Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Son adet tarihime göre benimde 5 haftalık olucak henüz kan vermedim akşama kan vermeyi düşünüyorum. Ama benim bugün adet gecikmenin 3. Günü bakalım kaç çıkıcak kan değerim
Benim de son adet gunume göre 5. Haftam oluyor ama benim kesem daha görünmedi.

Benim de son adet gunume göre 5. Haftam oluyor ama benim kesem daha görünmedi.
Canım bidahaki kan vermende iki katına çıkar inşallah o zaman görünür diye düşünüyorum içini rabat tut burda birine sordum 5+2 yken gördük keseyi demişti dr cumartesi görünür dediyse doğru oluyor inşallah görürsün canım

Son adet tarihime göre benimde 5 haftalık olucak henüz kan vermedim akşama kan vermeyi düşünüyorum. Ama benim bugün adet gecikmenin 3. Günü bakalım kaç çıkıcak kan değerim
Aynıyız galiba benimde 3 gün gecikti sabah kan verdim sonuç bekliyorum bakalım

Aynıyız galiba benimde 3 gün gecikti sabah kan verdim sonuç bekliyorum bakalım
Sonuçlarını paylaşırmısın canım merak ettim bende akşam verince söylerim benimki geç çatladı sanırm ama sabah test yaptım koyu çıktı inşallah değerde güzel çıkar ve artar

Sonuçlarını paylaşırmısın canım merak ettim bende akşam verince söylerim benimki geç çatladı sanırm ama sabah test yaptım koyu çıktı inşallah değerde güzel çıkar ve artar
Canimm testi ni atsana bi inşallah değerin de güzel çıkacak bende bugün tekrar kan verdim durusamiyorum

Canimm testi ni atsana bi inşallah değerin de güzel çıkacak bende bugün tekrar kan verdim durusamiyorum
Sabah yaptım canım bunu akşama kan vericem bende dayanamıyorum bi bakayım senin kan değerin çıkınca söyle olur mu merak ederim bu son idrar testim dahada yapmicam ama düne göre dahada koyu çıktı sıra geldi kan vermeye

Kuzumm bu erken gebelik testi baya da köyü çıkmış bakalım değerin kaç olacak 100 e yakındır heralde :)) haber veririm tabisi tatlisim sende hemen yaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…