Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Okadar cok test markasi kullandımki sanirim en guvenilir laboquick oncomed ki zaten ikisi ayni firma
Bunlarda varsa var cok hassas ilk hamileligimde 13 yada 14 betaydi sanirim onda pozitif gosterdi
Birde baska marka ile denesen???
Günüm dolduktan sonrayı beklicem baska marka deniycemde,
Taklit test olmasına şaşırdım herseye el atmışlar

Günüm dolduktan sonrayı beklicem baska marka deniycemde,
Taklit test olmasına şaşırdım herseye el atmışlar
O da seni bulmus o zaman
Gec dollenme olmustur bekle belki hamilesin test bozuk
Insaallah iyi haber verirsin

Kizlar tekrar Merhaba sabah testin fotosunu atmistim az önce kan testi yaptırdım
Adetin 25.günü Yumurtlamanın tahminen 12 veya 13. Günü
Beta HCG 47.7
Nasıl sizce

3 aylikken kaybettim kanda pihtilasma varmis plesantayi tıkamış kan yeterli kan gitmeyince kalp atimi duzene girmedi 60-80 arasi atiyordu daha fazla dayanamadi yavrum
Sorduktan sonra konularını okudum.
Sorduguma pişman oldum kusura bakma.
Allah sabır versin.
Öylesi daha zordur ,
İnşallah çok beklemeden Kavuşursun sende saglıklı hayırlı bi evlada

Ah canım sorma ilk hamileligim hiç sorunsuz ilerlerken birden bire kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden şimdi tam sevinemiyorum sürekli tedirginim
İnşallah bu sefer sag salim kucagına alırsın.
Ben tam degerleri bilmiyorum ama bence iyi gibi geldi.
Gebelik zaten var

Sorduktan sonra konularını okudum.
Sorduguma pişman oldum kusura bakma.
Allah sabır versin.
Öylesi daha zordur ,
İnşallah çok beklemeden Kavuşursun sende saglıklı hayırlı bi evlada
Pisman olacak bisey yok ben alistim artik yani nasip dogdugunda daha kötüsü olabilirdi belki arkadaslarinin yaninda üzülürdü boynu bükük olurdu belki o gitti kardesi gelir insaallah. Allah isteyen herkese saglikli olani nasip etsin insaallah

Kızlar kan testini verdim sabah bugun 3 gibi falan alcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…