- 12 Nisan 2017
- 163
- 340
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.441
Adetiin geçip de mi yaptınBugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 40,43 çıktı
Hayırlı olsun Allahım banada nasip etsinKan verirken hemşire 5 üstü hamilesin pozitif demek dedi benim zaten idrar testlerimde pozitif çıkıyordu hatta hastaneye gitmeden önce tekrar başka bir marka ile yaptım resmi ekliyorum çizgim kalınlaşmıştı gittim kan verdim hamileyim . Değerin anlamını bilmiyorum yani 40 iyi mi kötü mü bilemiyorum adetim geçmedi benim bat 26 eylül program kullanıyorum ve çok şaşmaz bir gün önce bir gün sonra anca değişir. Belki beklenen yumurtlama erken gerçekleşmiştir diyeceğim ama bu ay hiç hesap yapmamıştım yoğunduk evde misafirlerim vardı ilişki ayın 5 i 9 u ve 12 si ve 16 sı oldu artık ne ara tuttu bilemiyorum.
Amin inşallah isteyen herkes tez vakitte hayırlı haberleri alırHayırlı olsun Allahım banada nasip etsin
Amin aminAmin inşallah isteyen herkes tez vakitte hayırlı haberleri alır
Bu testlerde bir sure bekleyince ikinci cizgi cikiyor. Onceki aylarda cok hayal kirikligi yasamistim. Kan testi yaptir istersen net belli olsunKizlar ben yine test yaptim yine ayni markayla ve yine ikinci cizgi gorundu kafayi yemek uzereyim. Bir hafta sonra adet olacagim ama hala ikinci cizgi hala cikiyor anlmiyorum adet oncesi hcg yukselir mi
Hayirli olsun :)Amin inşallah isteyen herkes tez vakitte hayırlı haberleri alır
Resim atabilir misinMerhabalar adetim bir gün gecikti dün test yapmıştım ve ikinci çizgi beyaz çıktı sizlerin fikri nedir acaba? İlk defa böyle birşey oluyor
Bilmiyorum fotodan gözüküyor mu
Test bozukBilmiyorum fotodan gözüküyor mu
Gebelik görünmüyor cnmBilmiyorum fotodan gözüküyor mu
Gebelik görünmüyor cnmBilmiyorum fotodan gözüküyor mu
Ben 8 bucuk aylik hamileyken bebegimi kaybetmistim daha sonra adet duzensizligi sebebiyle hamile kalamiyordum kac tane doktora gittim hem ozel hem devlet hic biri duzeltemedi. Bende yine bi adet duzensizliginde yani adetimin 17. Gununde medicanayi denedim doktorum primolut n verdi o ay adetim duzeldi ve ayni ay hamile kaldim :)
Benim lekelenmeler bitmeyince gittim,hamileymisim
Ama eylul 6da bayaa kanamam olmustu iste doktor ustune gormussun olabilir dedi
Saskinim
simdi yine gidiyorum hatta
Amin Allah razi olsun. Rabbim acisini göstermesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?