- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.061
İnşallah canım inşallahÇok sevindim canım. İnşallah hamilesindir:))
Canım var gibi ilk dakika da çıktı mıMeraba arkadaslar. 1oglum var 4bucuk yaşında. Allah nasip ederse 1tane daha düşünüyorum 1yıldır olmuyor. Bugun comfort diye bi erken gebelik testi aldim. İkinci cizgi sanki biraz silik bi sekilde gözüküyor. Adetim 19ekimde 2gün var. Foto atiyorum bi bakar misiniz bilenler.
Yani 10dakka icinde boyleydi. Ilk bastan beri bu sekilde. Erken gebelik testiydi aldigim. Ama adetim gecsin cuma gunu kan vermeyi dudunuyorum. Ogune kadar sabredebilirsemCanım var gibi ilk dakika da çıktı mı
Vardir insallah canim kan ver netleşir 2 gün sonra tekrar test yap koyulasma vrsa artmıştırYani 10dakka icinde boyleydi. Ilk bastan beri bu sekilde. Erken gebelik testiydi aldigim. Ama adetim gecsin cuma gunu kan vermeyi dudunuyorum. Ogune kadar sabredebilirsem
Yaptım kuzucum yaptım pozitif gördüm şükür rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin bitanem inşallahEskigunler test yaptinmi ?
Ayyy canimmm yaa çok sevindim testini paylaşsanaYaptım kuzucum yaptım pozitif gördüm şükür rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin bitanem inşallah
Çok sevindim canim hadi testin resmini at darisi bana olsun :):)Yaptım kuzucum yaptım pozitif gördüm şükür rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin bitanem inşallah
Ayy çok güzel masallahh sağlıkla ilerlesin kuzum ya adetin kaç gün geçtiEki Görüntüle 2056392 böyle cikti kuzum
Amin canm insallah bugün 10. GunAyy çok güzel masallahh sağlıkla ilerlesin kuzum ya adetin kaç gün geçti
Oooo maşallah ben burdayim diyor. Hayırlı olsun caniimm :)Eki Görüntüle 2056392 böyle cikti kuzum
O zaman geç dollenme olmus demiAmin canm insallah bugün 10. Gun
Sagol tatlım darısı basina kuzumOooo maşallah ben burdayim diyor. Hayırlı olsun caniimm :)
Aynen canm öyle olmusO zaman geç dollenme olmus demi
Sağlıkla ilerlesin canım. InsallahhAynen canm öyle olmus
Sagol kuzum insallahSağlıkla ilerlesin canım. Insallahh
Çok sevindim
Amin canım sağolSagol tatlım darısı basina kuzum
Evet bayagi yaş farkı varmış canim☺Abla diyeyim o zaman ben sana benim yaş yirmi
Diyrbakırlılar toplanmış bakıyormda bende diyarbakırdym ama sanırım ben ev sahibiyim siz misafirsnz :)Aaaaa neresinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?