Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen öyle canım hayırlı zaman da ve sağlıkla nasip etsin Rabbim.

teşekkür ederim Rabbim nasip ederr inşallah geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum 2 gün var cnm adet günüme

teşekkür ederim Rabbim nasip ederr inşallah geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum 2 gün var cnm adet günüme
Allah gönlüne göre versin arkadaşım biraz daha bekle istersen ama adetin geçmemesine rağmen silik çizgi ümit verici benim 5 gün geçtiğinde silikti kanda 7 idi ama dün adet oldum. İki gün sonra bi daha dene bence

öyle yapacam cnm senin de kimyasal mı oldu bnm ilk öğrendiğimde 90 dı değerim 3 gün sonra adet olmuştum

öyle yapacam cnm senin de kimyasal mı oldu bnm ilk öğrendiğimde 90 dı değerim 3 gün sonra adet olmuştum
Sanırım kimyasal oldu değer zaten çok düşüktü belirtilerini de yaşadım ama silik çıktığında ümitlenmemiştim. Daha önce hiç silik çıkmamıştı ama adetimin 5 gün geçmesine rağmen silik çıkması düşündürmüştü. Rabbim böyle nasip etmiş. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bizlerinde.

Acaba kimyasal gebelik geçirip sonradan hamile kalan var mı? Allahım sağlıkla nasip etsin vardır biz zamanı muhakkak

Kızlar predictor diye hızlı bi test almış eşim nasıl kullanan var mı ve ne zaman yapmam lazım illa sabah mı olması lazım

Merhaba,, testime bakabilir misiniz bir ümit var mi bat gunumdeyim

Eklentiler

• IMG_20171010_163252.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 240
Kızlar predictor diye hızlı bi test almış eşim nasıl kullanan var mı ve ne zaman yapmam lazım illa sabah mı olması lazım

Evet cnm en saglikli sinuc sabah idrariyla oluyor.idrarini temiz bir kaba yap ve testin beyaz sunger ucunu 5 saniye idrara batir ve duz bi zemine koy aninda cikiyor.bol sans cnm

Merhaba kızlar adetim bir gün geçince test yapmıştım çok ince silik çizgi vardı. Bugün 4 gün gecikti ve çizgi koyulaştı. Sanırım hamileyim. İnşallah sağlıklı olur. Mavi fonda olan ilk yaptığım test

Eklentiler

• IMG_9238.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_9258.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 283
Kizlar selamlar..cok heycanliyim suan..Rabbim bu topigede girmeyi nasip etti coook sukur yuzumuze bakti..hep arada bakiyordum ama resim hic birakamiyordum cunki hic cift cizgi gormuyorum testlerde ( cok sukur elhamdulillah nasip etti Rabbim bu da benden gelsin:)))Rabbim daim eder ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…