- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.041
Ben miratech ile yapmıştım ilk testimi bugün yaptığım testin ismi after 10 du. sende belirti var mıBenim adetime 5 gun varken böyleydi predictor galiba testin ama yumurtlamdan 10 gun sonra ancak belli oluyormuş uygun böyle çıktı ama yarın adet günüm eğer olmazsa yeniden başka bir markayla yapmayı düşünüyorum bende aylardır tek cizgi göre göre evirip çevirmekten testi inanamıyorum şu an bu testin guvenilirligine
Insallah kucagina almayida nasip etsin. sen nasıl öğrendin hamileliginiCanm aslında çıkması için erken gibi zaten.
Adetini bekle, sonra yine yap önce idrar sonra kan bence.
Güzel haberler olur inşallah.
Ben de her ay tek çizgi göre göre çok moraller bozuktu Temmuz'da aldık mutlu haberi şok olmuştum, çok şükür
Biz 2 senedir bebek istiyoruz.Insallah kucagina almayida nasip etsin. sen nasıl öğrendin hamileligini
Bu beklemek çok zor insanı daha çok strese sokuyoBiz 2 senedir bebek istiyoruz.
Çatlatma klomen vs ilaçlar kullandım o zaman olmadı.
Sonra kendiliğinden oldu bir ay işte.
Adet gecikmesini bekledim ben,
Çok belirti olmadı göğsün acımadı hariç.
İnşallah sizde de çıkacak hamilelik adet geçsin inşallah :)
Güzel haberler olsun inşllah sonundaBu beklemek çok zor insanı daha çok strese sokuyo
Belirtilere aldanma her ay ben de hep belirti hissediyordum. Psikolojik de olabilir ama testler ve adet günün geçsin de netleşir canm.Ve 4-5 gündür aşırı bel ağrısı şişkinlik ara ara kasiklarda batma oluyor acaba diyorum hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojikmi
InsAllahGüzel haberler olsun inşllah sonunda
Ama ben bu ay ilk defa böyle belirtiler hissettimBelirtilere aldanma her ay ben de hep belirti hissediyordum. Psikolojik de olabilir ama testler ve adet günün geçsin de netleşir canm.
yok sadece adet olcakmışım gibi değildi sanki . sadece o ama benim daha önce iki bebek kaybım var bir ilk hamile kaldığımda vardı belirti . sonrakilerde hiç olmadı. dediğim gibi sadece bir his.Ben miratech ile yapmıştım ilk testimi bugün yaptığım testin ismi after 10 du. sende belirti var mı
Eger agustos 12 de hamile kalmis olursaniz kan testinde mutlaka cikmasi lazim kan testi yaptirin iciniz rahatlasin nerdeyse 1 ay gecmis iliskinin ustundenKizlar hepinize merhaba.
Bir konuda yardima ihtiyacim var.
3 cocugum var.kac gundur hamile olabilir miyim diye kafayi yiyecegim
Bir ay dogum k. hapi kullandim.tatile gitmistik.hapim bitti ve regl oldum.yedek hapim yoktu yanimda.regl bittikten 3 gun sonra esimle beraber olduk
Soyle ki
Agustos 7regl oldum
9 da bitti
12 de beraber olduk
O gunden beri yaklastirmiyorum yanima .agustos 9 dan beri hapimi kullanmadim.hala regl de olnadim
Hamile olabilirmiyim ben simdi yada hapi kullanmadim diye mi hala regl olmadim.duzenim bozulmus olabilirmi.cunku hep 2_3 gun once gelirdi reglim
Eger agustos 12 de hamile kalmis olursaniz kan testinde mutlaka cikmasi lazim kan testi yaptirin iciniz rahatlasin nerdeyse 1 ay gecmis iliskinin ustunden
Kızlar çift cizgiyi anında gördüm kopkoyu ve ben şok halindeyim şu an.adet günüm 6 eylüldü foto yükleyemiyorum ellerim titriyo
Bence duzen bozulmus.Kizlar hepinize merhaba.
Bir konuda yardima ihtiyacim var.
3 cocugum var.kac gundur hamile olabilir miyim diye kafayi yiyecegim
Bir ay dogum k. hapi kullandim.tatile gitmistik.hapim bitti ve regl oldum.yedek hapim yoktu yanimda.regl bittikten 3 gun sonra esimle beraber olduk
Soyle ki
Agustos 7regl oldum
9 da bitti
12 de beraber olduk
O gunden beri yaklastirmiyorum yanima .agustos 9 dan beri hapimi kullanmadim.hala regl de olnadim
Hamile olabilirmiyim ben simdi yada hapi kullanmadim diye mi hala regl olmadim.duzenim bozulmus olabilirmi.cunku hep 2_3 gun once gelirdi reglim
Insallah oyledirBence duzen bozulmus.
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar çift cizgiyi anında gördüm kopkoyu ve ben şok halindeyim şu an.adet günüm 6 eylüldü foto yükleyemiyorum ellerim titriyo
Kesin çıkar kan testinde hamilesin insallahtestin orjinaliyle oynayıp ışıgını düsürdüm sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?