- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.341
Evet canım öyleAy bi araştırıyım dedim Ya taklit ürünmüymüş neymiş bu şaşırdım şuan.
Günüm dolduktan sonrayı beklicem baska marka deniycemde,Okadar cok test markasi kullandımki sanirim en guvenilir laboquick oncomed ki zaten ikisi ayni firma
Bunlarda varsa var cok hassas ilk hamileligimde 13 yada 14 betaydi sanirim onda pozitif gosterdi
Birde baska marka ile denesen???
Googlede bakıyorum test hakkında dogru düzgün bi bilgi bile yok ya hayret bişey alırken hiç araştırmadım.Evet canım öyle
Miratech öneririm
O da seni bulmus o zamanGünüm dolduktan sonrayı beklicem baska marka deniycemde,
Taklit test olmasına şaşırdım herseye el atmışlar
Valla kadersizimO da seni bulmus o zaman
Gec dollenme olmustur bekle belki hamilesin test bozuk
Insaallah iyi haber verirsin
Geçtimi gününValla kadersizim
İnşallah şuan yine bi umutlandım
Yok geçmedi dahaGeçtimi günün
Bende almıştım o testten hiç ikinci çizgiyi görmedim
Pyro clinice de öyle taklit ürünler
Valla benim tup bebekte bile gec dollenme olduysa herseyi beklerimValla kadersizim
İnşallah şuan yine bi umutlandım
Oldumu peki ? Varmı bebiş ?Valla benim tup bebekte bile gec dollenme olduysa herseyi beklerim
Kızlar bugün adetimin 25.günü ve test bu şekilde çıktı Kaç günde bir adet oluyorsun derseniz kürtajdan sonra dört kez adet gördüm ve 25-30 gün arası değişti döngü
Ama iki gün önce de test yapmıştım yine bu kadar silikti iki günde koyulasmamis sanki hiç Onun fotosunu cekmemisim Eki Görüntüle 2045514
Ins canim daha adet görmedim iki gun gecti yarinda kan testine gitcemCok begendim testlerini canimmm cok tatli yapmissinsenin test pozitif bariz ikinci cizgi gorunuyor inşallah oyledir
3 aylikken kaybettim kanda pihtilasma varmis plesantayi tıkamış kan yeterli kan gitmeyince kalp atimi duzene girmedi 60-80 arasi atiyordu daha fazla dayanamadi yavrumOldumu peki ? Varmı bebiş ?
Sorduktan sonra konularını okudum.3 aylikken kaybettim kanda pihtilasma varmis plesantayi tıkamış kan yeterli kan gitmeyince kalp atimi duzene girmedi 60-80 arasi atiyordu daha fazla dayanamadi yavrum
Hamilesin daha nasıl olsunKizlar tekrar Merhaba sabah testin fotosunu atmistim az önce kan testi yaptırdım
Adetin 25.günü Yumurtlamanın tahminen 12 veya 13. Günü
Beta HCG 47.7
Nasıl sizce
Hamilesin daha nasıl olsun
İnşallah bu sefer sag salim kucagına alırsın.Ah canım sorma ilk hamileligim hiç sorunsuz ilerlerken birden bire kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden şimdi tam sevinemiyorum sürekli tedirginim
Pisman olacak bisey yok ben alistim artik yani nasip dogdugunda daha kötüsü olabilirdi belki arkadaslarinin yaninda üzülürdü boynu bükük olurdu belki o gitti kardesi gelir insaallah. Allah isteyen herkese saglikli olani nasip etsin insaallahSorduktan sonra konularını okudum.
Sorduguma pişman oldum kusura bakma.
Allah sabır versin.
Öylesi daha zordur ,
İnşallah çok beklemeden Kavuşursun sende saglıklı hayırlı bi evlada
İnşallahPisman olacak bisey yok ben alistim artik yani nasip dogdugunda daha kötüsü olabilirdi belki arkadaslarinin yaninda üzülürdü boynu bükük olurdu belki o gitti kardesi gelir insaallah. Allah isteyen herkese saglikli olani nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?