- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.481
Aynen bencede önce idrar yap öyle kan testi yaptırİnşallah canım yarın erken uyanabilirsem kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ilk idrarla test yapıp sonra çıkan neticeye göre kana gitmek daha iyi olacak sanırım
Canım test nasıl oldu bakar mısınAynen bencede önce idrar yap öyle kan testi yaptır
NE olmuş ki ? Daha net sankiCanım test nasıl oldu bakar mısın
Evet yıkadıktan sonra daha net olduNE olmuş ki ? Daha net sanki
Ne güzel işte daha net olması o idrar sarılığı felan gitmiş ondan netleşmiş :)Evet yıkadıktan sonra daha net oldu
İnşaşlah öyledir kuzum ya ikisinde de durum aynı canım sadece birinde değil yani ondan çok umutlandımNe güzel işte daha net olması o idrar sarılığı felan gitmiş ondan netleşmiş :)
Aynen dediğin gibi ikisinde de var ikinci çizgi belli yarın sabah tekrarla bence farkli bir marka test al yarın yapacaksan canımİnşaşlah öyledir kuzum ya ikisinde de durum aynı canım sadece birinde değil yani ondan çok umutlandım
İnş cıkar cnm dualarım seninleMarka tahminin doğru canım hemen çıktı çok beklemedim testi yapınca sabah ilk idrarla yapıp gideceğim kana çıkarsa yine
Sağol kuzum inşallahİnş cıkar cnm dualarım seninle
Durdukça baya pembe olmuş umitlendim simdi :)Sağol kuzum inşallah
Yıkadıktan sonra öyle oldular kuzumDurdukça baya pembe olmuş umitlendim simdi :)
Sabahki testini cok merak ediyorum :)Yıkadıktan sonra öyle oldular kuzum
Bende bakalım be çıkacak halimizSabahki testini cok merak ediyorum :)
İnş gelmiştir meleğin cnmBende bakalım be çıkacak halimiz
Bence negatif canim yani testlerde hafif cizgi var ana testlerde hata var gibi; cunku adetin uzerinden bu kadar gectikten sonra cizgi silik cikmaz (gec dollenme olsa bile neredeyse 1 ay gecmis olur uzerinden)KIZlar selam Yen'i yaptım ikisinide iki testte de çizgi görüyor musunuz bana mı öyle geliyor
Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorumBence negatif canim yani testlerde hafif cizgi var ana testlerde hata var gibi; cunku adetin uzerinden bu kadar gectikten sonra cizgi silik cikmaz (gec dollenme olsa bile neredeyse 1 ay gecmis olur uzerinden)
Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorum
İlgin için teşekkür ederim canım sağol bıraktım yarın sabah test yapacağım ilk idrarla çıkmazsa kana gitmek yok çıkarsa kana gideceğimBence 1-2 gun daha bekle, tekrar test yap (belki baska markayla denemelisin) eger koyulasiyorsa kan testine git ama yoksa begatiftir zaten
Hepsinde mi hata var tatlım sen Benim yerimde olsan nasıl bir yol izlerdin kafam çok karıştı maalesef var yok larla kana gitmek çözüm fakat testte görmeden de gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?