- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.081
Saol canım senn de ins hyrli haberler alrsnHayırlı olsun tekrar
Inşallah canım oh icimi rahatlattin çok teşekkür ederimAynen canm ama onu ben 30agststa bktrms bugün tekrar yapıldı 3340 çıktı kese çok kckte olsa göründü karından baktı senn de görünür cuma gününe kdr
Kızlar benide görün Allah rızası içinKızlar düzensiz olduğu için gümümü bilmiyorum var mı bişey
Rica ederim hayırlısı olur insInşallah canım oh icimi rahatlattin çok teşekkür ederim
Daha net bi resim cekermisin ışıklı falanKızlar benide görün Allah rızası için
Baya kurudu canım ya bide çözünürlük düşüyor yükleme yapıncaDaha net bi resim cekermisin ışıklı falan
Yok goremedim malesef bat gectimiBaya kurudu canım ya bide çözünürlük düşüyor yükleme yapınca
Düzensiz canım adetler bilmiyorum kiYok goremedim malesef bat gectimi
Çok mu düzensiz ki canim en uzun ne kadar sürüyor mesela. Bide en son ne zaman adet oldunDüzensiz canım adetler bilmiyorum ki
Sanki gördüm gibi kaç gün var adetimiz benimde 4 gün akla böyleydiBaya kurudu canım ya bide çözünürlük düşüyor yükleme yapınca
Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız 14 gün koyun üstüneDüzensiz canım adetler bilmiyorum ki
Ben de iyice odaklanınca görür gibi oluyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBaya kurudu canım ya bide çözünürlük düşüyor yükleme yapınca
Tam net belli olmuyor malesefKızlar benide görün Allah rızası için
Evet hayırlı olsun seninde :)bir gün aramız varmış :)
Evet hayırlı olsun seninde :)
Ilk sezeryan mi oldu canimsağolasın canım benim sezeryan olcak sanırım
normal dogumu zorlicama ama dr ne der bilmiyorum
o zaman nisanın son haftası olcak dogum eger sezeryan olursa
Negatiflestirip baktim var bence :)Ekran parlaklığını düşürerek ekledim bat 10gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?