- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.361
Negativ olmaz cizgi göründügünde! ya positiftir ya negatif ortasi yokbunların bi çoğu çook silik..ben olsam çöpe atardım negatif diye..çook mersia.s.
Tebrikler hamilesinmerhaba arkadaslar
Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizde görebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallahKizlar hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin sonuclari aldigimdan beri agliyorum mutluluktan...
3 gün geçti canim 341 cikti normal çok yeni dedi tam da bilmiyorum normalmi sizceHayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Kan testi sonucun kaç çıktı ve adetin kaçıncı gününden canım
Hayırlı olsun inşallah bende hamileyimdir Allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin kucakları bebeklerle dolsun inşallahKizlar hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin sonuclari aldigimdan beri agliyorum mutluluktan...
Bu test bozukBAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Bence çok iyi3 gün geçti canim 341 cikti normal çok yeni dedi tam da bilmiyorum normalmi sizce
Bence çok iyi
Canım merak ettim de sonuç kağıdının resmini çeker misin
Bence çok iyi
Canım merak ettim de sonuç kağıdının resmini çeker misin
Bu pozitif...merhaba arkadaslar
Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizde görebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?
Kaninda beta hcg 9 cikmis sadece normalmi bu? Tsm olsrsk yunurtlama gününü bilmiyo adeti ya bugün ya yarin yada carsambs gelecek ücpnden biriBu pozitif...
Ben cok hafif görüyorum eger daha cok var ise adete ozmn iyi beceSizlere de eklemek istedim. Oglen yaptim ben. Regl e cok var henuz. Pembe cizgi cikti. Fotografta netlestiremedim. Sizler de gorebilecek misiniz diye ekledim :)
Eki Görüntüle 2045981
İki gun sonra kan testini tekrarlatsin. Eger ikiye katlarsa hamiledir. Gec dollenmedir belki.Kaninda beta hcg 9 cikmis sadece normalmi bu? Tsm olsrsk yunurtlama gününü bilmiyo adeti ya bugün ya yarin yada carsambs gelecek ücpnden biri
:) tesekkur ederim. Daha cokkkk var cidden. İnsallah test yaniltmaz :)Ben cok hafif görüyorum eger daha cok var ise adete ozmn iyi bece
Cok varsa yanilma yoktur csnm insallah hamilesindir.:) tesekkur ederim. Daha cokkkk var cidden. İnsallah test yaniltmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?