- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.721
ben şimdi baktım bebetime yorumlarına bi çok kişiyi yanıltmış ne yapalım bizde ınla dan biri oldukDedim ya güvenilmez bir markaymış en iyisi nova diye bir markaymış kullananlar söylüyor
Aynen öyle canım hayırlı zaman da ve sağlıkla nasip etsin Rabbim.Ben tevekkül ediyorum gerçekten biz insanoğlu çok dar bir açıdan bakabiliyoruz bazen hayata. Rabbim en güzelini düşünmüştür. Doğru zamanı vardır. Hep bu düşünce bana kazandırdı öteki türlü kendimi yıpratmış oluyorum. Ama bu forum sayesinde sizldrin sayesinde insan dertleşiyor bi çok şey öğreniyor. Her şeyin sırası vardır. Rabbim her şeyin en iyisini verir. Artık önümüzdeki zamanlara bakacağız.
Kan testini tekrarlasanız baya pozitif çıkmış çünküBenimki çok silik değil aslında ama bence test bozuk çünkü kan testi negatifti
Hayırlı olsun. Bence silik çizgi belli. Adetin kaç gün geçti canımbelirtilerim vardı geçen haftadan sabah test yaptım
Şimdi heycanlandım Adetim 5 gün geçtiKan testini tekrarlasanız baya pozitif çıkmış çünkü
Allah gönlüne göre versin arkadaşım biraz daha bekle istersen ama adetin geçmemesine rağmen silik çizgi ümit verici benim 5 gün geçtiğinde silikti kanda 7 idi ama dün adet oldum. İki gün sonra bi daha dene benceteşekkür ederim Rabbim nasip ederr inşallah geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum2 gün var cnm adet günüme
öyle yapacam cnm senin de kimyasal mı oldu bnm ilk öğrendiğimde 90 dı değerim 3 gün sonra adet olmuştumAllah gönlüne göre versin arkadaşım biraz daha bekle istersen ama adetin geçmemesine rağmen silik çizgi ümit verici benim 5 gün geçtiğinde silikti kanda 7 idi ama dün adet oldum. İki gün sonra bi daha dene bence
Sanırım kimyasal oldu değer zaten çok düşüktü belirtilerini de yaşadım ama silik çıktığında ümitlenmemiştim. Daha önce hiç silik çıkmamıştı ama adetimin 5 gün geçmesine rağmen silik çıkması düşündürmüştü. Rabbim böyle nasip etmiş. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bizlerinde.öyle yapacam cnm senin de kimyasal mı oldu bnm ilk öğrendiğimde 90 dı değerim 3 gün sonra adet olmuştum
Canım sen cinsiyet öğrenmedin değil mi henüzÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar predictor diye hızlı bi test almış eşim nasıl kullanan var mı ve ne zaman yapmam lazım illa sabah mı olması lazım
Merhaba kızlar adetim bir gün geçince test yapmıştım çok ince silik çizgi vardı. Bugün 4 gün gecikti ve çizgi koyulaştı. Sanırım hamileyim. İnşallah sağlıklı olur. Mavi fonda olan ilk yaptığım test
Allah kucağımıza almayı nasip etsin, tüm isteyenlere de versin inşallahHayirli olsun canim daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?