları görmeyiz bizim de kucağımız boş kalmaz sağlıklı bebeklerimiz olur
Yarın normal test yap cok sabırsızlanırsan. Amin canım inşallah.
Testiniz pozitif hayirli olsun :) agrilar da normal, rahimde bir takim calismalar var su sira, bebek icin gerekli ortam hazirlaniyor (duvari kalinlasiyor vs)Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kime gösterdiysem hepsi umutlarımı kırdı beni mutlu ettiniz çok sağolun Peki bu ağrılar normal mi acile gitmek istiyorum ama korkuyorum adet ağrısıdır diye yarın sabah normal gebelik testinden yapmalı mıyım biraz daha mı beklemeliyim
Erken gebelik testinde bile biraz silik çıkmış istersen yarın sabah değil bir gün sonra sabah yap hcg ikiye katlanırsa daha net çıkarTavsiyen için saol canım biraz sabredebilirsem 3 4 gün sonra yapmak istiyorum belki de gebe değilimboşuna umutlanıyorum…
Erken gebelik testinde bile biraz silik çıkmış istersen yarın sabah değil bir gün sonra sabah yap hcg ikiye katlanırsa daha net çıkar
Testiniz pozitif hayirli olsun :) agrilar da normal, rahimde bir takim calismalar var su sira, bebek icin gerekli ortam hazirlaniyor (duvari kalinlasiyor vs)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?