Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kan verirken hemşire 5 üstü hamilesin pozitif demek dedi benim zaten idrar testlerimde pozitif çıkıyordu hatta hastaneye gitmeden önce tekrar başka bir marka ile yaptım resmi ekliyorum çizgim kalınlaşmıştı gittim kan verdim hamileyim . Değerin anlamını bilmiyorum yani 40 iyi mi kötü mü bilemiyorum adetim geçmedi benim bat 26 eylül program kullanıyorum ve çok şaşmaz bir gün önce bir gün sonra anca değişir. Belki beklenen yumurtlama erken gerçekleşmiştir diyeceğim ama bu ay hiç hesap yapmamıştım yoğunduk evde misafirlerim vardı ilişki ayın 5 i 9 u ve 12 si ve 16 sı oldu artık ne ara tuttu bilemiyorum.

Eklentiler

• IMG_2315.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 199
Hayırlı olsun Allahım banada nasip etsin

Kizlar ben yine test yaptim yine ayni markayla ve yine ikinci cizgi gorundu kafayi yemek uzereyim. Bir hafta sonra adet olacagim ama hala ikinci cizgi hala cikiyor anlmiyorum adet oncesi hcg yukselir mi
Bu testlerde bir sure bekleyince ikinci cizgi cikiyor. Onceki aylarda cok hayal kirikligi yasamistim. Kan testi yaptir istersen net belli olsun

Merhabalar adetim bir gün gecikti dün test yapmıştım ve ikinci çizgi beyaz çıktı sizlerin fikri nedir acaba? İlk defa böyle birşey oluyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Benim lekelenmeler bitmeyince gittim,hamileymisim
Ama eylul 6da bayaa kanamam olmustu iste doktor ustune gormussun olabilir dedi
Saskinim
simdi yine gidiyorum hatta

Vajinal ultrasonla muayne etti Kan testinde de negatif çıktı hamile değilim yani seninde rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :)

KIZlar selam Yen'i yaptım ikisinide iki testte de çizgi görüyor musunuz bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_2083.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_2121.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_2124.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_2139.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_2148.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…