- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.661
bence var canım çünkü çizgi pembe yarın tekrar test yap bence daha belirgin gözükürMerhaba Bayanlar,
Lütfen yardımm adetimi bir gün geçti ve sabah test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm ama çok silikti ben ellerimi yıkayıncaya kadar oluşmuştu değerlendirebilir misiniz? Gebe olabilir miyim
Hamilesi cnm hemen kan ver istersen yada bikacgun daha bekle.dayanabilirsen tabiMerhaba Bayanlar,
Lütfen yardımm adetimi bir gün geçti ve sabah test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm ama çok silikti ben ellerimi yıkayıncaya kadar oluşmuştu değerlendirebilir misiniz? Gebe olabilir miyim
Var cnm ve bu test yanılmaz al bi gebelik testinin bu jenerasyonun yanıldıgınj görmedim yenileri yanılıyor ama.Merhaba Bayanlar,
Ben kullandım hiç yalancı pozitif verdigini görmedim bu modelde ama al bi grbdlik testin yenisi cıkmış mavi test o yanıltıyorduBu arada testin markası al-bi daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar yanılma yaşayan varmı bu test ile?
Ben kullandım hiç yalancı pozitif verdigini görmedim bu modelde ama al bi grbdlik testin yenisi cıkmış mavi test o yanıltıyordu
Bu degil için rahat olsn
Canım çok teşekkür ederim , inşallah öyledirBen kullandım hiç yalancı pozitif verdigini görmedim bu modelde ama al bi grbdlik testin yenisi cıkmış mavi test o yanıltıyordu
Bu degil için rahat olsn
Bu arada testin markası al-bi daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar yanılma yaşayan varmı bu test ile?
Canım ben tam olarak anlayamadın sen iki çizgiyi de bir arada gördün daha sonra teki yok oldu mu demek istiyorsun?benim önce çizgi çıkıp sonra kaybolan testte al-biydi
evet iki çizgide koyuydu hemen, daha sonra silikleşerek yok oldu. biraz önce tekrar yaptım o da öyle çıktı...Canım ben tam olarak anlayamadın sen iki çizgiyi de bir arada gördün daha sonra teki yok oldu mu demek istiyorsun?
Bende çizgi zaman geçtikçe daha da koyulaştı şuan oyle bir durum yaşamadım acaba testin bozuk olabilir mi, bir daha dene için rahat etsin bence
T olan silikleşerek yok olduevet iki çizgide koyuydu hemen, daha sonra silikleşerek yok oldu. biraz önce tekrar yaptım o da öyle çıktı...
HamileyimmmmGozkmyr cnm benmde uc geckti ben test yapamdm tekrrdan atsana bakim cnm
Ayy cddmsn tebrik ederim belirtn neydi cnmHamileyimmmm
Yumutlama günümden beri sürekli sağ kasikta batma varDi adetten 1 hafta once gogus uçlarında dokununca acı oluyordu beklenen adet günümde göğsümün geneline yayıldı bide damarlar daha belliydi en büyük belirtim bence akintimdi çünkü adet zamanı kuruluk olurdu ama bu sefer parça parça beyaz akintim oluyordu bide idrarim bu ay sürekli köpüklü gibiydi darısı isteyen herkesin başına 1 senedir denedim hiç doktora gitmedim bu ay gecikince hem kontrol olur dedim ve hamile olduğumu öğrendimAyy cddmsn tebrik ederim belirtn neydi cnm
Ayy ne guzel darisi bizim basımza ins:)Yumutlama günümden beri sürekli sağ kasikta batma varDi adetten 1 hafta once gogus uçlarında dokununca acı oluyordu beklenen adet günümde göğsümün geneline yayıldı bide damarlar daha belliydi en büyük belirtim bence akintimdi çünkü adet zamanı kuruluk olurdu ama bu sefer parça parça beyaz akintim oluyordu bide idrarim bu ay sürekli köpüklü gibiydi darısı isteyen herkesin başına 1 senedir denedim hiç doktora gitmedim bu ay gecikince hem kontrol olur dedim ve hamile olduğumu öğrendim
İnş canım allahım herkese versinAyy ne guzel darisi bizim basımza ins:)
Amiin insallah saol canımTeşekkür ederim canım amin allah senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah
Haydi hamislere hayirli olsun darisi bizeAmiin insallah saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?