- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.401
Kızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Hayırlı sonuç alırsın inşallahMarkasi ovula testin yarın yaptırırım artık kan tahlilini ilk gebeligimde kese gelişmediği için 8. Haftada kürtaj olmuştum sevinemiyorum bile şimdi
Kahverengi leke icin mutlaka doktora git canim. Ama test sonucu kesin hamilesin gibi duruyorMarkasi ovula testin yarın yaptırırım artık kan tahlilini ilk gebeligimde kese gelişmediği için 8. Haftada kürtaj olmuştum sevinemiyorum bile şimdi
Bence de var canım kan testiyle netlestirin bize de mutlu haberlerinizi verin inşallahTest yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar
Tabiki de haber veririm inşallahBence de var canım kan testiyle netlestirin bize de mutlu haberlerinizi verin inşallah
Hayırlı olsun şimdiden :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Hayırlı olsun şimdiden :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Kızlar günaydın. Başıma ilk kez geldi bu. Sente lady testi normal baktım bişey yoktu. Her test yaptığımda bide cama tutup bakarım. Cama tutup ışıkta baktığımda orda bi çizgi gördüm. Lambaya tutup çektim daha net çıktı hatta. Normalde hep oluyormu bu çizgi nolur bi cevap gecikmemin 3. Günü
Yaptırdım 3 gün geçmişti ve malesef negatif 0.4 çıktı ve şuan regl oluyorum şansımaDigerinde de cok silik goruyorum.Yaptirdin mi kan testi :) gecti mi gunun?
Ilk hamileligimi reglden 3 gun once ogrenmistim. Fakat bu hamileligimi reglimi 3 gun gecince ogrendim belli olmuyor.Arkadaslar reglden önce idrar testi yapıp hamile kalan varmı acaba
Bazı kadınlar regl günü yumurtluyor o yüzden idrar testinde pozitif çıkabiliyo canımArkadaslar reglden önce idrar testi yapıp hamile kalan varmı acaba
Tesekkur ederim.Benim hala devam ediyor dun sabah pembeydi aksam kahverengiye döndü bugunde daha koyu devam ediyor.Normal aslinda gebelikten sayilmasada sonucta vucudun bi ugraşı vardı.12.gun bugun.Ekim'e kalacak galiba calismalar
Dün doktora gittim kanaman bitmezse primolut-n isimli ilacı kullan dedi ama gerek kalmadı kanamam bitti. Çalışmalar artık beni ürkütüyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pcos olmasan korunurdum gerçi korunmaya gerek yok tedavisiz gebe kalamıyorum :)
6 gün kala yapmissn bnce hamilesin canımÜstteki sabah ilk idrar alttaki bir saat önce yaptığım dün de yaptım buna benzer çizgiydi hafif ince sat 30 ağustos bat 26 eylül sizce çizgi kalınlaşır mı ? Veya bu şekilde de hamilelik belirtisi sayılabilir mi ?
6 gün kala yapmissn bnce hamilesin canım
İnan benim de aklım karıştı şu an ama mümkün olmayan bir durum değil bu şekilde çok erken öğrenen de vardı okumuştum siteden bnce net olması için kan testi yaptır ben ilk gebeligimi kanda bir hafta kala ogrenmstmÇizgilere göre evet ama yakınlarım çok erken yapmışsın bu şekilde erken çıkması boşuna sevindirmesin adetin 3 4 gün geçsin daha belli olmaz yerleşmeyedebilir dedi . Acaba idrarda yerleşmeden çıkması mümkün mü ? Aklım karıştı Teşekkür ederim cvp için
Ben 8 bucuk aylik hamileyken bebegimi kaybetmistim daha sonra adet duzensizligi sebebiyle hamile kalamiyordum kac tane doktora gittim hem ozel hem devlet hic biri duzeltemedi. Bende yine bi adet duzensizliginde yani adetimin 17. Gununde medicanayi denedim doktorum primolut n verdi o ay adetim duzeldi ve ayni ay hamile kaldim :)Dün doktora gittim kanaman bitmezse primolut-n isimli ilacı kullan dedi ama gerek kalmadı kanamam bitti. Çalışmalar artık beni ürkütüyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pcos olmasan korunurdum gerçi korunmaya gerek yok tedavisiz gebe kalamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?