- 3 Ağustos 2017
- 52
- 59
- 3
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.681
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBende de bebiş varmış değerim 201 çıktı
Canımm çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinler :)))Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Tebrikler canım hamile gözüküyosunKızlar adettim 5 gün gecikti bu sabah testte silik çizgi 5dk içinde belirdi. Sizce hamilemiyim
Amin canım hepimizin. Senin var bence gebelik. Geç döllenme olabilirBence var silik ama var. Yarın yine dene.Allah gönlüme göre versin
Canım inşallah hamilesindir, paylaşırsan sonucu sevinirim. Ben de biraz önce yaptım yine çok silikti. Ama bu defa test markam bebetime dı. Yanlış çıkan bi testmiş sanırım. Umutsuzum o yüzden bak atıyorum fotosunuValla hiç bir şey anlamadım bu sabah da yaptım çok çok daha silik çizgi çıktı yani yok bile denebilir kan vardim bakalım sonuç ne çıkacak
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımAynen Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Hafif lekelenmem devam ediyor içim içimi yiyor. Neyse 3 30gbi öğrebneceğim sonucu. Hayırlısı olsun.
Evet canım var bence hadi inşallah hayırlısı ile gelsin bebisHayırlı haberlerini bekliyorum canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımAynen Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Hafif lekelenmem devam ediyor içim içimi yiyor. Neyse 3 30gbi öğrebneceğim sonucu. Hayırlısı olsun.
Varsa bile geç döllenme sanırım canım çümkü adetim geçti ve çok silikEvet canım var bence hadi inşallah hayırlısı ile gelsin bebis
Lekelenme olabiliyo bazen canım hayırlı haberlerini bekliyoruzAynen Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Hafif lekelenmem devam ediyor içim içimi yiyor. Neyse 3 30gbi öğrebneceğim sonucu. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?