Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Oo maşallah bildiriyi gördüm seni gördüm hadi inşallah dedim :) cok sevindim tatlım hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
Ayy sağol canım inanılır gibi değil 7 eylülde tüp bebek tedaviye gitmiştim adetimin 2. günü.. fsh'ım 14,40 çıktı diye tedaviye almadılar.. hastane prosedürü 12 nin altı olmasıymış.. Ben de onu düşürmek için bitki falan içiyodum ki şu an gerçekten şoktayım inanamıyorum :confused::confused::confused:

Ayy sağol canım inanılır gibi değil 7 eylülde tüp bebek tedaviye gitmiştim adetimin 2. günü.. fsh'ım 14,40 çıktı diye tedaviye almadılar.. hastane prosedürü 12 nin altı olmasıymış.. Ben de onu düşürmek için bitki falan içiyodum ki şu an gerçekten şoktayım inanamıyorum :confused::confused::confused:
Nasip kısmet şekerim aman o bitki çayına devam etme doktorlar önermiyor hamile iken ihlamur dişinda bişi
Ne güzel sürpriz yapmış sana meleğin allahım sag salim kavuştursun sorunsuz bir şekilde devam etsin inşallah :)

Nasip kısmet şekerim aman o bitki çayına devam etme doktorlar önermiyor hamile iken ihlamur dişinda bişi
Ne güzel sürpriz yapmış sana meleğin allahım sag salim kavuştursun sorunsuz bir şekilde devam etsin inşallah :)
Hemen bıraktım canım.. en son kasıklarım ağrıyo idrar yolumu üşüttüm sanıp adaçayı içtim cuma günü.. ondan bi 4-5 saat sonra gece kahve bi akıntım oldu.. 5 gün erken oldum regl diye panik yaptım.. Sonra şüphelenip test yaptım ertesi gün işte sonuç.. Ama tabi benim için sonu önemli 5. gebeliğim bu inşallah bu sefer kayıp yaşamam lütfen bana dua et :KK37::KK37::KK37::KK37:

Hemen bıraktım canım.. en son kasıklarım ağrıyo idrar yolumu üşüttüm sanıp adaçayı içtim cuma günü.. ondan bi 4-5 saat sonra gece kahve bi akıntım oldu.. 5 gün erken oldum regl diye panik yaptım.. Sonra şüphelenip test yaptım ertesi gün işte sonuç.. Ama tabi benim için sonu önemli 5. gebeliğim bu inşallah bu sefer kayıp yaşamam lütfen bana dua et :KK37::KK37::KK37::KK37:
Doktora dedinmi akıntını ne olur ne olmaz diye progestan verseydi keşke
Biliyorum kayıplarını cnm dualarım seninle herzaman

Doktora dedinmi akıntını ne olur ne olmaz diye progestan verseydi keşke
Biliyorum kayıplarını cnm dualarım seninle herzaman
Söyledim canım progestan kullan devam ederse dedi ama benimki tüp bebek merkezi olduğu için zaten o artık benim doktorum olmiycak normal gebelik takibi yapmıyolar.. Zaten aynı akşama akıntım kesildi.. Şu an bişey yok 2 gündür çok şükür.. Allah razı olsun canım benim de dualarım seninle inşallah sağlıkla doğar bebeğin :KK200:

Söyledim canım progestan kullan devam ederse dedi ama benimki tüp bebek merkezi olduğu için zaten o artık benim doktorum olmiycak normal gebelik takibi yapmıyolar.. Zaten aynı akşama akıntım kesildi.. Şu an bişey yok 2 gündür çok şükür.. Allah razı olsun canım benim de dualarım seninle inşallah sağlıkla doğar bebeğin :KK200:
Kesilmesine sevindim cok allahım saglıkla tutunmayı büyümeyi nasip etsin sagol birtanem allah razı olsun

Canım ya allah kucağına da almayı nasib etsin. Bende tüp düşünmüştüm bi ara sonra alılama dediler bir dahaki aya kaldı. Özel birşeyler yaptın mı hamile kalmak için :))

Bu pozitifmi ikinci cizgi c ye yakin

Eklentiler

• 20171002_211959.webp
    20171002_211959.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 178
Takvimime göre ovu. dönemindeyim ama bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum aşırı şekilde göğüs hassasiyeti ara sıra bel ve sırt ağrım var bugün yaptığım test bu şekilde... bat 18ekim. Hamileysem mucize gibi olur inanamam heralde

Eklentiler

• 7EBA0C57-55B2-45FB-8FE8-4C41909D9202.webp
    7EBA0C57-55B2-45FB-8FE8-4C41909D9202.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 169
  • FF3A2F5C-EAAE-4F08-85B7-DC56DA0CB643.webp
    FF3A2F5C-EAAE-4F08-85B7-DC56DA0CB643.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 170
  • 4EC2FC2F-8ECA-4899-A8EC-E3C190BFCEEA.webp
    4EC2FC2F-8ECA-4899-A8EC-E3C190BFCEEA.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 181
Takvimime göre ovu. dönemindeyim ama bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum aşırı şekilde göğüs hassasiyeti ara sıra bel ve sırt ağrım var bugün yaptığım test bu şekilde... bat 18ekim. Hamileysem mucize gibi olur inanamam heralde
Cnm adetine o kadar zaman varken çok ilginç olmakla birlikte, sonucun pozitif gibi :KK9: bence hiç durma bugün kan testi yaptır. Sonucu da hemencecik gel bizle paylaş , şimdiden tebriklerr:KK68:

Cnm test kac dk sonra boyle oldu ?

Canım ya allah kucağına da almayı nasib etsin. Bende tüp düşünmüştüm bi ara sonra alılama dediler bir dahaki aya kaldı. Özel birşeyler yaptın mı hamile kalmak için :))
Teşekkür ederim canım aminn Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda.. Özel bişey yaptım aslında ama hamile kalmak için değil de sonraki aya fsh ım düşsün diye bir sürü şey içtim hayıt suyu, aslan pençesi, biosteron gibi.. ama aslında gebelikte içilmemesi gereken şeyleri içmiş oldum inşallah bi ters etkisi olmaz öğrendiğim anda bıraktım ama hayırlısı artık..

Merhaba Bayanlar,

Lütfen yardımm adetimi bir gün geçti ve sabah test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm ama çok silikti ben ellerimi yıkayıncaya kadar oluşmuştu değerlendirebilir misiniz? Gebe olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_9507.webp
    IMG_9507.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 230
Cnm adetine o kadar zaman varken çok ilginç olmakla birlikte, sonucun pozitif gibi :KK9: bence hiç durma bugün kan testi yaptır. Sonucu da hemencecik gel bizle paylaş , şimdiden tebriklerr:KK68:
Canim ya insallah dedigin gibidir ama kan vermeye gitsem 15 gun kala gulerler sanki bana adeti bekliycem adete yakin yine pozitif sonuc alirsam kan veririm

Cnm test kac dk sonra boyle oldu ?
Yaptigim da varla yok arasi bisey gorur gibi oldum o yuzden testi atmadim beklettim canim tam da benim gordugum yerden bu cizgi belirgin hale geldi

Back
X