- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.241
cikabilir erken gebelik testi iliski tarihinden 15 gun sonra yapti kizkardesim pozitifi gordumeraba kızlar reglıye 5 gun var erken gebelık testı yapsam cıkarmı burda öğrenen oldu mu erken gebelık testı ile
tsk ederımcikabilir erken gebelik testi iliski tarihinden 15 gun sonra yapti kizkardesim pozitifi gordu
Hamilesin tebrikler yeni oldugu icin normal tabiHcg 54 çıktı kızlar normalmi ?? Doktor sırası bekliyorum şimdi
Galiba degil hamilesin canim tebrikler topigimiz 2018 temmuz annelerine buyur gelEki Görüntüle 2064605 kizlar buda benim testim bugün yaptim adetim 5 gün geçmişti galiba hamileyim :)
Teşekkür ederim canım benim çok sağol :)tabi gelirim 1 senedir bekliyodum oldu sonundaGaliba degil hamilesin canim tebrikler topigimiz 2018 temmuz annelerine buyur gel
Rabbim isteyen dileyen evlat hasreti ile yanan herkese nasip etsin insAllah bol bol el Musavvir cekelim insAllahTeşekkür ederim canım benim çok sağol :)tabi gelirim 1 senedir bekliyodum oldu sonunda
Teşekkür ederim canım benim çok sağol :)Galiba degil hamilesin canim tebrikler topigimiz 2018 temmuz annelerine buyur gel
Amiinn caniiimmmRabbim isteyen dileyen evlat hasreti ile yanan herkese nasip etsin insAllah bol bol el Musavvir cekelim insAllah
Eki Görüntüle 2064605 kizlar buda benim testim bugün yaptim adetim 5 gün geçmişti galiba hamileyim :)
Evet canim hatirladim. Çok sağol inşallah kuzum Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)Hayirli olsunn cok sevindimm Gecenlerde profil fotonuz hakkinda konusmustuk cok istiyordunuz Allah tamamina erdirsin insallah gercekten cok sevindim Allah herkese nasip etsin
Adetin geciktimiKızlar sabah mı yapılması uygun testin? Şuan yapabilirmiyim?
Evet 3.gün suan gecikmedeAdetin geciktimi
YapabilirsinEvet 3.gün suan gecikmede
Yaptım negatif. İyice kafayı yedi vücudum hayatımda ilk defa gecikmeler yasıyorumYapabilirsin
Sabah su icmeyen yap bakalimYaptım negatif. İyice kafayı yedi vücudum hayatımda ilk defa gecikmeler yasıyorum
Bi de öyle deniyeyim bi kaç gün daha bekliyim umudum cok kırıldıSabah su icmeyen yap bakalim
Umutsuzluk vize yakismaz canim olmasada bekliycez umutlaBi de öyle deniyeyim bi kaç gün daha bekliyim umudum cok kırıldı
Bilmiyorum yani predictor early yaptım. Ama idrarımı tutmadım seyreltikti tek cıkmama ihtimali bu olabilir. Bir de benim döngüm kısa 24 25 günde bir oluyorum. Bugün de 27.günUmutsuzluk vize yakismaz canim olmasada bekliycez umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?