Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ilk 5 gun kanama adet gibi 2 gunde damla damla geldi. Daha onceki hamileligimdeki belirtiler (uyku vasmasi bel agrisi kasik agrisi ates yukselmesi gibi) olunca idrar testi yaptim pozitif cikti. Kan testinde negatif cikti kafam karisti kanamam olmamisti ilk hamileligimde kan testinin yanlis olma ihtimali var mi hamilelik dusunmuyorum suan ama herseyin hayirlisi tabi. Boyle durum basina gelen varmi napcami sasirdim

Eklentiler

• 20171104_224349.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 169
Meraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Bende size test sonucumu göstermek istiyorum. İlk testi adetime 10 gün varken yaptım. Çünkü üstüne görmeden şüphelenmiştim. İlk beş dk. bişey çıkmadı ve bi kenara koyup hazırlandım ve sonra testi unutup evden çıktım. akşam eve geldiğimde çok belirgin ikinci çizgi vardı ama ne kadar süre sonra çıktı emin olamadığım için Ertesi gün tekrar test yaptım ve hiç birşey çıkmadı. İki gün sonra bir test daha yaptım onda da bişey yok. Şimdi adetim bir gün geçti ve 20 dk. sonra çıkan silik 2. çizgiyi gördüm. Yani ben 20 dk sonra baktım ama belki daha erken çıkmışta olabilir. Hemen kan testi yaptırmakda istemiyorum emin olmak istiyorum. Sizce bi ümit varmı? Belirtilerimde var hemde çok

Eklentiler

• ED52BEA8-D7D3-4F74-94D1-B34C23E7CEB8.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 175
  • F88EC49D-F9FF-4993-A5F6-42BF8D502206.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 173
Canim aynisi bende oldu bende cok umitliyim adetim 1 gun gecti her seyin hayirlisi

Bence yenisini tekrarlayin. Ve ilk 15 d.sini deyerlendirin. Bizi de habersiz birakma. Guzel haberini bekliyorum. Insallah...

Cizgi dagilmis gibi sanki bence itibar etmeyin biraz bekleyin adetiniz gelmwzse bi kac gun daha kan testi yaptirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…