Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Masallah diyelim bence gecikmeden git belki ilac verir

Hayırlı olsun şimdiden :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hayırlı olsun şimdiden :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar günaydın. Başıma ilk kez geldi bu. Sente lady testi normal baktım bişey yoktu. Her test yaptığımda bide cama tutup bakarım. Cama tutup ışıkta baktığımda orda bi çizgi gördüm. Lambaya tutup çektim daha net çıktı hatta. Normalde hep oluyormu bu çizgi nolur bi cevap gecikmemin 3. Günü

Eklentiler

• IMG_9588.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 239
  • IMG_9590.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 188

Digerinde de cok silik goruyorum.Yaptirdin mi kan testi :) gecti mi gunun?

Tesekkur ederim.Benim hala devam ediyor dun sabah pembeydi aksam kahverengiye döndü bugunde daha koyu devam ediyor.Normal aslinda gebelikten sayilmasada sonucta vucudun bi ugraşı vardı.12.gun bugun.Ekim'e kalacak galiba calismalar

Dün doktora gittim kanaman bitmezse primolut-n isimli ilacı kullan dedi ama gerek kalmadı kanamam bitti. Çalışmalar artık beni ürkütüyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pcos olmasan korunurdum gerçi korunmaya gerek yok tedavisiz gebe kalamıyorum :)

Benim lekelenmeler bitmeyince gittim,hamileymisim
Ama eylul 6da bayaa kanamam olmustu iste doktor ustune gormussun olabilir dedi
Saskinim
simdi yine gidiyorum hatta

Üstteki sabah ilk idrar alttaki bir saat önce yaptığım dün de yaptım buna benzer çizgiydi hafif ince sat 30 ağustos bat 26 eylül sizce çizgi kalınlaşır mı ? Veya bu şekilde de hamilelik belirtisi sayılabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_2263.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 159
6 gün kala yapmissn bnce hamilesin canım

Çizgilere göre evet ama yakınlarım çok erken yapmışsın bu şekilde erken çıkması boşuna sevindirmesin adetin 3 4 gün geçsin daha belli olmaz yerleşmeyedebilir dedi . Acaba idrarda yerleşmeden çıkması mümkün mü ? Aklım karıştı Teşekkür ederim cvp için

İnan benim de aklım karıştı şu an ama mümkün olmayan bir durum değil bu şekilde çok erken öğrenen de vardı okumuştum siteden bnce net olması için kan testi yaptır ben ilk gebeligimi kanda bir hafta kala ogrenmstm

Ben 8 bucuk aylik hamileyken bebegimi kaybetmistim daha sonra adet duzensizligi sebebiyle hamile kalamiyordum kac tane doktora gittim hem ozel hem devlet hic biri duzeltemedi. Bende yine bi adet duzensizliginde yani adetimin 17. Gununde medicanayi denedim doktorum primolut n verdi o ay adetim duzeldi ve ayni ay hamile kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…