- 8 Eylül 2015
- 50
- 16
- 88
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.201
ellerine sağlıkcanım....
ahhhhhh bende şu çizgileri gördüğümde sevinebilecekmiyim???????????
sabah yapıcam bakalım........elimde test bunlara benziyo mu diye bakıcam hhihihih[/QUOinsallh canim
Canim aynisi bende oldu bende cok umitliyim adetim 1 gun gecti her seyin hayirlisiMeraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Bende size test sonucumu göstermek istiyorum. İlk testi adetime 10 gün varken yaptım. Çünkü üstüne görmeden şüphelenmiştim. İlk beş dk. bişey çıkmadı ve bi kenara koyup hazırlandım ve sonra testi unutup evden çıktım. akşam eve geldiğimde çok belirgin ikinci çizgi vardı ama ne kadar süre sonra çıktı emin olamadığım için Ertesi gün tekrar test yaptım ve hiç birşey çıkmadı. İki gün sonra bir test daha yaptım onda da bişey yok. Şimdi adetim bir gün geçti ve 20 dk. sonra çıkan silik 2. çizgiyi gördüm. Yani ben 20 dk sonra baktım ama belki daha erken çıkmışta olabilir. Hemen kan testi yaptırmakda istemiyorum emin olmak istiyorum. Sizce bi ümit varmı? Belirtilerimde var hemde çok
Testi dun oglen yaptim ama cok umitliyim bilmiyorum inslahh vardir diyorumInsallah vardir. Testi ne zaman yapmissiniz? Bozuk kimi gorunuyor. Bence yeniden tekrarlayin. Daha net olsun.
Allah gonlune gore versin canim. Insallah hamilesindir.
Tam canim dua edin lutfenBence yenisini tekrarlayin. Ve ilk 15 d.sini deyerlendirin. Bizi de habersiz birakma. Guzel haberini bekliyorum. Insallah...
Ben yarın bi test daha yapcam canım senin durumun ne yaptınmı testLütfen yardımcı olun kızlar
Yapamadim cnm ya negatif cikaccikacak diye korkuyorum elim ayağım titriyor resmenBen yarın bi test daha yapcam canım senin durumun ne yaptınmı test
Meraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Bende size test sonucumu göstermek istiyorum. İlk testi adetime 10 gün varken yaptım. Çünkü üstüne görmeden şüphelenmiştim. İlk beş dk. bişey çıkmadı ve bi kenara koyup hazırlandım ve sonra testi unutup evden çıktım. akşam eve geldiğimde çok belirgin ikinci çizgi vardı ama ne kadar süre sonra çıktı emin olamadığım için Ertesi gün tekrar test yaptım ve hiç birşey çıkmadı. İki gün sonra bir test daha yaptım onda da bişey yok. Şimdi adetim bir gün geçti ve 20 dk. sonra çıkan silik 2. çizgiyi gördüm. Yani ben 20 dk sonra baktım ama belki daha erken çıkmışta olabilir. Hemen kan testi yaptırmakda istemiyorum emin olmak istiyorum. Sizce bi ümit varmı? Belirtilerimde var hemde çok
Test bozulmus bence tekrar yapinEki Görüntüle 2063941 Kızlar lutfen yardimci olurmsnuz adetim 1 gun gecti 2 senelik evliyim hep bu ani beklemistim sizce gebelik varmı
Kızlar dün gece yaptım bu testi tek çizgiydi sabah uyandigimda boyleydi bozukmu allah aşkına bu test
Eki Görüntüle 2063941 Kızlar lutfen yardimci olurmsnuz adetim 1 gun gecti 2 senelik evliyim hep bu ani beklemistim sizce gebelik varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?