- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.161
Maşallah sağ salim kucağına al inşallah canımSanırım bende hamileyim kızlar altı aydır bekliyodum çok şükür Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarımın da yüzünü güldürsün
Çok teşekkür ederim canım bakalım 6 gün sonra günüm gelmezse kan tahliliT çizgisi biraz kaymış sanki emin olmak için tekrarla canım inşallah hamilesindir
İnşallah güzel haberlerini alırız canımÇok teşekkür ederim canım bakalım 6 gün sonra günüm gelmezse kan tahlili
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah güzel haberlerini alırız canım
İnşallah canım çok saolMaşallah sağ salim kucağına al inşallah canım
İnşallah canım çok saolMaşallah sağ salim kucağına al inşallah canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahSanırım bende hamileyim kızlar altı aydır bekliyodum çok şükür Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyen arkadaşlarımın da yüzünü güldürsün
Ben gördüm canm hayırlı olsun inşallhÇizgigören varmı kızlar
Bende gördüm cok yeni sanırı hayırlı olsunÇizgigören varmı kızlar
Aslında 50 gün geçti adetim hala adet olmayı bekliyorum pko olduğum için zor adet oluyorum daha öncede pozitif gördüm ama bir gün sonra adet oldum o yüzden hiç mutlu olamıyorum yarın sabah tekrar test yapicam orada da silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorumBende gördüm cok yeni sanırı hayırlı olsun
Pko belası bendede vardı geçti gebe kaldım inofolic combiyle. İnş vardor cnm sabah tekrarla baska markayla ondada cıkarsa kan testi yaptırAslında 50 gün geçti adetim hala adet olmayı bekliyorum pko olduğum için zor adet oluyorum daha öncede pozitif gördüm ama bir gün sonra adet oldum o yüzden hiç mutlu olamıyorum yarın sabah tekrar test yapicam orada da silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
Aynen canım öyle yapıcam hayırlısı artık inş pozitif çıkarPko belası bendede vardı geçti gebe kaldım inofolic combiyle. İnş vardor cnm sabah tekrarla baska markayla ondada cıkarsa kan testi yaptır
Bebetime güvenmiyorum ama sanki dinden daha koyu inş artıyordur sekerim baska markayla bakman lazımBuda bugün yaptım test..bu testler bozuk olabilir mi bebe time marka dünde silik çıkmıştı bugün sanki daha koyu çıktı çizgi
İnşallah hamileyimdir canım yarın bir test daha yapıcam başka markayla o zaman kesin sonuç çıkarBebetime güvenmiyorum ama sanki dinden daha koyu inş artıyordur sekerim baska markayla bakman lazım
Bence tekrar idrar testi yerine direk kan testi yaptirsaniz daha iyi. Meleginiz insallah sizinledirBuda bugün yaptım test..bu testler bozuk olabilir mi bebe time marka dünde silik çıkmıştı bugün sanki daha koyu çıktı çizgi
Canım hamileyim kesinleşti ama bir düşük yapmıştım korkuyorum buna bişey olacak diye bana dua edinBence tekrar idrar testi yerine direk kan testi yaptirsaniz daha iyi. Meleginiz insallah sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?