Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar ben kafayi yiyecegim yine test yaptim yine pozitif cikti. Bu testi onceden de yapmistim hic boyle cikmiyordu simdi neden cikiyor anlamadim Bir bakip yorumlar misiniz ?
testi bugun sabah ilk idrarla yaptim
3 damla damlatırsan idrarını yeterli olur tekrar yap istersen

Kizlar ben kafayi yiyecegim yine test yaptim yine pozitif cikti. Bu testi onceden de yapmistim hic boyle cikmiyordu simdi neden cikiyor anlamadim Bir bakip yorumlar misiniz ?
testi bugun sabah ilk idrarla yaptim
Testlerin tarihi geçmiş olabilir mi ?
Hepside böyle dagınık çıkmış senin.
Umarım hayırlı bi haber alırsın.
İmkanın varsa baska marka dene,
Yada kan testi yaptır bence.

Telefonda görünmüyor zaten
Işığa tutmadan bile görünüyo

Goruyorum canim ben :) fotolarda daha az cikiyorlar.Yine de kan testinde ve doktora gorunmekte fayda var.İnsallah daim olur :)

T Tweety Hayirlisi olsun.Yegenimin 1 gun once kanda bile cikmamisti ama gunu bikac gun gecince tekrar gidince ogrenmisti.Nasip bu isler testler tahlilerde kisiden kisiye gore degisiyor cunku herkesin degerleri farklilasiyor.

Mini_mini Ayni zamanda mi almistin hepsini?Ayni partiyse belki testlerde vardir bisy?2 tane farkli al istersen dene.

Hiç kimse insan gibi açıklama yapmıyor inş korktuğumuz şeyler başımıza gelmez sana da çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim.Benim hala devam ediyor dun sabah pembeydi aksam kahverengiye döndü bugunde daha koyu devam ediyor.Normal aslinda gebelikten sayilmasada sonucta vucudun bi ugraşı vardı.12.gun bugun.Ekim'e kalacak galiba calismalar

Sen yine de bekle 15. Gunu, umidini kesme
Teşşekürler hayırlısı artık.

Teşşekkürler canım.
Biraz sabırsızımda ben :)

Teşşekürler hayırlısı artık.

Teşşekkürler canım.
Biraz sabırsızımda ben :)
Ayni durum tam da bugun benim basima geldi
Tedavi isini biraktim haydi Bismillah kendimiz deneyelim dedik dun predictor yaptim foss
Bu sabah test yaptim uykumun arasinda attim mi naptim ortada yok :)
Ogleden sonra bi daha yaptim yarim saat sonra baktim pembiş cizgi
Nedir bu simdi negatif diyelim dimi buna
Laboquick markasi. Kasıklarım agriyor umitlenemiyorum bile umarim senin ki pozitiftir o asilama sonrasi umitle beklemek nssil bisey bilirim

Valla bende persembeden beri test yaptım ilk 2 sinde sonradan cizgi cıkmıs,dun ve bugun yaptıgım negatif sonradanda bişey çıkmadı.
Benım testın markası after 10,
Cevabı bılsm kendımede negatıf pozitif dıycem
Bi belirtide yok yani sadece karın agrım var adet olacakmışım gibi, bide gögüsler dolgun baskada bişey yok ha bi kaç gündürde midem yanıyor baskada bişey yok :)

Okadar cok test markasi kullandımki sanirim en guvenilir laboquick oncomed ki zaten ikisi ayni firma
Bunlarda varsa var cok hassas ilk hamileligimde 13 yada 14 betaydi sanirim onda pozitif gosterdi
Birde baska marka ile denesen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…