- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.061
Canım 231 di ilk baktıklarında daha bugün gdebldm dktra kese çok kckte olsa göründü yine kan tahlili yapıldı 4 te gdip alicam sonucu daCnm senin betahcg değerin kaç ben de yarın doktora gtcem acaba kese görünür mü diye
Canım direkt 231 yazıyor dimi beta hcg 'nin yanında.benimkinde 3953 yazıyor cuma gel keseyi gormemiz gerekiyor dedi doktor.gorunur mu sence karından. bi fikrin var miCanım 231 di ilk baktıklarında daha bugün gdebldm dktra kese çok kckte olsa göründü yine kan tahlili yapıldı 4 te gdip alicam sonucu da
Allah kucaginiza almayi nasip etsinKizlar bu da bugun yaptigim test
Amin tesekkurler isteyen herkese nasip etsin rabbimAllah kucaginiza almayi nasip etsin
Anladım cnm ben henüz doktora gitmedim istdaki doktorum takip ediyor degerlerimi salı günü doktora gtcem benim de en son degerim pzt günü 1954 tü keseyi görmek için iyi mi acabaCanım 231 di ilk baktıklarında daha bugün gdebldm dktra kese çok kckte olsa göründü yine kan tahlili yapıldı 4 te gdip alicam sonucu da
Kızlar adetim e beslenme gun varken beta ya baktırdım. 86*cıktı.iki gun sonra 56 oldu. Kanamam basladı ve kaybettim.Kızlar adetim e daha var ama saçımı boyayacaktım test yaptım... Ben mi yanlış görüyorum var mı ki bakın bi
Daha az canım ben gttm geldm smdi 3340 olms bugn zar zor gördü keseyi 10 gn snra bidaha cgrdiAnladım cnm ben henüz doktora gitmedim istdaki doktorum takip ediyor degerlerimi salı günü doktora gtcem benim de en son degerim pzt günü 1954 tü keseyi görmek için iyi mi acaba
6.haftada tam gorunuo sanirimDaha az canım ben gttm geldm smdi 3340 olms bugn zar zor gördü keseyi 10 gn snra bidaha cgrdi
Ben de şu an 6.haftamdayim ama sanırım betahcg ye bağlı pztden beri yaptrmadim test gidene kadar yaptrmayacagim sanırım karından görünmesini beklemek istiyorum vajinal problemli olabilirmis6.haftada tam gorunuo sanirim
Eet vajinadan izin verme bnde duydum öyle kan değerleri günde bir buçuk 2 kat artiomus zaten benm karından baktı bugün çok kck göründü senn de birkaç gün sonra 3 bini geçer ozman görünür bnce salı gününe kdr iyice belli olurBen de şu an 6.haftamdayim ama sanırım betahcg ye bağlı pztden beri yaptrmadim test gidene kadar yaptrmayacagim sanırım karından görünmesini beklemek istiyorum vajinal problemli olabilirmis
İnş bakalım akintin var mı benim biraz varEet vajinadan izin verme bnde duydum öyle kan değerleri günde bir buçuk 2 kat artiomus zaten benm karından baktı bugün çok kck göründü senn de birkaç gün sonra 3 bini geçer ozman görünür bnce salı gününe kdr iyice belli olur
Adete yakın zamnlrda sulu akintim çoktu şimdide vr ama okdr dgl azaldıİnş bakalım akintin var mı benim biraz var
Normal sanırım kalp atışını duymaya gideceksin sanırım 10 gün sonra hayırlı haberler olur inş senin de 6 haftalık miymisAdete yakın zamnlrda sulu akintim çoktu şimdide vr ama okdr dgl azaldı
Aynen canm ama onu ben 30agststa bktrms bugün tekrar yapıldı 3340 çıktı kese çok kckte olsa göründü karından baktı senn de görünür cuma gününe kdrCanım direkt 231 yazıyor dimi beta hcg 'nin yanında.benimkinde 3953 yazıyor cuma gel keseyi gormemiz gerekiyor dedi doktor.gorunur mu sence karından. bi fikrin var mi
Aynen canm ama onu ben 30agststa bktrms bugün tekrar yapıldı 3340 çıktı kese çok kckte olsa göründü karından baktı senn de görünür cuma gününe kdrCanım direkt 231 yazıyor dimi beta hcg 'nin yanında.benimkinde 3953 yazıyor cuma gel keseyi gormemiz gerekiyor dedi doktor.gorunur mu sence karından. bi fikrin var mi
Canım direkt 231 yazıyor dimi beta hcg 'nin yanında.benimkinde 3953 yazıyor cuma gel keseyi gormemiz gerekiyor dedi doktor.gorunur mu sence karından. bi fikrin var mi
Yok kalp atışı demedi kese daha iyi görmek için hrlde benim yarın 5 haftalık oluo dahaNormal sanırım kalp atışını duymaya gideceksin sanırım 10 gün sonra hayırlı haberler olur inş senin de 6 haftalık miymis
Hayırlı olsun tekrarYok kalp atışı demedi kese daha iyi görmek için hrlde benim yarın 5 haftalık oluo daha
Akıntı kaşık ağrısı sk idrara çıkma göğüs hassasiyeti olblir normal dedi bide folic asit veri içmem için oraya gdnce srcagm şeyleri unutyrm hp kaç haftalık olduğunu sormadm ben kndm hespldmNormal sanırım kalp atışını duymaya gideceksin sanırım 10 gün sonra hayırlı haberler olur inş senin de 6 haftalık miymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?