Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ben miratech ile yapmıştım ilk testimi bugün yaptığım testin ismi after 10 du. sende belirti var mı

Insallah kucagina almayida nasip etsin. sen nasıl öğrendin hamileligini

Insallah kucagina almayida nasip etsin. sen nasıl öğrendin hamileligini
Biz 2 senedir bebek istiyoruz.
Çatlatma klomen vs ilaçlar kullandım o zaman olmadı.
Sonra kendiliğinden oldu bir ay işte.
Adet gecikmesini bekledim ben,
Çok belirti olmadı göğsün acımadı hariç.
İnşallah sizde de çıkacak hamilelik adet geçsin inşallah :)

Bu beklemek çok zor insanı daha çok strese sokuyo

Ve 4-5 gündür aşırı bel ağrısı şişkinlik ara ara kasiklarda batma oluyor acaba diyorum hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojikmi

Ve 4-5 gündür aşırı bel ağrısı şişkinlik ara ara kasiklarda batma oluyor acaba diyorum hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojikmi
Belirtilere aldanma her ay ben de hep belirti hissediyordum. Psikolojik de olabilir ama testler ve adet günün geçsin de netleşir canm.

Belirtilere aldanma her ay ben de hep belirti hissediyordum. Psikolojik de olabilir ama testler ve adet günün geçsin de netleşir canm.
Ama ben bu ay ilk defa böyle belirtiler hissettim ve bi kaç gündür aynı rüyayı görüyorum. rüyamda test yapıyorum pozitif çizgi çıkıyor .acaba hamileliğe bir işaret mi bu

Ben miratech ile yapmıştım ilk testimi bugün yaptığım testin ismi after 10 du. sende belirti var mı
yok sadece adet olcakmışım gibi değildi sanki . sadece o ama benim daha önce iki bebek kaybım var bir ilk hamile kaldığımda vardı belirti . sonrakilerde hiç olmadı. dediğim gibi sadece bir his.

Kizlar hepinize merhaba.
Bir konuda yardima ihtiyacim var.
3 cocugum var.kac gundur hamile olabilir miyim diye kafayi yiyecegim
Bir ay dogum k. hapi kullandim.tatile gitmistik.hapim bitti ve regl oldum.yedek hapim yoktu yanimda.regl bittikten 3 gun sonra esimle beraber olduk
Soyle ki
Agustos 7regl oldum
9 da bitti
12 de beraber olduk
O gunden beri yaklastirmiyorum yanima .agustos 9 dan beri hapimi kullanmadim.hala regl de olnadim
Hamile olabilirmiyim ben simdi yada hapi kullanmadim diye mi hala regl olmadim.duzenim bozulmus olabilirmi.cunku hep 2_3 gun once gelirdi reglim

Yeniden çalışmalara başladık hayırlısıyla iki gün önce yumurtlama günümdü ve değerlendirdik bugün kasıklarımda hafif bi ağrı göğüslerimde de hafif bi ağrı var bakalım sonuç ne çıkıcak :) mayıs annesi olmayı çok istiyorum Rabbim de nasip ederse :)

Eger agustos 12 de hamile kalmis olursaniz kan testinde mutlaka cikmasi lazim kan testi yaptirin iciniz rahatlasin nerdeyse 1 ay gecmis iliskinin ustunden

Bence duzen bozulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…