Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Testi tekrar tekrarlayacağım emin olamamıyorum kan testi içinde salıyı beklemem gerek adetimin gelmesi gereken zamanda 2gün lekelendim de.Allahım hayırlısını versin inşallah

Merhaba kızlar, bugün gebelik testi yaptım. Adetim bir gün gecikti dün olmalıydım. Geçen Ay doğum kontrol hapı kullanmıştım o yüzden geç döllenme olabilir düzenim bozulmuş olabilir. Sizce ikinci çizgi var mı?

Eklentiler

• IMG_9238.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 267
Valla hiç bir şey anlamadım bu sabah da yaptım çok çok daha silik çizgi çıktı yani yok bile denebilir kan vardim bakalım sonuç ne çıkacak

Valla hiç bir şey anlamadım bu sabah da yaptım çok çok daha silik çizgi çıktı yani yok bile denebilir kan vardim bakalım sonuç ne çıkacak
Canım inşallah hamilesindir, paylaşırsan sonucu sevinirim. Ben de biraz önce yaptım yine çok silikti. Ama bu defa test markam bebetime dı. Yanlış çıkan bi testmiş sanırım. Umutsuzum o yüzden bak atıyorum fotosunu

Eklentiler

• IMG_9250.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 300
Aynen Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Hafif lekelenmem devam ediyor içim içimi yiyor. Neyse 3 30gbi öğrebneceğim sonucu. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…