- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.101
Bir sorun falan mı var canım1,5 yıllık yok canm
Ben geçen ay düşük yaptım cnm 7 haftalik Genesis te fatma hanima gidiyorum. Şimdilik testlerim normal çıktı sadece folik asit kullaniyorum
Bu arada 4 yasinda bi oğlum var☺
Verdim canım adet gecikmemin 3. Günü 100.7 çıktı kan değerim yarın tekrar vericem
Çok sevindim hayırlı olsun inşallaj değerin artar hepVerdim canım adet gecikmemin 3. Günü 100.7 çıktı kan değerim yarın tekrar vericem
Amiin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim hayırlı olsun inşallaj değerin artar hep
Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Eki Görüntüle 2057119 Regl zamanına sahan 4 gün var. Gecikme olmadan test yaptırdım erkenden. Sizce nedir ?
Çok heyecanlıyım. 21,15 çıktı sonuç 5in üstünde olunca pozitif oluyor değil mi
Pozitif canım hayırlı olsun :)
Pozitif canım hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim. Ben de ekledim şimdi takvimi
Hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin insallah :)
hamile misin?
Yok kuzum dun totem yapmistim ama suphelerim var. Oglen is yerinde test yaptim. Fotosunu da bizim diger topikte paylastim. Bi bakabilirsen sen de cooook sevinirim :)
canımsın baktım sana msj yazdıktan sonra heyecanlanınca.
fotodan çok net görünmüyor ama emin de olamadım.
inşallah vardır hayırlısıyla.
temennim de kalbim de o yönde.
Amin canim insallah. Bugun bat gunumdu ama daha olmadim. Hayirlisi neyse o olsun.
Hayırlı olsun canım bebişin tutunmuş sanaEki Görüntüle 2057119 Regl zamanına sahan 4 gün var. Gecikme olmadan test yaptırdım erkenden. Sizce nedir ?
Çok heyecanlıyım. 21,15 çıktı sonuç 5in üstünde olunca pozitif oluyor değil mi
Hamile misin canımKızlar adete bir gün kala yaptığım test. Hiç akıntım falan yok ara ara sağ kasığım ağrıyor o kadar. Var mı sizce bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?