- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.041
Benim de son adet gunume göre 5. Haftam oluyor ama benim kesem daha görünmedi.Son adet tarihime göre benimde 5 haftalık olucak henüz kan vermedim akşama kan vermeyi düşünüyorum. Ama benim bugün adet gecikmenin 3. Günü bakalım kaç çıkıcak kan değerim
Canım bidahaki kan vermende iki katına çıkar inşallah o zaman görünür diye düşünüyorum içini rabat tut burda birine sordum 5+2 yken gördük keseyi demişti dr cumartesi görünür dediyse doğru oluyor inşallah görürsün canımBenim de son adet gunume göre 5. Haftam oluyor ama benim kesem daha görünmedi.
Aynıyız galiba benimde 3 gün gecikti sabah kan verdim sonuç bekliyorum bakalımSon adet tarihime göre benimde 5 haftalık olucak henüz kan vermedim akşama kan vermeyi düşünüyorum. Ama benim bugün adet gecikmenin 3. Günü bakalım kaç çıkıcak kan değerim
Sonuçlarını paylaşırmısın canım merak ettim bende akşam verince söylerimAynıyız galiba benimde 3 gün gecikti sabah kan verdim sonuç bekliyorum bakalım
Gayet normal canım değerin yakında görürsün keseyi[/QUOTE
Canım bidahaki kan vermende iki katına çıkar inşallah o zaman görünür diye düşünüyorum içini rabat tut burda birine sordum 5+2 yken gördük keseyi demişti dr cumartesi görünür dediyse doğru oluyor inşallah görürsün canım
Sen evde test yaptın mı canım
Koyu çıktıysa bide oooo kesin vardır inşallahSonuçlarını paylaşırmısın canım merak ettim bende akşam verince söylerimbenimki geç çatladı sanırm ama sabah test yaptım koyu çıktı inşallah değerde güzel çıkar ve artar
İnşallah canım sonuçların çıkınca haber vermeyi unutmaKoyu çıktıysa bide oooo kesin vardır inşallah
Evet sana demiştim
Evet evde test yaptım bu sabahta yaptım çift çizgi çıktı akşam gidebilirsem acilde kan vericem bakalımEvet sana demiştim
Karayollarında memur cnm yaş 28 bu aradaÖğretmen falan mı eşin bu arada ayıp olacak ama yaş kaç
Canimm testi ni atsana bi inşallah değerin de güzel çıkacak bende bugün tekrar kan verdim durusamiyorumSonuçlarını paylaşırmısın canım merak ettim bende akşam verince söylerimbenimki geç çatladı sanırm ama sabah test yaptım koyu çıktı inşallah değerde güzel çıkar ve artar
Canimm testi ni atsana bi inşallah değerin de güzel çıkacak bende bugün tekrar kan verdim durusamiyorum
Kuzumm bu erken gebelik testi baya da köyü çıkmış bakalım değerin kaç olacak 100 e yakındır heralde :)) haber veririm tabisi tatlisim sende hemen yaz banaEki Görüntüle 2056330 Sabah yaptım canım bunuakşama kan vericem bende dayanamıyorum bi bakayım senin kan değerin çıkınca söyle olur mu merak ederim bu son idrar testim dahada yapmicam ama düne göre dahada koyu çıktı sıra geldi kan vermeye
Abla diyeyim o zaman ben sana benim yaş yirmiKarayollarında memur cnm yaş 28 bu arada
Çok sevindim canım. İnşallah hamilesindir:))Evet evde test yaptım bu sabahta yaptım çift çizgi çıktı akşam gidebilirsem acilde kan vericem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?