Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba Bayanlar,

Lütfen yardımm adetimi bir gün geçti ve sabah test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm ama çok silikti ben ellerimi yıkayıncaya kadar oluşmuştu değerlendirebilir misiniz? Gebe olabilir miyim
bence var canım çünkü çizgi pembe yarın tekrar test yap bence daha belirgin gözükür

Merhaba Bayanlar,

Lütfen yardımm adetimi bir gün geçti ve sabah test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm ama çok silikti ben ellerimi yıkayıncaya kadar oluşmuştu değerlendirebilir misiniz? Gebe olabilir miyim
Hamilesi cnm hemen kan ver istersen yada bikacgun daha bekle.dayanabilirsen tabi

Merhaba Bayanlar,

Var cnm ve bu test yanılmaz al bi gebelik testinin bu jenerasyonun yanıldıgınj görmedim yenileri yanılıyor ama.
Sende baya belli yarın sabahta yap yada kan ver tatlım

Teşekkür ederim kızlar, çok heyecanlandırdınız beni bu akşam kan testi yaptıracağım inşallah rabbim isteyen heskese verir bana da nasip eder hiç beklemiyordum hiç birşey hissedemiyorum şuan çok istememe rağmen

Bu arada testin markası al-bi daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar yanılma yaşayan varmı bu test ile?

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...

Bu arada testin markası al-bi daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar yanılma yaşayan varmı bu test ile?
Ben kullandım hiç yalancı pozitif verdigini görmedim bu modelde ama al bi grbdlik testin yenisi cıkmış mavi test o yanıltıyordu
Bu degil için rahat olsn

benim önce çizgi çıkıp sonra kaybolan testte al-biydi
Canım ben tam olarak anlayamadın sen iki çizgiyi de bir arada gördün daha sonra teki yok oldu mu demek istiyorsun?
Bende çizgi zaman geçtikçe daha da koyulaştı şuan oyle bir durum yaşamadım acaba testin bozuk olabilir mi, bir daha dene için rahat etsin bence

evet iki çizgide koyuydu hemen, daha sonra silikleşerek yok oldu. biraz önce tekrar yaptım o da öyle çıktı...

Ayy cddmsn tebrik ederim belirtn neydi cnm
Yumutlama günümden beri sürekli sağ kasikta batma varDi adetten 1 hafta once gogus uçlarında dokununca acı oluyordu beklenen adet günümde göğsümün geneline yayıldı bide damarlar daha belliydi en büyük belirtim bence akintimdi çünkü adet zamanı kuruluk olurdu ama bu sefer parça parça beyaz akintim oluyordu bide idrarim bu ay sürekli köpüklü gibiydi darısı isteyen herkesin başına 1 senedir denedim hiç doktora gitmedim bu ay gecikince hem kontrol olur dedim ve hamile olduğumu öğrendim

Ayy ne guzel darisi bizim basımza ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…